آیا نان چاودار در برابر سرطان محافظت می کند؟


قبلاً ، من اثرات مفید دانه کتان بر سرطان پروستات را بررسی کرده ام (تخم کتان در مقابل سرطان پروستات) ، و همچنین پیشگیری و بقای سرطان پستان (تخم کتان و پیشگیری از سرطان پستان و بقای سرطان پستان و مصرف لیگنان) تصور می شود که اثر مبارزه با سرطان دانه های کتان به دلیل لیگنان ها است ، که ترکیبات گیاهی مبارزه کننده با سرطان در شراب قرمز ، غلات کامل ، سبزیجات (سبزیجات چلیپایی) و به ویژه دانه های کنجد و دانه های کتان ، غلیظ ترین منبع روی زمین هستند. به اما این بر اساس واحد وزن است. مردم غلات بیشتری نسبت به دانه ها می خورند. از بین غلات مردم ، بیشترین غلظت لیگنان در چاودار یافت می شود. بنابراین ، آیا مصرف چاودار می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟ از لحاظ نظری بله ، اما بر خلاف دانه های کتان ، هیچ گاه مستقیماً مورد آزمایش قرار نگرفته است … تا کنون.

در ویدئوی من آیا نان چاودار در برابر سرطان محافظت می کند؟، من درباره شواهدی که وجود دارد بحث می کنم. اگر میزان لیگنان را در جریان خون زنان ساکن در منطقه ای که مقدار زیادی چاودار زندگی می کنند اندازه گیری کنید ، به نظر می رسد احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنان با بالاترین سطح تنها نصف زنان با کمترین میزان است. اما ، لیگنان در چای و انواع توت ها نیز یافت می شود. بنابراین ، ما نمی توانیم مطمئن باشیم که حفاظت از کجا آمده است. برای حل این مشکل ، محققان تصمیم گرفتند متابولیت های آلکیل رزورسینول را اندازه گیری کنند ، یک گروه از مواد مغذی گیاهی نسبتاً منحصر به فرد در غلات کامل.

محققان ادرار زنان مبتلا به سرطان سینه و زنان بدون سینه را جمع آوری کردند و زنان مبتلا به سرطان سینه میزان قابل توجهی پایین تری نسبت به افراد بدون سینه داشتند. این نشان می دهد که زنان در معرض سرطان سینه مقادیر کمتری غلات کامل مانند چاودار مصرف می کنند. اما اگر زنان مسن را در 50 تا 60 سالگی دنبال کنیم ، مصرف محصولات غلات کامل با خطر ابتلا به سرطان سینه ارتباطی ندارد. نتیجه مشابهی در مردان مسن برای سرطان پروستات یافت شد. آیا آن موقع خیلی دیر شده است؟

ما از داده های لبنیات می دانیم که رژیم غذایی در اوایل زندگی ما ممکن است در ایجاد سرطان پروستات مهم باشد ، به ویژه در دوران بلوغ زمانی که پروستات رشد می کند و بالغ می شود. اگر به آنچه مردان در نوجوانی می نوشند نگاه کنید ، به نظر می رسد که مصرف روزانه شیر خطر ابتلا به سرطان پیشرفته پروستات را در مراحل بعدی زندگی سه برابر می کند. (در ویدئوی من درباره شیر و سرطان پروستات بیشتر بدانید سرطان پروستات و شیر ارگانیک در مقابل شیر بادام.) بنابراین ، محققان مصرف روزانه نان چاودار را در دوران نوجوانی بررسی کردند.

به نظر می رسد کسانی که روزانه از کودکی نان چاودار مصرف می کردند ، تنها نیمی از سرطان پروستات پیشرفته را داشتند. این مطابق با مطالعات مهاجرتی است که نشان می دهد دو دهه اول زندگی برای تعیین الگوی توسعه سرطان در زندگی بعدی بسیار مهم است. این یافته ها مطمئناً برای نحوه تغذیه فرزندانمان مهم است ، اما اگر در سنین میانسالی هستیم ، آیا برای تغییر مسیر دیر شده است؟ برای پاسخ به این س ،ال ، محققان سوئدی آن را آزمایش کردند.

محققان مردان مبتلا به سرطان پروستات را برداشته و آنها را به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه نان چاودار زیادی دریافت کردند ، در حالی که گروه دیگر مقدار زیادی نان گندم با فیبر بالا اما کم لیگنان دریافت کردند. برخی شواهد غیرمستقیم وجود دارد که نشان می دهد چاودار در برابر سرطان پروستات فعال است – مانند میزان کمتر سرطان در مناطقی که مصرف چاودار زیاد است – اما هیچگاه به طور مستقیم مورد بررسی قرار نگرفته بود … تا این مطالعه. بیوپسی از تومورهای افراد قبل و بعد از سه هفته نان خوردن گرفته شد و تعداد سلول های سرطانی که در حال مرگ بودند شمارش شد. اگرچه تغییری در ترشح سلول های سرطانی در گروه نان شاهد ایجاد نشد ، اما 180 درصد از بین رفتن سلول های سرطانی در گروه چاودار افزایش یافت. یک مطالعه پیگیری به مدت 6 هفته نشان داد که 14 درصد سطح PSA کاهش یافته است ، یک نشانگر سرطان نشان دهنده کوچک شدن تومور است.

محققان خاطرنشان کردند که از نان چاودار بسیار زیاد استفاده کرده اند و باید آزمایش شود که آیا میزان مصرف معمولی بیشتر دارای تأثیرات بالینی است. به عنوان یک آمریکایی متأسفانه ، عدم آشنایی من با سیستم متریک ، “485 گرم” نان چاودار در روز را خیلی دور از حد معمول نشان نداد ، اما این به 15 تکه ترجمه می شود! به جای خوردن یک قرص در روز ، همان مقدار لیگنان را می توانید در یک قاشق چایخوری دانه کتان آسیاب شده پیدا کنید.


من چندین فیلم در مورد دانه های کتان برای پیشگیری و درمان سرطان پستان تهیه کرده ام ، از جمله تخم کتان و پیشگیری از سرطان پستان، بقای سرطان پستان و مصرف لیگنان، دانه های کتان و شواهد اپیدمیولوژیک بقای سرطان پستان، و بذر کتان و بقای سرطان پستان: شواهد بالینیبه

علاوه بر این ، دانه های کتان ممکن است به درد سیکلی سینه کمک کنند (تخم کتان برای درد سینه)، سرطان پروستات (بذر کتان در مقابل سرطان پروستات)، دیابت (بذر کتان در مقابل دیابت) و فشار خون بالا (دانه های کتان برای فشار خون بالا)

و اگر تعجب می کنید کدام بهتر است: دانه چیا یا دانه کتان؟، پاسخ را در ویدیو دریافت کنید!

شگفتی های غلات کامل نیز در مورد بحث قرار گرفته است غلات کامل ممکن است به خوبی مواد مخدر عمل کنند، آیا جو دوسر می تواند بیماری قلبی را معکوس کند؟، و آیا جو دوسر می تواند به بیماری کبد چرب کمک کند؟به

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید