آزمایش حساسیت به گلوتن


در سال 1980 ، محققان در انگلیس مجموعه ای از زنان را بدون شواهد بیماری سلیاک (اختلال خود ایمنی مرتبط با عدم تحمل گلوتن) گزارش کردند ، اما با این وجود اسهال مزمن خود را با رژیم غذایی بدون گلوتن برطرف کردند. حرفه پزشکی در آن زمان به وجود حساسیت گلوتن غیر سلیاک شک داشت و حتی 30 سال بعد ، چنین بیمارانی معمولاً به روانپزشکان ارجاع داده می شدند. با این حال ، آزمایش روانشناختی چنین بیمارانی هیچ مدرکی مبنی بر اینکه از هر نوع هیستری روانی – روانی رنج می برند ، یافت نشد.

حرفه پزشکی سابقه رد بیماریها را در سر افراد دارد-اختلال استرس پس از سانحه ، کولیت اولسروز ، میگرن ، زخم ، آسم ، بیماری پارکینسون و مولتیپل اسکلروزیس. علیرغم مقاومت جامعه پزشکی رایج در آن زمان ، این مشکلات بهداشتی بعداً به عنوان اختلالات فیزیولوژیکی معتبر و نه اختلالات روانشناختی تأیید شد.

از سوی دیگر ، اینترنت مملو از ادعاهای غیرقابل اثبات در مورد رژیم های بدون گلوتن است که در مطبوعات رایج منتشر شده و باعث ایجاد گلوتن در رژیم غذایی منفی شده است ، با ادعاهایی مانند “17 میلیون آمریکایی به گلوتن حساسیت دارند”. با این حال ، باید به خاطر داشت که صنایع غذایی بدون گلوتن یک تجارت بزرگ است. وقتی میلیاردها دلار در خطر است ، اعتماد به کسی سخت است. مثل همیشه ، بهتر است به علم پایبند باشیم.

چه نوع شواهدی برای وجود شرایطی داریم که تصور می شود بسیار گسترده است؟ زیاد نیست. متأسفانه اساس شواهد برای چنین ادعاهایی بسیار نازک بوده است ، زیرا ما آزمایشات تصادفی کنترل شده ای را که نشان دهد موجودیت موجود است ، نداشته ایم. استاندارد طلا برای تأیید حساسیت گلوتن غیر سلیاک نیاز به رژیم غذایی بدون گلوتن و به دنبال آن یک چالش غذایی دو سوکور ، تصادفی و کنترل شده با دارونما دارد. به عنوان مثال ، به مردم یک مافین بدهید و به آنها نگویید که فاقد گلوتن است یا پر از گلوتن-برای کنترل اثرات دارونما-و ببینید چه اتفاقی می افتد. دلیل ضروری بودن این امر این است که وقتی شما واقعاً این کار را انجام می دهید ، تعدادی از بیماران “حساس به گلوتن” بدون نقل قول به گلوتن مبدل شده هیچ واکنشی نشان نمی دهند و در عوض به دارونما بدون گلوتن واکنش نشان می دهند.

ما تا سال 2011 ، هنگامی که یک کارآزمایی دوسوکور و تصادفی کنترل شده با دارونما منتشر شد ، هیچگونه شواهدی در دست نداشتیم ، این آزمایش نشان داد آیا بیمارانی که از علایم روده تحریک پذیر شکایت می کنند و ادعا می کنند با رژیم غذایی بدون گلوتن احساس بهتری دارند-علیرغم نداشتن سلیاک بیماری-در واقع می توان تشخیص داد که به آنها گلوتن حاوی نان و مافین داده شده یا نان و کلوچه بدون گلوتن داده شده است.

افراد بدون گلوتن و بدون علامت به مدت دو هفته شروع کردند و سپس با نان و مافین مورد چالش قرار گرفتند. در ویدئوی من ، آیا حساسیت به گلوتن واقعی است؟، می توانید ببینید چه اتفاقی برای 15 بیمار مبتلا به دارونما افتاد ، به این معنی که آنها رژیم بدون گلوتن را شروع کردند و رژیم بدون گلوتن را ادامه دادند. بدتر شدند. فقط تصور اینکه ممکن است آنها چیزی را بخورند که برای آنها مضر است ، احساس گرفتگی و نفخ می کنند. این همان چیزی است که به آن می گویند نهجلوه cebo اثر دارونما زمانی رخ می دهد که به کسی چیزی بی فایده بدهید و او احساس بهتری داشته باشد. اثر nocebo زمانی است که به کسی چیزی بی ضرر می دهید و او بدتر می شود. از سوی دیگر ، گروه کوچکی که گلوتن واقعی دریافت کرده بودند ، هنوز احساس بدتری داشتند. محققان به این نتیجه رسیدند که عدم تحمل گلوتن غیر سلیاک در واقع ممکن است وجود داشته باشد.

با این حال ، این یک مطالعه کوچک بود و حتی اگر محققان ادعا می کردند که نان و کلوچه های بدون گلوتن قابل تشخیص نیستند ، شاید در برخی از سطوح بیماران بتوانند تشخیص دهند که کدام است. بنابراین ، در سال 2012 ، محققان در ایتالیا 920 بیمار مبتلا به حساسیت به گلوتن غیر سلیاک را تشخیص دادند و با دادن کپسول های پر از آرد گندم یا پر از پودر دارونما ، آنها را با آزمایش گندم دوسوکور آزمایش کردند. بیش از دو سوم این آزمایش را شکست دادند ، مانند بدتر شدن در دارونما یا بهتر شدن روی گندم. اما از رژیم غذایی بدون گندم ، مزایای آشکاری وجود داشت. محققان به این نتیجه رسیدند که یافته های آنها وجود حساسیت گندم غیر سلیاک را تایید می کند. توجه داشته باشید من “حساسیت به گندم” ، نه “حساسیت به گلوتن” را گفتم.

ممکن است گلوتن به خودی خود باعث ایجاد علائم روده نشود. اکثر افرادی که به گندم حساسیت دارند انواع دیگر حساسیت های غذایی را دارند. دو سوم به پروتئین شیر گاو و بسیاری از آنها به تخم مرغ حساس هستند. اگر ما افراد را در رژیم غذایی کم با محرک های رایج علائم روده تحریک پذیر قرار دهیم و سپس آنها را با گلوتن به چالش بکشیم ، هیچ تاثیری نخواهد داشت. ما همان افزایش علائم را با رژیم های گلوتن بالا ، گلوتن کم یا بدون گلوتن پیدا می کنیم و وجود حساسیت به گلوتن غیر سلیاک را زیر سوال می برد.

جالب اینجاست که علیرغم اطلاع رسانی به نظر می رسد که اجتناب از گلوتن هیچ تاثیری بر علایم روده آنها ندارد ، بسیاری از شرکت کنندگان تصمیم گرفتند رژیم غذایی بدون گلوتن را ادامه دهند زیرا آنها به طور ذهنی “احساس بهتر” را توصیف کردند. بنابراین ، محققان این سوال را مطرح کردند که آیا اجتناب از گلوتن می تواند خلق و خوی افرادی را که حساسیت به گندم دارند ، بهبود بخشد یا خیر. در واقع ، قرار گرفتن کوتاه مدت در معرض گلوتن باعث ایجاد احساس افسردگی در این بیماران شد. این که آیا حساسیت به گلوتن غیر سلیاک بیماری ذهن یا روده است ، دیگر شرایطی نیست که بتوان آن را کنار گذاشت.


بیش از 10،000 مقاله درمورد گلوتن در مجلات پزشکی منتشر شده است – حتی برای من هم ترسناک است! در ترکیب با منافع چند میلیارد دلاری مالی هر دو طرف ، کار دشواری را ایجاد می کند. اما فکر می کنم این کار را کردم! این اولین مورد از یک سری 3 قسمتی است که بهترین علم موجود در مورد گلوتن را خلاصه می کند. همچنین بررسی کنید: رژیم های بدون گلوتن: جداسازی گندم از چت و نحوه تشخیص عدم تحمل گلوتنبه

چرا این افزایش آشکار حساسیت های غذایی در دهه های اخیر؟ ممکن است به دلیل قرار گرفتن در معرض آلاینده ها باشد (نگاه کنید به اختلالات غدد درون ریز آلکیل فنول و آلرژی و منابع غذایی اختلالات غدد درون ریز آلکیل فنول)

برای پیشگیری از بیماری های به اصطلاح آتوپیک (مانند آلرژی ، آسم و اگزما) چه می توانیم انجام دهیم؟ ویدیوهای من را ببینید جلوگیری از آلرژی در بزرگسالی و پیشگیری از آلرژی در دوران کودکیبه عجیب ترین مثال حساسیت غذایی در حال ظهور ممکن است داستان حساسیت گوشتی مربوط به کنه باشد که من در آن مرور کردم آلفا گال و تیک ستاره تنها و گزش کنه ، حساسیت به گوشت و کهیر مزمنبه

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را در سال مرور کنید ریشه کن کردن علل اصلی مرگ، بیشتر از یک سیب در روز، از جدول تا قادر، و غذا به عنوان داروبه



دیدگاهتان را بنویسید