آیا کازئین موجود در شیر A2 سالم تر است؟


به نظر می رسد کازومورفین ها-فرآورده های تجزیه کننده کازئین ، پروتئین شیر ، با فعالیت شبه افیونی-در شیر گاو اثرات متضادی نسبت به شیر مادر در رشد نوزادان دارد ، اما در مورد شیر گاو A2 چطور؟

“یکی از منابع اصلی پپتیدهای شبه افیونی”-یعنی قطعات پروتئینی با فعالیت شبه افیونی-در رژیم غذایی بیماران اوتیسم هستند محصولات لبنی.” همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم آیا شیر A2 خطر اوتیسم کمتری دارد؟، کازئین ، پروتئین اصلی لبنیات ، می شکند تا کازومورفین ها ، که “عوامل دخیل در علت شناسی در نظر گرفته می شوند [the cause] و تشدید علائم آلرژی غذایی و درماتیت آتوپیک [eczema]، دیابت ، اسکیزوفرنی ، روان پریشی های پس از زایمان ، سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) و اوتیسم. ” بر اساس این ایده افراطی تریاک ، توسعه اوتیسم شامل یک زمینه ژنتیکی و قرار گرفتن زود هنگام در معرض برخی از عوامل استرس زای محیطی است که بر روده تأثیر می گذارد ، که ممکن است باعث نشت بیشتر این کازومورفین ها به خون و سپس مغز شود. در توسعه اوتیسم نقش دارند. با این حال ، تا زمانی که آن را آزمایش نکنید ، نمی دانید.

اول از همه ، آیا این کازومورفین های گاوی در دستگاه گوارش انسان هنگامی ایجاد می شود که ما نوشیدنی شیر؟ محققان تصمیم گرفت برای پیدا کردن لوله ها در روده افراد و در واقع ، “مقدار قابل توجهی” از کازومورفین پیدا شد. آیا دریافت می کنند جذب شده با این وجود وارد جریان خون می شود؟ بله ، ظاهراً چنین است ، اما مطالعه بود در نوزادانی که به طور طبیعی روده نشت تری دارند. آیا قطعات پروتئین کازئین کاملاً دست نخورده پس از دوران نوزادی وارد جریان خون می شوند؟ بله ، همانطور که می توانید در 1:24 در my ببینید ویدیوبه در واقع ، آنها می توانند گرفتن حتی در بزرگسالی وارد جریان خون می شود ، بالا بردن سطح خون حداقل هشت ساعت پس از مصرف

و افراد مبتلا به اوتیسم ممکن است روده مخصوصاً نشتی در معرض خطر بیشتری برای نفوذپذیری روده ای غیر طبیعی قرار دارد ، که ممکن است توضیح چرا اکثریت قریب به اتفاق کودکان مبتلا به اوتیسم در خون خود آنتی بادی نسبت به پروتئین های گندم و لبنیات دارند ، در مقایسه با اقلیت کوچکی از کودکان بدون اوتیسم ، همانطور که در 1:44 در مقاله من مشاهده می کنید. ویدیوبه و بر اساس مطالعات آلرژی ، حتی اگر نوزادان سخت گیر باشند تغذیه با شیر مادر، اگر مادرانشان شیر بخورند ، ممکن است هنوز در معرض تکه های پروتئین شیر گاو قرار گیرند ، زیرا قطعات پروتئین گاو می تواند به خون مادر ، سپس سینه و سپس بدن نوزادش وارد شود. اما آیا پروتئین گاو نیز وارد مغز نوزاد می شود؟

افراد مبتلا به اوتیسم بیشتر احتمال دارد رنج بردن از روده نشت کننده ، اما “نظریه مازاد مواد مخدر” بستگی به این دارد که کازومورفین ها نه تنها وارد جریان خون شوند ، بلکه به سیستم عصبی مرکزی که شامل مغز است نیز بستگی دارد. چیزی به نام سد خونی مغزی وجود دارد که به شما کمک می کند بند از مغز خارج می شوید ، اما وقتی بافت مغز افراد مبتلا به اوتیسم را بررسی می کنید ، سد خونی مغزی آنها نیز نشت تر به نظر می رسد. در واقع ، شواهدی مبنی بر وجود کازومورفین در مغز نوزادان وجود دارد تایید شدهبه اگر به آن فکر کنید ، منطقی است. احتمالاً تمام هدف مواد شبه افیونی کازومورفین این است که بر مغز نوزادان تأثیر می گذارد ، بنابراین آنها هوس شیر می کنند و برای شیر فریاد می کشند ، پیوند مادر و نوزاد و به طور مشابه پیوند گوساله و گوساله را تقویت می کند. این همان چیزی است که قرار است رخ دهد. طبیعی و طبیعی است. در این صورت ، چرا کازومورفین ها با بیماری ارتباط دارند؟ خوب ، چنین پیوندی بین مادر انسان و نوزاد انسان طبیعی است ، در حالی که رابطه بین گاو و نوزاد یا مادر انسان و گوساله چنین نیست.

همانطور که در 3:24 در من مشاهده می کنید ویدیوبه نظر می رسد نوزادان انسانی با شواهدی از سطوح ابتدایی بالاتر کازومورفین گاو در خون خود رنج کشیدن از تأخیر روانی – حرکتی ، که معیاری برای رشد ماهیچه ها ، زبان و عملکرد ذهنی است ، اما عکس این مورد برای قرار گرفتن نوزادان در معرض کازومورفین های انسانی مشخص شد ، به این معنی که کازومورفین های انسانی برای انسان مفید است. همانطور که به نظر می رسد سطح کازومورفین گاو در خون نوزادان پس از تغذیه با شیر گاو افزایش می یابد ، سطح کازومورفین انسان در نوزادان پس از شیردهی افزایش می یابد ، اتفاقی که باید رخ دهد. “بزرگترین irHCM پایه [baseline human casomorphins] در نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کردند با رشد روانی حرکتی طبیعی و تون عضلانی نشان داده شد. در مقابل ، irBCM پایه افزایش یافته است [baseline bovine casomorphins] پیدا شد در [cow’s milk] نوزادانی که از شیر خشک تغذیه می کنند ، تأخیر در رشد روانی-حرکتی را نشان می دهند ، و همچنین تن عضلانی سفت و محکم تری دارند.

“توضیح اثرات متضاد CM انسان و گاو [casomorphins] بر اساس رشد روانی حرکتی نوزادان و تون عضلانی آنها ، احتمالاً در ویژگی گونه آنها تعیین می شود. ” شیر گاو برای گوساله ها مفید است و شیر مادر برای نوزادان مفید است. در واقع ، ساختار کازئین گاو و کازئین انسان به طور چشمگیری متفاوت است ، و کازومورفین گاو و انسان خود مولکول های متفاوتی هستند که از نظر دو آمینو اسید متفاوت هستند ، که در نتیجه قدرت بسیار متفاوتی ایجاد می شود. مقایسه شده است از نظر کازومورفین انسانی ، کازومورفین گاو “بسیار قوی است و از نظر اثرات مشابه مورفین است.”

تفاوت دو اسید آمینه ممکن است وجود نداشته باشد به نظر می رسد مانند بسیاری ، اما کازومورفین ها تنها هفت آمینو اسید دارند. این تفاوت در حدود 30 درصد “به احتمال زیاد تعریف می کند تفاوت در خواص بیولوژیکی آنها هم CM انسان و هم گاو [casomorphins]… با گیرنده های افیونی و سروتونین که برای CNS اهمیت زیادی دارند ارتباط برقرار کنید [central nervous system, including the brain] بلوغ ، “اما گاو کازومورفین محکم تر به این گیرنده ها متصل می شود ، بنابراین تأثیر بیشتری دارد. به این ترتیب ، این می تواند نه تنها به دلیل بهتر بودن سینه ، بلکه همچنین به این دلیل تأخیر روانی حرکتی که با سطوح بالاتر کازومورفین گاو در خون مرتبط است ، این مفهوم را که کازومورفین گاو ممکن است در بیماری مانند اوتیسم نقش داشته باشد ، توضیح دهد.

به همین دلیل است که کازومورفین گاوی وجود داشته است تماس گرفت “شیطان در شیر” ، اما آنها هستند شکل گرفت از همه شیر گاو؟ در مورد شیر “A2” چطور؟ شرکت A2 نکته ها انواع مختلفی از کازئین وجود دارد: برخی از گاوها شیر را با نوعی کازئین به نام A1 تولید می کنند ، در حالی که سایر گاوها با کازئین A2 شیر تولید می کنند. A2 تنها با اسید آمینه منفرد با A1 متفاوت است ، اما اسید آمینه ای که از نظر استراتژیکی به گونه ای باشد که کازئین A1 به کازومورفین تجزیه شود ، مانند مورفین عمل می کند و “در تغییرات گوارشی ، ایمنی و رشد مغز دخیل است”. ظاهراً شیر A2 همین کار را نمی کند. همانطور که در ساعت 6:18 در من مشاهده می کنید ویدیو، اگر شیر A1 را در لوله آزمایش با برخی آنزیم های گوارشی ، کازئین A1 قرار دهید می شکند به کازومورفین اما ، به دلیل آن تفاوت اسید آمینه ، کازئین A2 در نقطه ای دیگر تجزیه می شود و کازومورفین ایجاد نمی شود.

اما آن مطالعه ، استفاده شده آنزیم های گوارشی خوک ها یا گاوها ، که ارزان تر هستند و خرید آنها برای آزمایشات آزمایشگاهی آسان تر است. شیره های گوارشی انسان متفاوت است ، بنابراین چه اتفاق می افتد در معده خوک یا معده گاو لزوماً چیزی نیست که در دستگاه گوارش انسان اتفاق می افتد.

هنگامی که آزمایش تجزیه A1 در مقابل A2 سرانجام با انسان انجام شد آنزیم ها ، چه چیزی کشف شد؟ آب معده و روده انسان بود جمع آوری شده، و شیطان در هر دو یافت شد. کازومورفین شبه افیونی از شیر A1 و شیر A2 تولید شد. بنابراین ، شیر A2 ممکن است برای خوک یا گاو بهتر باشد ، اما لزوماً برای انسان مناسب نیست.

این مقاله دومین ویدیو از یک مجموعه شش قسمتی را در مورد نقش رژیم های غذایی بدون گلوتن و لبنیات در درمان اوتیسم مورد بحث قرار می دهد. اگر اولین ویدیو را از دست داده اید ، ببینید اوتیسم و ​​کازئین از شیر گاوبه


منتظر باشید:

همه ویدیوهای من درباره اوتیسم را در جریان بگذارید اینجابه

من قبلاً شیر A1 در مقابل A2 را لمس کرده بودم آیا کازئین موجود در شیر باعث دیابت نوع 1 می شود؟ و آیا انسولین گاوی در شیر باعث دیابت نوع 1 می شود؟به

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را تماشا کنید:



دیدگاهتان را بنویسید