بیماری صبحگاهی می تواند مفید باشد


“از ابتدای زمان ، گزارش شده است که زنان باردار از سندرم رنج می برند که به آن بیماری صبحگاهی ، بیماری بارداری یا تهوع و استفراغ در دوران بارداری می گویند.” اصطلاح “بیماری صبحگاهی” در واقع گمراه کننده است ، زیرا زنان می توانند در تمام طول روز احساس بیماری کنند. گاهی اوقات ، ممکن است آنقدر جدی شود که زنان مجبور شوند در بیمارستان بستری شوند.

محققان در بیمارستان بریگهام و زنان هاروارد دریافتند که به نظر می رسد چربی اشباع شده اصلی ترین عامل خطر رژیم غذایی برای بیماری های شدید است ، با پنج برابر احتمال مصرف هر 15 گرم چربی اشباع شده ، “معادل یک چیزبرگر یک چهارم پوند”. دلیل مصرف چربی اشباع شده ممکن است یک عامل خطر قوی باشد که می تواند ناشی از تأثیر آن بر استروژن باشد ، به عنوان مثال “[s]نشان داده شده است که چربی اشباع شده سطح استروژن را در گردش خون افزایش می دهد. “

چرا ما باید چنین واکنش منفی نسبت به چربی اشباع شده داشته باشیم؟ چرا ما برای بیمار شدن اصلا تکامل می یابیم؟ همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم بیماری صبحگاهی ممکن است از مادر و کودک محافظت کند، “[p]بیماری بارداری یک پدیده جهانی است و 70 تا 85 درصد از کل زنان باردار را درگیر می کند. اگر بیزاری از غذا در معیارها گنجانده شود ، همراه با تهوع و استفراغ ، میزان بروز آن بیشتر از 100 درصد است. “از آنجا که بیماری بارداری یک پدیده شایع است ، باید پرسید چرا اینطور است؟ آیا هدفی برای چنین شرایط بالقوه ویرانگری وجود دارد؟ ” در گذشته ، بیماری بارداری صرفاً در ذهن زنان رد می شد ، اما اخیراً “مطالعات بیماری بارداری را به عنوان یک مکانیسم محافظ جنین ، سازگاری تکاملی برای محافظت از جنین ، مورد بررسی قرار داده است.”

از کودک در برابر چه چیزی محافظت کنید؟ از گوشت. گوشت منبع اصلی عوامل بیماری زا برای انسان است. گوشت همچنین رایج ترین نوع غذایی است که زنان باردار از آن اجتناب می کنند. ” بنابراین ، بیزاری از گوشت در دوران بارداری می تواند محافظ باشد زیرا “گوشت ممکن است دارای سموم جهش زا ، سرطان زا و تراتوژنیک باشد” ، به این معنی که باعث نقایص مادرزادی می شود و گوشت آلوده نیز ممکن است توسط عوامل بیماری زا آلوده شود. “بارداری زمان سرکوب نسبی سیستم ایمنی است.” به طور معمول ، ما می توانیم بیشتر عوامل بیماری زای گوشت را دفع کنیم. “با این حال ، با طراحی بیولوژیکی ناشی از فشارهای تکاملی ، زنان باردار از نقص ایمنی جلوگیری می کنند تا جنین در حال رشد را رد نکنند” – زیرا نیمی از نوزاد (از طرف پدر) خارجی است. بنابراین ، بیماری صبحگاهی ممکن است به عنوان راهی برای دور نگه داشتن ما از گوشت در این زمان آسیب پذیر تکامل یافته باشد. این امر با “ارائه بیش از حد عمیق تابوهای گوشتی” در جوامع نمونه در سراسر جهان مطابقت دارد.

اگر این نظریه درست باشد ، باید بتوانیم پنج پیش بینی انجام دهیم. اول ، اگر تهوع و استفراغ در بارداری به عنوان محافظتی باشد ، زنانی که آنها را تجربه می کنند باید نتایج حاملگی بهتری داشته باشند. در واقع ، زنانی که از تهوع و استفراغ رنج می برند ، به طور قابل توجهی کمتر در معرض سقط جنین یا تولد نوزاد مرده هستند.

ثانیاً ، غذاهایی که باعث تهوع و استفراغ می شوند باید حاوی مواردی باشند که می توانند برای نوزاد مضر باشند ، و در واقع ، “[o]در همه انواع غذا ، پروتئین حیوانی (شامل گوشت ، مرغ ، تخم مرغ و غذاهای دریایی …) خطرناک ترین است. گوشت منبع طیف وسیعی از عوامل بیماری زا است که تهدیدی جدی برای زنان باردار و ارگانیسم های در حال توسعه است ، یعنی جنین های در حال رشد آنها.

سوم ، تهوع و استفراغ در بارداری نیز باید همزمان با زمانی باشد که جنین بیشترین آسیب را دارد ، یعنی تقریباً هفته های 5 تا 15 ، زمانی که تمام ساختارهای حیاتی اندام ها در حال شکل گیری هستند. و در واقع ، آن دوره زمانی مناسب است که حالت تهوع و استفراغ در واقع به اوج خود برسد.

چهارم ، زنان باردار باید گوشت و تخم مرغ را در این دوره از حساسیت جنین افزایش دهند ، و این نیز صادق است. و سرانجام ، اگر این نظریه درست باشد ، باید انتظار کاهش بیماری صبحگاهی در بین جمعیتهای گیاهی را داشت ، و بله ، معدود جوامعی که در آنها چنین مشکل صبحگاهی را نمی بینیم ، آنهایی هستند که تمایل دارند فقط گیاهان به عنوان غذای اصلی و نه گوشت.


اگر از تهوع صبحگاهی رنج می برید چه می توانید بکنید؟ دیدن درمان های طبیعی برای بیماری صبحگاهیبه

رژیم غذایی چه تاثیرات دیگری می تواند بر بارداری سالم داشته باشد؟ ببینید ، برای مثال ،

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مرور کنید:



دیدگاهتان را بنویسید