اوه اوه بیماریهای ناشی از غذا در حال افزایش است


آخرین گزارش CDC در مورد بیماریهای ناشی از غذا خبرهای خوبی ندارد.

از بین هشت بیماری زایی که توسط سیستم FoodNet CDC ردیابی شده است ، بیماریهای ناشی از پنج مورد از سال گذشته افزایش یافته است و سه مورد تقریباً مشابه است.

در طول سال 2019 ، FoodNet 25866 مورد عفونت ، 6164 بستری در بیمارستان و 122 مرگ را شناسایی کرد … در سال 2019 ، در مقایسه با 3 سال گذشته ، میزان عفونت های ناشی از عوامل بیماری زا که معمولاً از طریق غذا منتقل می شوند ، افزایش یافته است (برای کمپیلوباکتر، سیکلوسپورا، STEC ، ویبریو، یرسینیا) یا بدون تغییر باقی ماند (برای لیستریا ، سالمونلا ، شیگلا) این داده ها نشان می دهد که افراد سالم 2020 اهداف کاهش بیماری های ناشی از غذا محقق نخواهد شد.

نتیجه گیری CDC؟

داده های نظارتی FoodNet نشان می دهد که پیشرفت در کنترل عوامل بیماری زا عمده در ایالات متحده متوقف شده است. برای حفاظت بهتر از مردم و دستیابی به اهداف کاهش بیماریهای ناشی از مواد غذایی در سال آینده ، اجرای گسترده اقدامات پیشگیرانه شناخته شده و استراتژی های جدیدی که پاتوژن ها و سروتیپ های خاص را هدف قرار می دهد ، مورد نیاز است.

توجه داشته باشید که ویروس کرونا عامل بیماری های منتقله از راه غذا نیست و هرگز نشان داده نشده است که این کار را انجام می دهد. ویروس کرونا به طرق دیگر بر سیستم غذایی تأثیر می گذارد: بستن رستوران ها ، مدارس و سایر موسسات. کارگران مزمن مزرعه ، کارگران کشتارگاه ، کارگران فروشگاه مواد غذایی – و بازرسان مواد غذایی.

اکنون بیش از هر زمان دیگری زمان توجه دقیق به روشهای ایمنی غذا فرا رسیده است.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید