برای محافظت در برابر سرطان کلیه چه بخوریم و از چه چیزهایی پرهیز کنیم


سالانه 58000 آمریکایی مبتلا به سرطان کلیه تشخیص داده می شوند و 13000 نفر می میرند. و اعداد در حال افزایش است. تقریباً 4 درصد موارد ارثی هستند ، اما 96 درصد دیگر چطور؟ از نظر تاریخی ، تنها عامل خطر پذیرفته شده است مصرف دخانیات ، اما سیگار کشیدن رو به کاهش است. چه خبر؟

نیتروزامین ها یکی از قوی ترین عوامل سرطان زا در دود سیگار هستند. یک هات داگ به اندازه پنج نخ سیگار دارای نیتروزامین و نیتروزامید است. این مواد سرطان زا در گوشت تازه نیز یافت می شوند: گوشت گاو ، مرغ و خوک. بنابراین ، اگرچه میزان سیگار کشیدن کاهش یافته است ، اما شاید افزایش سرطان کلیه در چند دهه گذشته ارتباطی با مصرف گوشت داشته باشد. اما آیا سرطان کلیه فقط مربوط به گوشت های فرآوری شده مانند بیکن ، سوسیس ، هات داگ و برش هایی است که دارای افزودنی های نیترات و نیتریت هستند یا گوشت تازه نیز؟

مطالعه NIH-AARP در فیلم من نشان داده شده است آیا رژیم غذایی می تواند از سرطان کلیه محافظت کند؟ بزرگترین مطالعه آینده نگر در مورد رژیم غذایی و سلامتی است که انجام شده است – حدود 500000 زن و مرد به مدت 9 سال انجام شده است. آنها علاوه بر بررسی میزان مصرف نیترات و نیتریت از گوشت فرآوری شده ، میزان مصرف منابع دیگر مانند گوشت تازه ، تخم مرغ و لبنیات را نیز مورد بررسی قرار دادند. نیتریت از تمام منابع حیوانی ، نه فقط گوشت های فرآوری شده ، با افزایش خطر ابتلا به سرطان کلیه همراه بود. محققان هیچ ارتباطی با مصرف نیترات یا نیتریت از منابع گیاهی پیدا نکردند.

وقتی تولیدکنندگان گوشت گوشت بیکن یا ناهار خود را به عنوان “درمان نشده” تبلیغ می کنند ، این بدان معناست که هیچ نیتریت یا نیترات به آن اضافه نشده است. اما اگر به چاپ کوچک نگاه کنید ، چیزی شبیه “به جز آب کرفس” مشاهده خواهید کرد. این فقط یک راه زیرکانه برای افزودن نیتریت است. تولید کنندگان گوشت فرآوری شده ، نیترات موجود در کرفس را تخمیر می کنند تا نیتریت ایجاد کنند ، سپس آن را به گوشت اضافه می کنند: روشی که حتی صنعت اذعان می کند “ممکن است در بهترین حالت نادرست یا در بدترین حالت فریبنده تلقی شود.”

اما همان تخمیر نیترات ها به نیتریت ها می تواند به لطف باکتری های موجود در زبان ما هنگام خوردن سبزیجات اتفاق بیفتد. بنابراین ، چرا نیترات ها و نیتریت های موجود در سبزیجات روی زبان ما بی ضرر هستند ، اما نیترات ها و نیتریت های موجود در سبزیجات موجود در گوشت با سرطان ارتباط دارند؟ مواد سرطان زای واقعی نیتریت ها نیستند ، بلکه نیتروزامین ها و نیتروزامیدها هستند. در معده ما ، تبدیل نیتریت ها به نیتروژنآمین ها، و نیتروس-امیدها ، ما به آمین ها و آمیدهایی نیاز داریم که در محصولات حیوانی متمرکز شده اند. و ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان های موجود در غذاهای گیاهی مانع از تشکیل این مواد سرطان زا در معده ما می شود. به همین دلیل است که ما می توانیم با خیال راحت از نیترات موجود در سبزیجات بدون خطر سرطان بهره مند شویم. در حقیقت ، برخی از بالاترین سبزیجات نیترات دار ، مانند آروگولا ، کلم پیچ و کلارد ، با آن ارتباط دارند کاهش یافته خطر ابتلا به سرطان کلیه به نظر می رسد هرچه تعداد گیاهان بیشتر باشد ، بهتر است.

رژیم های گیاهی و رژیم های غنی از فیبر برای جلوگیری از سرطان و همچنین بیماری های مزمن مرتبط با سرطان کلیه مانند چاقی ، فشار خون بالا و دیابت توصیه می شود. مانند مصرف سدیم و سرطان کلیه است. مصرف سدیم خطر بیماری کلیوی را افزایش می دهد ، اما این فقط به این دلیل نیست که مصرف سدیم باعث افزایش فشار خون می شود. به نظر می رسد این نمک حتی مستقل از فشار خون بالا با افزایش خطر سرطان مرتبط است. رژیم های گیاهی چطور؟ به نظر می رسد ارتباط محافظتی حتی در افرادی که چاق نیستند و فشار خون طبیعی دارند ، باقی می ماند. بنابراین ، به طور کلی ، رژیم های گیاهی و غنی از فیبر هر دو را انجام می دهند: کاهش مستقیم سرطان و به طور غیر مستقیم

من به طور مختصر به سلامت کلیه در می پردازم جلوگیری از نارسایی کلیه از طریق رژیم غذایی و درمان نارسایی کلیه از طریق رژیم غذایی، اما مجموعه کاملی از ویدئوهای عمیق تر راجع به مشکلات مختلف کلیه داشته باشید.

بیشتر در مورد داستان جذاب نیترات ، شامل بهبود عملکرد ورزشی و جریان خون با سبزیجات غنی از نیترات:

در مورد موارد سرطان زا ناشی از پختن گوشت در فیلم هایی مانند:

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را در سال 2013 تماشا کنید-2013: ریشه کن کردن علل اصلی مرگ، بیشتر از یک سیب در روز، 2014: از جدول به قادر: مبارزه با ناتوانی بیماری ها با غذا، 2015: غذا به عنوان دارو: پیشگیری و درمان خطرناک ترین بیماری ها با رژیم غذایی، و آخرین من ، 2016: چگونه نمی میریم: نقش رژیم غذایی در پیشگیری ، دستگیری و معکوس کردن 15 قاتل برتر مابه



دیدگاهتان را بنویسید