استراتژی های تغذیه ای برای سالمندی سالم


گزینه های غذایی سالم

در طول قرن گذشته ، طول عمر انسان دستخوش تغییرات چشمگیری شده است. در آغاز 20ث قرن ، متوسط ​​طول عمر هنگام تولد برای زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال بود. در سال 2021 ، میانگین امید به زندگی در حدود 77 سال است (1)به انتظار می رود این روند افزایش طول عمر تا سال 2125 به طور متوسط ​​تا 85 سال ادامه یابد. لازم به ذکر است که این تغییر در درجه اول ناشی از کاهش نرخ عوارض اولیه و نه افزایش حداکثر طول عمر است. به همین دلیل ، افراد بیشتری در دوره ای زندگی می کنند که می توان آنها را به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی کرد. در حال حاضر ، 13 of از جمعیت ایالات متحده شامل افراد بالای 65 سال است ، در حالی که 4 in در 1900 بود (2)به بنابراین ، بحث در مورد تحقیقات مربوط به اثرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم برای ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که به نفع افراد مسن است ، مهم است.

تغذیه خوب بدون توجه به سن افراد ضروری است زیرا ممکن است از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغذیه خوب ممکن است در افراد مسن به دلیل تغییر در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا کند. اختلال در تعادل انرژی می تواند توسط عوامل متعددی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری ایجاد شود (3)، تغییر در غلظت قند خون (4)، اختلال در تولید هورمون (5)، تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان کاهش میزان مصرف انرژی را در حالی که بدن در حالت استراحت است مشاهده کرده اند(9) و میزان انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره غذاهای مصرفی(10)به روی هم رفته ، این تغییرات متابولیسم که با افزایش سن رخ می دهد ، استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری را درخواست می کند که به افراد مسن کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند.

استراتژی های تغذیه ای که به افراد مسن کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند

  • شامل گروه های غذایی که مواد مغذی بدون کالری اضافی را تامین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (در انواع و رنگ های مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی بدون چربی یا کم چرب غنی شده با ویتامین D و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیرهای آجیل) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به طول عمر سالم تری تبدیل می شود.
  • غذاهای پر کالری و کم مواد مغذی (مانند غذاهایی با کالری اضافی اما مواد مغذی کمی مانند چیپس ، دسر ، محصولات پخته شده ، نوشابه و الکل) را به حداقل برسانید.
  • چربی های اشباع و ترانس (مانند محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی بنوشید تا از هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن اطمینان حاصل کنید. افزایش سن و داروهای خاص ممکن است بر احساس تشنگی تأثیر بگذارد. افراد مسن باید روزانه دو تا سه لیتر مایعات به شکل آب (در حالت ایده آل) ، چای های گیاهی ، آب گوشت یا غذاهای حاوی مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • بر اساس دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر زمین خوردن ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، ایجاد فشار خون بالا ، برخی سرطان ها و دیابت ، اثرات مفید بر پیری سالم را افزایش دهید.(11)به

نویسندگان: Rohit Ramadoss ، MS؛ Stella L. Volpe ، Ph.D. ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

منابع

  1. NVSS – امید به زندگی (2021 ، 10 مارس).
  2. مشخصات 2017 افراد مسن آمریکایی | progressingstates.org.
  3. شواهدی برای بی اشتهایی پیری: انتقال دستگاه گوارش و گرسنگی در سالمندان سالم در مقابل جوانان | مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیمی ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، FJ، Rosenbaum، M.، & Hirsch، J. (1996). خوردن انسان: شواهدی مبنای فیزیولوژیکی با استفاده از الگوی اصلاح شده علوم اعصاب و بررسیهای رفتاری ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). عملکرد هورمونی در دوران پیری: تغییرات و مکانیسم ها مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1433.
  7. Mt، F.، & Kj، S. (1985). توصیف الگوهای مصرف با استفاده از روشهای فراوانی غذا: غذاهای اصلی و انواع غذاها در رژیمهای آمریکاییهای مسن تر. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM، and de Castro، ES (1989). الگوهای غذایی خود به خودی انسان: تأثیر حضور افراد دیگر مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG ، & Young ، JB (1990). تأثیر سن بر ترکیب بدن و میزان متابولیسم در حالت استراحت مجله آمریکایی فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233 – E238.
  10. اثر حرارتی تغذیه در رابطه با تعادل انرژی در مردان مسن – چکیده – سالنامه تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد. 27 ، شماره 1 – ناشران کارگر.
  11. گزارش علمی | health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید