از ایجاد این همه رادیکال رایگان در کولون خود دست بردارید


خطر سرطان روده بزرگ در جمعیت های غربی با کاهش مصرف محصولات حیوانی و در نتیجه کاهش عوامل “تهاجمی” مانند پروتئین و چربی حیوانی کاهش می یابد. من بررسی کرده ام که چگونه پروتئین حیوانی می تواند فاسد شده و گاز تخم مرغ گندیده ای ایجاد کند که ممکن است برای DNA سمی باشد (نگاه کنید به پوسیدگی پروتئین و آنزیم های “سمی”) ، اما چربی چطور؟ می تواند سنتز و ترشح اسیدهای صفراوی را در روده تحریک کند.

صفرا به بدن در هضم چربی ها کمک می کند. بنابراین ، چربی بیشتر در روده ها به معنای صفرا بیشتر در روده است ، که مشکلی به جز اسیدهای صفراوی ، به ویژه اسیدهای صفراوی ثانویه ، مدتهاست که سرطان زا است. اسیدهای صفراوی رشد باکتری ها را تحریک می کند که اسیدهای صفراوی اولیه کبد ما را به اسیدهای صفراوی ثانویه تبدیل می کند. و اسیدهای صفراوی ثانویه نیز سرطان زا هستند.

همانطور که در مقاله من توضیح داده شده است چگونه می توان تولید اسید صفراوی سرطان زا را کاهش داد ویدئو ، این می تواند توضیح دهد که چرا رژیم های غنی از چربی با سرطان روده ارتباط دارند. مصرف زیاد چربی اشباع شده با افزایش سطح صفرا همراه است ، چیزی که شما در افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ مشاهده می کنید. به این ترتیب ، آنها عوامل ایجاد کننده تومور در ایجاد سرطان روده بزرگ و شاید سرطان سینه محسوب می شوند ، زیرا این اسیدهای صفراوی ثانویه می توانند جذب جریان خون شوند و در سراسر بدن گردش کنند. (دیدن سرطان پستان و یبوست برای اطلاعات بیشتر در این مورد.)

این ممکن است به توضیح میزان فوق العاده پایین سرطان روده بزرگ در آفریقای زیر صحرای آفریقا بپردازد ، زیرا آفریقایی های بومی فقط بخشی از اسیدهای صفراوی ثانویه آفریقایی آمریکایی ها را خارج می کنند. خوب ، اگر رژیم غذایی سرشار از چربی حیوانی باعث رشد این باکتری های سمی و سرطان زای ثانویه تولید کننده نمک صفراوی شود ، رژیم های بدون چربی حیوانی چیست؟ ما بیش از 40 سال است که می دانیم کسانی که رژیم های گیاهی مصرف می کنند صفرا در مدفوع کمتری دارند و ظرفیت آنها برای ایجاد سرطان زای روده بزرگ کاهش می یابد. کسانی که گیاه خوار هستند فقط بخشی از اسیدهای صفراوی ثانویه دخیل در سرطان را تولید می کنند – حدود 70 درصد کمتر. تنها طی یک هفته با رژیم غذایی گیاهی ، فعالیت آنزیم باکتریایی برای تولید این اسیدهای صفراوی ثانویه به نصف کاهش می یابد. در عرض یک ماه ، حضور آنها نیز به نصف کاهش می یابد.

یکی از مهمترین اثرات سمی این اسیدهای صفراوی – BAs در BM های ما – افزایش تولید رادیکال های آزاد است. این یکی از راه هایی است که می تواند به DNA ما آسیب برساند و مسیرهای ترمیم DNA ما را تضعیف کند.

رادیکال های هیدروکسیل یکی از مخرب ترین رادیکال های آزاد هستند که ممکن است خطر سرطان روده بزرگ را افزایش دهد. آنها فقط یک میلیاردم ثانیه دوام می آورند ، اما در آن زمان ، می توانند مواد بی ضرر در روده را به مواد مخرب DNA ، جهش زا تبدیل کنند و اسیدهای صفراوی این فرایند را تقویت می کنند. اما ، اگر افراد را فقط برای 12 روز به رژیم گیاهخواری تغییر دهید ، می توانید 13 برابر تولید رادیکال های آزاد هیدروکسیل را کاهش دهید.

بنابراین ، رادیکال های آزاد مدفوع ممکن است سرطان زا را در روده بزرگ فعال کند. در رژیم غذایی استاندارد آمریکایی ، میزان رادیکال های آزاد تولید شده در مدفوع بسیار قابل توجه است ، که با دوز کشنده اشعه گاما تولید می شود. بنابراین ، در مورد آن چه کنیم؟ یک اقدام دست یافتنی و عملی برای کاهش تشکیل رادیکال های آزاد در روده بزرگ ما چیست؟ ما میتوانست تلاش برای “مستعمره کردن کولونهای بیماران پرخطر با باکتریهای مهندسی ژنتیک و تولید کننده آنتی اکسیدان” ، اما چرا فقط رژیم غذایی گیاهی بیشتری نخورید؟

فیبر چطور؟ دیدن فیبر در مقابل سرطان سینه برای اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چرا فیبر ممکن است اینقدر محافظ باشد.

می توانید اطلاعات بیشتری در مورد میکروبیوم در پیدا کنید PH مدفوع و سرطان روده بزرگ، جلوگیری از کولیت اولسراتیو با رژیم غذایی، و چرا رژیم های گیاهی به آرتریت روماتوئید کمک می کنند؟به

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید