آیا کاهش اسید اوریک شیر خوب است یا بد؟


بیماری پارکینسون ، دومین اختلال شایع عصبی پس از آلزایمر ، با کندی حرکت ، سفتی ، لرزش و حالت خمیده مشخص می شود که همه آنها با گذشت زمان بدتر می شوند. علائم غیر حرکتی مانند اختلالات شناختی و خواب ، بویایی و اختلالات خلقی با گسترش بیماری به سایر مناطق مغز رخ می دهد. علت بیماری پارکینسون شاید یکی از سوالات مهمی باشد که توسط نوروبیولوژی مطرح شده است [science] از پیری. ” به عنوان مثال ، چرا مصرف محصولات لبنی با افزایش خطر ابتلا به پارکینسون ارتباط دارد؟ شاید به این دلیل که آنها در معرض آفت کش ها و سایر سموم عصبی مانند دیلدرین هستند ، که همچنان در مغز کالبد شکافی قربانیان پارکینسون یافت می شود. اگرچه دیلدرین چند دهه پیش ممنوع بود ، اما در محیط زیست باقی می ماند و ما “همچنان از طریق لبنیات و گوشت های آلوده در معرض آفت کش قرار می گیریم …”

علت پارکینسون “بعید است به دلیل ترکیبات شیر ​​مانند کلسیم ، ویتامین D ، چربی کل یا پروتئین کل باشد زیرا این ترکیبات با [the disease] وقتی از منابع دیگر گرفته شده باشد. ” با این حال ، ممکن است لاکتوز ، قند شیر باشد ، که احتمالاً باعث افزایش خطر مرگ و شکستگی استخوان و همچنین پارکینسون می شود. شروع زودرس بیماری هانتینگتون نیز مشخص شده است. با این حال ، احتمال سوم وجود دارد.

همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم بیماری پارکینسون و لکه شیرین اسید اوریک، شیر سطح اسید اوریک را کاهش می دهد ، و اسید اوریک ممکن است در برابر بیماری هانتینگتون محافظ باشد و همچنین کاهش ناشی از پارکینسون را کند کند. مهمتر از همه ، ممکن است خطر ابتلا به پارکینسون را در وهله اول کاهش دهد. چرا؟ شاید به این دلیل که اسید اوریک یک آنتی اکسیدان مهم در مغز است ، چیزی که بیش از 30 سال است آن را می شناسیم. ما می توانیم اهمیت اسید اوریک را مستقیماً بر روی سلول های عصبی انسان در یک پتری دیش نشان دهیم. وقتی آفت کش روتونون اضافه می شود ، استرس اکسیداتیو افزایش می یابد. هموسیستئین پرو اکسیدان را اضافه کنید تا بیشتر شود. اما وقتی اسید اوریک اضافه می شود ، استرس اکسیداتیو ناشی از آفت کش را کاملاً سرکوب می کند.

اما نوشیدن شیر اثر کاهنده اسید اوریک دارد. در مقاله ای که این ادعا را انجام می دهد ، مطالعه ای که آنها ذکر کردند “تأثیر شیر بر غلظت اورات سرم” بود ، اما این فقط یک اشتباه تایپی زیبا بودمنظورشان این بود حاد اثر در واقع ، شیر گاو بنوشید و در عرض چند ساعت ، سطح اسید اوریک 10 درصد کاهش می یابد. شیر سویا بنوشید و ظرف چند ساعت ، 10 درصد افزایش می یابد. در حال حاضر ، برای نقرس ، یک بیماری دردناک آرتروز ناشی از اسید اوریک زیاد ، اثر کاهش دهنده اسید اوریک لبنیات خوب است-اما اسید اوریک “شمشیری دو لبه” است.

اگر سطح اسید اوریک ما بیش از حد بالا باشد ، می توانیم نقرس داشته باشیم ، اما اگر آنها بسیار پایین باشند ، ممکن است خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر ، هانتینگتون ، پارکینسون و مولتیپل اسکلروزیس را افزایش دهیم.

میزان بروز آرتریت نقرس در طول پنج سال نشان می دهد که اگر اسید اوریک ما بیش از 10.0 میلی گرم در دسی لیتر باشد ، 30 درصد احتمال دارد که در 5 سال آینده دچار حمله نقرس شویم. با این حال ، در سطوح زیر 7.0 میلی گرم در دسی لیتر ، خطر ما کمتر از 1 درصد است ، بنابراین ممکن است منطقی باشد که سطوح را تا حد ممکن بدون عبور از 7.0 برای محافظت از مغز بدون خطر مفاصل حفظ کنیم. اما وجود بیش از حد اسید اوریک در خون بیش از مفاصل ما را به خطر می اندازد. بله ، داشتن سطوح بسیار پایین ممکن است خطر ابتلا به ام اس ، پارکینسون ، آلزایمر و حتی سرطان را افزایش دهد ، اما داشتن سطوح بیش از حد بالا ممکن است خطر نقرس ، بیماری کلیوی و بیماری قلبی را افزایش دهد.

در حقیقت ، داشتن سطح اسید اوریک بیش از 7.0 میلی گرم در دسی لیتر نه تنها با افزایش خطر نقرس ، بلکه با افزایش خطر مرگ به دلایل مختلف همراه است. با این حال ، داشتن سطح پایین اسید اوریک نیز ممکن است با افزایش مرگ و میر ، عمر ما را کوتاه کند. سطوح بالای اسید اوریک با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی مرتبط است ، اما سطوح پایین اسید اوریک با افزایش خطر سکته مغزی کشنده همراه است. بنابراین ، نگه داشتن اسید اوریک در سطوح مطلوب ، نقطه شیرین بین 5.0 و 7.0 میلی گرم در دسی لیتر ، ممکن است از مغز در بیش از یک راه محافظت کند.

اگر میزان اسید اوریک را در بیماران مبتلا به پارکینسون اندازه گیری کنیم ، مقدار آن در حدود 4.6 میلی گرم در دسی لیتر است ، که ممکن است به توضیح علت مصرف لبنیات در افزایش خطر ابتلا به پارکینسون منجر شود زیرا شیر باعث کاهش سطح اسید اوریک می شود. مصرف لبنیات همچنین ممکن است تفاوت سطح اسید اوریک را در بین گوشتخواران ، گیاهخواران و گیاهخواران توضیح دهد. در نمودار ویدئوی من ، می بینید که میزان اسید اوریک مردان گیاهی به میزان قابل توجهی بالاتر از 5.7 میلی گرم در دسی لیتر از گیاه خواران است ، احتمالاً به این دلیل که گیاهخواران شیر نمی نوشند ، و کسانی که هم گوشت می خورند و هم شیر مصرف می کنند ، بین گیاهخواران قرار می گیرند. گیاهخواران


برای اطلاعات بیشتر در مورد پارکینسون مراجعه کنید:

اسید اوریک به عنوان یک آنتی اکسیدان؟ قبلاً در آن به آن پرداخته بودم شهاب سنگ های میوسن و اسید اوریکبه

اگر سطح اسید اوریک بیش از حد بالا است ، مصرف آن را کاهش دهید گوشت و فروکتوز و خوردن گیلاس (دیدن درمان نقرس با یک گیلاس در بالا و درمان نقرس با آب گیلاس برای اطلاعات بیشتر.) همچنین ، بررسی کنید جلوگیری از حملات نقرس با رژیم غذاییبه

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مرور کنید:



دیدگاهتان را بنویسید