آیا آسپارتام باعث لنفوم می شود؟ | NutritionFacts.org


تأیید آسپارتام دارای سابقه بحث برانگیزی است. کمیسر اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به این نتیجه رسید که “اطمینان قطعی وجود دارد که مصرف آسپارتام توسط انسان: (1) … خطر آسیب مغزی و در نتیجه عقب ماندگی ذهنی ، غدد درون ریز را ایجاد نخواهد کرد. [hormonal] اختلال عملکرد یا هر دو ؛ و (2) باعث تومور مغزی نمی شود. ” با این حال ، هیئت تحقیق و تفحص عمومی FDA از تأیید خود به دلیل نگرانی از سرطان صرف نظر کرد. وی افزود: علاوه بر این ، چندین دانشمند FDA با استناد به…[the aspartame company’s] آزمایشات تومور مغزی خود … ”صرف نظر از این موضوع ، کمیسر قبل از خروج از FDA ، آسپارتام را تأیید کرد و از مشاوره هزار دلاری در روز با شرکت روابط عمومی شرکت آسپارتام برخوردار شد. سپس ، FDA در واقع برنامه ملی سم شناسی (NTP) را از انجام آزمایشات بیشتر سرطان جلوگیری کرد. همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم آیا آسپارتام باعث سرطان می شود؟ سپس ما با افرادی که در مورد مطالعات مختلف بر روی جوندگان مبارزه می کردند ، که برخی از آنها خطر ابتلا به سرطان را افزایش می داد ، در حالی که برخی دیگر این گونه نبودند.

این مرا به یاد داستان ساخارین می اندازد. این شیرین کننده مصنوعی باعث ایجاد سرطان مثانه در موش ها شد اما در موش ها ، ما را مجبور کرد “تشخیص دهیم که انسانها مانند موش هستند یا موش.” واضح است که ما مجبور بودیم سوال آسپارتام را در افراد آزمایش کنیم ، اما طولانی ترین مطالعه ایمنی انسان تنها 18 هفته به طول انجامید. ما به داده های انسانی بهتری نیاز داشتیم.

از آنجا که بزرگترین مطالعه روی موش ها لنفوم ها و لوسمی ها را برجسته کرد ، مطالعه NIH-AARP تشخیص سرطان خون را ردیابی کرد و دریافت که “[h]سطوح بالای مصرف آسپارتام با خطر ابتلا به سرطان ارتباطی نداشت. ” اگرچه مطالعه NIH-AARP گسترده بود ، اما تنها برای ارزیابی قرار گرفتن در معرض نسبتاً کوتاه مدت مورد انتقاد قرار گرفت. در واقع ، افراد فقط به مدت پنج سال مورد مطالعه قرار گرفتند ، که مطمئناً بهتر از 18 هفته است ، اما 18 سال چطور؟

همه نگاه ها به سمت دانشگاه هاروارد بود ، جایی که محققان پیش از ورود آسپارتام به بازار ، سلامت و رژیم های متخصصان پزشکی را دنبال کرده بودند. “در جامع ترین بلند مدت [population] مطالعه … برای ارزیابی ارتباط بین مصرف آسپارتام و خطر ابتلا به سرطان در انسان “، آنها” رابطه مثبتی بین نوشابه رژیمی و مصرف کل آسپارتام و خطرات ناشی از [non-Hodgkin’s lymphoma] و میلوم متعدد در مردان و سرطان خون در مردان و زنان “، همانطور که در ویدئوی من در 2:12 مشاهده می کنید. چرا سرطان در مردان بیشتر از زنان است؟ نتیجه مشابهی برای سرطان لوزالمعده و نوشابه رژیمی ، اما به طور کلی سودا یافت نشد. در واقع ، تنها قندی که با خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده ارتباط دارد ، قند شیر ، لاکتوز بود. اختلاف زن و مرد می تواند به سادگی یک اشتباه آماری باشد ، اما محققان تصمیم گرفتند کمی عمیق تر تحقیق کنند.

آسپارتام به متانول تجزیه می شود که توسط آنزیم الکل دهیدروژناز به فرمالدئید ، “سرطانزای انسانی مستند شده” تبدیل می شود. آنزیمی که الکل معمولی را سم زدایی می کند همان آنزیمی است که متانول را به فرمالدئید تبدیل می کند. آیا ممکن است مردان میزان بیشتری از این آنزیم را نسبت به زنان داشته باشند؟ بله ، به همین دلیل است که میزان الکل در زنان بیشتر از مردان است که از همان مقدار الکل استفاده می کنند. اگر به نمونه های کبدی مردان و زنان نگاه کنید ، می توانید فعالیت آنزیم های قابل توجهی را در مردان مشاهده کنید ، بنابراین شاید نرخ تبدیل بالاتر از آسپارتام به فرمالدئید افزایش خطر سرطان در مردان را توضیح دهد؟ چگونه این را آزمایش کنیم؟

اتانول – الکل معمولی – برای توجه به آنزیم مشابه با متانول رقابت می کند. در واقع ، الکل معمولی “به عنوان پادزهر برای مسمومیت با متانول” استفاده می شود. بنابراین ، اگر این نظریه فرمالدئید صحیح باشد ، مردانی که الکل نمی نوشند یا خیلی کم می نوشند ممکن است نرخ تبدیل فرمالدئید بیشتری نسبت به آسپارتام داشته باشند. و در حقیقت ، مطابق با این خط استدلال ، به نظر می رسد مردانی که کمترین میزان الکل مصرف کرده اند بیشترین خطر ابتلا به سرطان را از آسپارتام دارند.

سومین مطالعه گروهی از آن زمان منتشر شده است و هیچ خطر افزایش لنفوم مرتبط با نوشابه رژیمی در طول یک دوره پیگیری ده ساله پیدا نکرده است. بنابراین ، در مطالعه 18 هفته ای ، مطالعه 5 ساله یا مطالعه 10 ساله هیچ خطری تشخیص داده نشد-فقط در مطالعه 18 ساله. از این همه چه باید بکنیم؟

برخی خواستار ارزیابی مجدد ایمنی آسپارتام شده اند. این اسب در حال حاضر با 34 میلیون پوند آسپارتام تولید شده سالانه از انبار خارج شده است ، اما این بدان معنا نیست که ما باید آن را بخوریم ، به ویژه ، شاید ، زنان باردار و کودکان.


برای اطلاعات بیشتر در مورد اثرات آسپارتام ، فیلم های من را تماشا کنید آسپارتام و مغز و فیبرومیالژیا ناشی از آسپارتامبه آیا علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد اثرات مصرف نوشابه رژیمی هستید؟ برای مثال ببینید:

Splenda چطور؟ یا شیرین کننده میوه راهب؟ من فیلم هایی در مورد آن ها نیز دارم – تماشا کنید اثر سوکرالوز (Splenda) بر میکروبیوم و آیا شیرین کننده میوه مونک ایمن است ؟.

من همچنین مقایسه محبوب ترین شیرین کننده های موجود در بازار ، از جمله استویا و زایلیتول را در ویدیوی خود انجام می دهم. یک شیرین کننده مصنوعی بی ضرربه

شاید بهترین نامزد اریتریتول باشد ، که می توانید در ویدیوی من با آن آشنا شوید اریتریتول ممکن است یک آنتی اکسیدان شیرین باشدبه با این حال ، احتمالاً بهتر است از همه شیرین کننده های قوی ، مصنوعی یا غیر مصنوعی دور شویم. ویدیوی من را ببینید شیرین نکردن رژیم غذایی برای اطلاعات بیشتر در این مورد

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را تماشا کنید:



دیدگاهتان را بنویسید