بررسی هفته پشتیبانی صنعت: نقد فوق پردازش شده


همانطور که چند هفته پیش اشاره کردم ، تحقیقات در مورد مزایای اجتناب از مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ، آنهایی که بیش از حداقل پردازش شده و حاوی منابع اضافی کالری ، نمک و رنگ ، طعم و مزه هستند ، در حال انجام است. و مواد افزودنی بافت

از آنجا که غذاهای فوق فرآوری شده جزو سودآورترین غذاها هستند ، سازندگان چنین غذاهایی آرزو می کنند که این اصطلاح از بین برود. از این رو ، این مقاله.

جولی میلر جونز. پردازش غذا: معیارهای راهنمای رژیم غذایی و سلامت عمومی؟ مجموعه مقالات انجمن تغذیه (2019) ، 78،4-18

نتیجه گیری: “هیچ مطالعه یا آزمایش β نشان نمی دهد که مصرف کنندگان می توانند NOVA را عملیاتی کنند [the non-acronym name given to this food classification system] تعاریف و دسته هایی برای انتخاب غذاهای غنی از مواد مغذی ، اجتناب از غذاهای با کیفیت پایین تغذیه و بهبود رژیم ها و پیامدهای سلامتی. علاوه بر این ، نگرانی های قابل توجهی در مورد عملکرد و کاربرد NOVA برای شیوه های مختلف زندگی ، مهارت ها و در دسترس بودن منابع وجود دارد.

پشتیبانی مالی: کارکنان آکادمی تغذیه و رژیم درمانی ، ASN [American Society for Nutrition]، IFT [Institute of Food Technologists] و IFIC [International Food Information Council] با برنامه ریزی و تسهیل تماس های کنفرانسی و بررسی و ویرایش نسخه خطی کمک کرد. هیچ کمک ویژه ای از سوی هیچ موسسه مالی ، بخشهای تجاری یا غیرانتفاعی برای توسعه این نسخه دریافت نشده است.

مناقشات مورد علاقه: جولی میلر جونز مشاور علمی بنیاد غذاهای غلات ، موسسه دانه های سالم (کانادا) ، هیئت مشورتی Quaker Oats و هیئت مشورتی کارخانه و کمپل سوپ کمپبل است. او مقالاتی از سخنرانی های خود را برای Centro Internacional de Mejoramiento de Maíz y Trigo CIMMYT (مرکز بین المللی بهبود ذرت و گندم ، مکزیک) ، موسسه کرنبری ، و تیت و لایل نوشته است.

اظهار نظر: چیزی که من را در مورد این بررسی ناراحت می کند ، حمایت آن از سوی دو انجمن تغذیه بزرگ ایالات متحده ، آکادمی تغذیه و رژیم درمانی و ASN است ، که اولین هدف آنها ارتقاء سلامت عمومی است. در عوض ، آنها در اینجا برای صنعت غذا صحبت می کنند [I devote chapters to both organizations in Unsavory Truth]به

انتظار می رود دو گروه دیگر اهداف بازاریابی صنایع غذایی را پشتیبانی کنند. IFT انجمن تجارت دانشمندان مواد غذایی است. برای صنایع غذایی کار می کند بنیاد IFIC خود را “مأموریت م effectivelyثر انتقال اطلاعات مبتنی بر علم در مورد سلامتی ، تغذیه و ایمنی غذا برای مصلحت عمومی” می داند ، اما توسط شرکت های غذایی حمایت می شود. این امر آن را به گروه اول صنایع غذایی تبدیل می کند.

دو مقاله دیگر که مزایایی برای مفهوم فوق العاده پردازش شده پیدا کردند ، در BMJ ظاهر شدند. اینها در اینجا مورد بحث و استناد قرار می گیرد.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید