ارگانیک چه مزایایی دارد؟


ادبیات پزشکی از نظر تاریخی با غذاهای ارگانیک دشمنی داشته و تا حدی اطلاعات نادرست ارائه شده توسط جنبش غذای سالم را نادیده گرفته شده از تغذیه می داند. اما تا چند نسل قبل ، همه مواد غذایی ارگانیک بودند. طنزآمیز است که آنچه ما اکنون غذای معمولی می نامیم برای گونه های ما چندان مرسوم نیست.

با خوردن مواد ارگانیک ، می توانیم میزان مواجهه خود با آفت کش ها را کاهش دهیم ، اما هنوز مشخص نیست که آیا چنین کاهش در معرض ارتباط بالینی است یا خیر. در ویدئوی من ، آیا غذاهای ارگانیک ایمن ترند؟، من در مورد برخی از مطالعات لوله آزمایش در مورد مقایسه خواص مرتبط با سلامتی غذاهای ارگانیک و معمولی صحبت کردم. مشخص شد که محصولات ارگانیک دارای فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد متاژنیک بالاتری هستند و با مهار بهتر تکثیر سلول های سرطانی همراه هستند ، اما از نظر مطالعات روی افراد واقعی و نه غذاهای پتری ، از هر دو جهت علم زیادی وجود ندارد.

چرا نمی توانید سلامت کسانی که محصولات ارگانیک خریداری می کنند را با کسانی که خرید نمی کنند مقایسه کنید؟ مصرف کنندگان ارگانیک نسبت به مصرف کنندگان معمولی بسیار سالم تر هستند ، اما آنها همچنین تمایل بیشتری به خوردن غذاهای گیاهی و نوشابه و الکل کمتر ، گوشت فرآوری شده یا شیر دارند و به طور کلی سالم تر غذا می خورند. جای تعجب نیست که آنها خیلی بهتر هستند!

بنابراین ، نیاز فوری به آزمایشات مداخله ای یا مطالعاتی در پی گروهی از افرادی است که به مرور زمان مواد ارگانیک مصرف می کردند مانند مطالعه میلیون زن در انگلستان ، که اولین موردی بود که ارتباط بین مصرف غذای ارگانیک و خطر بعدی سرطان را مورد بررسی قرار داد. با این حال ، تنها کاهش قابل توجه خطر برای لنفوم غیر هوچکین بود. این مطابق با داده هایی است که نشان می دهد خطر ابتلا به لنفوم در افرادی که میزان بیشتری از سموم دفع آفات در چربی باسن خود ذخیره شده است ، مطابقت دارد ، این مطالعه انجام شد زیرا میزان لنفوم در کارگران مزرعه مشخص شده است.

قرار گرفتن در معرض کار کشاورز والدین با نقص مادرزادی آلت تناسلی به نام هیپوسپادیاس همراه است. و بنابراین ، محققان تصمیم گرفتند ببینند آیا مادرانی که در انتخاب مواد ارگانیک موفق نیستند در معرض خطر بیشتری هستند یا خیر. در واقع ، آنها دریافتند که مصرف مکرر محصولات لبنی پرچرب معمولی با احتمال نقص مادرزادی دو برابر ارتباط دارد. این می تواند به این دلیل باشد که افرادی که ارگانیک را انتخاب می کنند رفتارهای سالم دیگری نیز دارند ، یا ممکن است غذاهای پرچرب ، مانند محصولات لبنی ، سموم محلول در چربی را در محیط زیست تقویت کنند.

در ویدیوی من ، آیا غذاهای ارگانیک سالم تر هستند؟، می توانید دو مطالعه عمومی دیگر در مورد آفت کش ها را مشاهده کنید که نگرانی هایی را ایجاد کرده اند. یک مطالعه حدود 50 تا 70 درصد احتمال ADHD را در کودکانی که میزان آفت کش ها در ادرارشان وجود دارد افزایش می دهد و مطالعه دیگری نشان می دهد که احتمال سرطان بیضه در مردان با سطوح بالای آفت کش های ارگانوکلرین در خون آنها سه برابر می شود. 90 درصد از این آلاینده ها از ماهی ، گوشت و لبنیات ناشی می شود ، که ممکن است به توضیح افزایش میزان سرطان بیضه در بسیاری از کشورهای غربی از زمان جنگ جهانی دوم کمک کند.

آزمایشات مداخله ای چطور؟ تمام آنچه در ادبیات پزشکی تا کنون داریم مطالعاتی است که نشان می دهد غذای ارگانیک هنگامی که تحت آزمایشات مختلف برای ارزیابی سلامت کلی مگس ها قرار می گیرد ، مزایای سلامتی را برای مگس های میوه ای که در رژیم های غذایی معمولی و ارگانیک پرورش یافته اند ، ارائه می دهد. و چه می دانید – مگس هایی که با رژیم غذایی تولید شده از محصولات ارگانیک پرورش می یافتند ، عمر طولانی تری داشتند. هوم ، حشرات که حشره کش ها را می خورند به این خوبی عمل نمی کنند. دقیقاً پیشرفت بزرگی نیست!


برای اینکه چگونه می توان آفت کش ها را از محصولات معمولی حذف کرد ، ویدیوی من را ببینید چگونه می توان میوه ها و سبزیجات خود را شستشو دادبه

آفت کش ها یک چیز هستند ، اما آیا غذاهای ارگانیک مغذی تر هستند؟

به طور کلی، آیا مزایای غذاهای ارگانیک کم ارزش یا بیش از حد است؟

برای اطلاعات بیشتر در مورد تاثیر آلودگی های غذایی در دوران بارداری ، به موارد زیر مراجعه کنید:

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید