آخر هفته خواندن: کار ناهار


جنیفر گادیس. کار ناهار: چرا ما به غذای واقعی و مشاغل واقعی در مدارس دولتی آمریکا نیاز داریم. انتشارات دانشگاه کالیفرنیا ، 2019.

این کتاب افزوده ای خوش آمدید به کتابخانه رو به رشد آثار با تمرکز بر نیروی کار در سیستم غذایی است. این موضوع شایسته توجه است و گادیس در حال بررسی وضعیت گروهی است که به ویژه نادیده گرفته شده اند ، افرادی که در مدارس برای بچه ها غذا درست می کنند و سرو می کنند. برخلاف سایر برنامه های مدرسه ، برنامه های ناهار و صبحانه ملی اداره شده توسط USDA-برنامه هایی که از طریق پرداخت توسط والدین و بازپرداخت فدرال پشتیبانی می شوند. آنها به صورت مزمن از بودجه پایینی برخوردارند و مسائل مربوط به هزینه بسیار بیشتر از کیفیت غذا اهمیت دارد.

گادیس در مقدمه خود مواردی را بیان می کند:

NSLP [National School Lunch Program] عمدتاً به عنوان یک برنامه رفاه اجتماعی برای خانواده های کم درآمد و یارانه عمومی برای مزارع بزرگ کارخانه ها و شرکت های مواد غذایی فرآوری شده عمل می کند. از دهه 1970 و استقبال گسترده از پروژه های سیاسی و اقتصادی نئولیبرال ، جستجوی غذای ارزان ، نیروی کار ارزان و مراقبت ارزان میلیون ها خانواده طبقه متوسط ​​و متوسط ​​را از NSLP بیرون راند. آنها جایگزین های به ظاهر “بهتری” را برای فرزندان خود دنبال می کنند ، اما با این کار آنها نمی توانند کنگره ، وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) و شرکت های Bg Food را در قبال کیفیت NSLP مسئول بدانند …[This] ناخواسته اراده سیاسی برای سرمایه گذاری در NSLP را کاهش می دهد که غذا و مراقبت با کیفیت بالا را برای همه کودکان و خانواده ها ارائه می دهد. [p. 4]

داستانی که او در اینجا می گوید زیبا نیست – این یک بی اعتنایی به فقرا است که همراه با حمایت از مشاغل بزرگ ، همراه با عدم اراده سیاسی و تقاضای ضعیف جامعه مدنی است.

توصیه او: سازماندهی ، بسیج ، حمایت!

یکی از طنزهای بزرگ این توصیه این است که انجمن تغذیه مدرسه ، که نماینده کارگران خدمات غذایی است ، با حمایت از غذای با کیفیت بهتر ، تا حدی همانطور که گادیس توضیح می دهد ، مخالفت می کند ، زیرا توسط صنایع غذایی فرآوری شده تصرف شده است.

اجازه دهید حمایت از ریشه ها شروع شود!

این کتاب دارای منابع است.

  • راهنمای برنامه درسی کار ناهار
  • ویدئوهای YouTube: اینها شامل پنج فیلم کوتاه بر اساس کار میدانی نویسنده برای این کتاب است. مورد اول The Labor of Lunch: Scratch Cooking است. بقیه در سمت راست صفحه ذکر شده است.
  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید