تامال را چگونه می خورید؟ » سبک زندگی سالم


اگر می دانید چگونه تامال را بخورید، این مقاله به سوالات شما پاسخ خواهد داد. این غذای لذیذ مکزیکی یکی از اصلی‌ترین غذاهای مکزیکی است و برای مهمانی‌ها و مهمانی‌های خانوادگی انتخابی عالی است.

شما همچنین می توانید آنها را به عنوان میان وعده مصرف کنید و آنها یک میان وعده عالی هستند. در زمانی که نمی خورید، می توانید آن را به عنوان غذا یا غذای جانبی میل کنید.

تامال چیست؟

تاماله خوشمزه است و می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. معمولاً در پوست موز یا ذرت پیچیده می شود و با برنج و سایر مواد پر می شود. سپس آن را در کورن فلکس پیچیده و با دست میل کنید.

اگر تامال را به عنوان وعده غذایی می خورید، بهتر است آن را با یک طرف برنج مکزیکی میل کنید. یا می توانید آن را در بخارپز بپزید یا در فر بپزید.

همچنین بخوانید : آیا تامالس سالم است؟

تامال ها چیست؟

قبل از خوردن تاماله، خمیر باید آماده شود. می توانید آن را در قابلمه بخارپز کنید یا در قابلمه بجوشانید. اگر برای مجالس خانوادگی تمله می پزید، می توانید از مقدار کمی آب استفاده کنید.

Tamales را می توان به سه جزء مختلف به شرح زیر تقسیم کرد:

۱. زمان

برای تهیه خمیر ماسا باید گوشت خوک را به آب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. وقتی مواد با هم ترکیب شدند، تامال ها را در قابلمه بریزید، به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید، سپس از پوست جدا کنید.

۲. پر کردن

بعد از پختن تمله ها می توانید آن ها را با سوپ گوجه فرنگی گرم سرو کنید. می توانید با حرارت دادن آب مرغ یا شیر روی حرارت ملایم سوپ درست کنید.

سپس پوسته ها را روی تامال های داغ قرار دهید و ابریشم ذرت را روی آن بگذارید. پس از آماده شدن کراست ها، مخلوط گوشت و سس را به هر کراست اضافه کنید.

۳. پوشش

تامال ها را در این پوست ها بغلتانید، دقت کنید که طول آن ها ۶ اینچ و عرض آن ها ۸ اینچ باشد. پس از آماده شدن نیمی از کفش، آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

تامال را چگونه می خورید؟

بسته به نوع تمله می توانید از هر نوع سس همراه آن استفاده کنید. بهترین تامال ها سس تند دارند، پس سعی کنید سس مناسب ذائقه خود را پیدا کنید.

  • آن را با دست باز کنید، با دقت.
  • پوشش را نادیده بگیرید.
  • روی آن سس بزنید.
  • آن را با چنگال یا با انگشتان خود بخورید.

چگونه تامالس را برای صبحانه می خورید؟

صبحانه تاماله بهترین غذای راحتی است. این خرده های خوشمزه با ادویه ها و مواد پر طعم پر شده است. Tamales بهتر است گرم و همراه با یک کاسه گواکامول یا خامه ترش سرو شود.

Tamales اغلب مستقیماً از بسته بندی خورده می شود، اما شما می توانید آنها را به دو روش بخورید. از پوست آن برای پیچیدن تامال استفاده می شود. برای برگ از برگ درخت چنار استفاده می شود.

لایه Tamale یکی دیگر از افزودنی های عالی به Tamales است. برای یک وعده غذایی سریع، می توانید یک تامال را در برگ درخت چنار یا پوسته ذرت بپیچید.

با این حال، هنگام مصرف تامالس نباید پوسته ذرت یا برگ موز بخورید. برای افزودن طعم لذیذ تامالس، مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. بعد، یک تخم مرغ سرخ شده بریزید و یک صبحانه عالی خواهید داشت!

با تامال چه سرو می کنید؟

سس تند می تواند حرارت و طعم را به غذا افزایش دهد و می توان آن را با تامال به عنوان میان وعده یا وعده غذایی سرو کرد.

اگر می خواهید آن را به عنوان دسر بخورید، می توانید موز، شکلات، کشمش و دارچین را انتخاب کنید.

تامال ها چگونه گرم می شوند؟

می توانید تامال ها را از قبل درست کنید و تا یک ماه در فریزر بگذارید. سپس در مایکروویو یا در یک تابه چدنی گرم کنید.

تامال ها را بهتر است تازه مصرف کنید، اما می توانید بعداً آنها را دوباره گرم کنید. سپس مواد پر شده را اضافه کرده و به عنوان غذا میل کنید. باید از طعم های لذیذ، تند و شور تمله لذت ببرید. این یک میان وعده عالی برای مهمانی ها و جشن ها است.

چند تامال بخورم؟

هنگام خوردن تامال، فقط باید به اندازه کافی برای تهیه غذا بخورید. سپس اگر تند دوست دارید، می توانید با اضافه کردن کناره های اضافی، اندازه سرو را افزایش دهید.

اکثر مردم دو یا سه تامال و یک غذای جانبی می خورند، اما اگر هر دو را زیاده روی کنید، ممکن است بتوانید سه یا چهار غذا بخورید.

به یاد داشته باشید که در زمان پخت تمله، متوسط ​​اندازه سرو حدود دو تا سه تامال متوسط ​​است. سپس می توانید آن را در کنار لوبیا، برنج، کورن فلکس و میوه ها سرو کنید.

می‌توانید بیست تا سی تامال بزرگ بخارپز شده را برای یک مهمانی ده نفره یا حدود چهل تامال متوسط ​​برای یک خانواده سرو کنید.

آیا لایه بیرونی تامالس را می خورید؟

سازندگان تامال مراقب هستند که لایه بیرونی را روی آن بگذارند، زیرا به جلوگیری از سفت شدن بیش از حد ماسه ذرت کمک می کند. هنگام خوردن تامال، حتما قبل از خوردن فیل، پوست آن را جدا کنید. این کار از خجالت یا نیاز به انجام مانور هایملیخ جلوگیری می کند.

لایه بیرونی تامال خوراکی است و نباید دور ریخت. اما اگر نمی توانید بسته بندی را بخورید، نگران نباشید! از پوسته ذرت برای نگهداری باقی مانده تامال استفاده می شود، بنابراین می توانید از آن برای مصارف دیگر استفاده کنید. علاوه بر این، لایه بیرونی تامال ها برای چندین ماه تازه می ماند.

لایه بیرونی تمله فقط برای تزئین است نه برای خوردن. آنها خوشمزه هستند، اما لایه بیرونی آن قابل خوردن نیست. با این حال، برخی افراد دوست دارند لایه بیرونی را بخورند.

یادداشت احتیاطی

تامالا اگر به درستی پخته نشود می تواند خطرناک باشد. قبل از شروع به پختن، مطمئن شوید که خوب پخته شده است.

می توانید ارزش غذایی پاستا را با استفاده از مرغ، لوبیا و سبزیجات به جای گوشت گاو افزایش دهید.

اگر باقیمانده غذا دارید، می توانید پنیر ریکوتا بدون چربی یا پنیر کم چرب اضافه کنید. اگر مطمئن نیستید که یک تامال خاص بی خطر است، بسته را بررسی کنید.

نتیجه

یکی از محبوب ترین غذاهای مکزیک، تاماله با ماسا، مخلوطی از گوشت چرخ کرده و سبزیجات پیچیده شده در برگ موز یا پوسته ذرت درست می شود. از بدنه به عنوان پانل نیز استفاده می شود. مزایای سلامتی مصرف تامالس به خوبی ثبت شده است و نشان داده شده است که آنها به هضم غذا کمک می کنند.

تامال برای سلامتی شما مفید است زیرا فیبر زیادی را فراهم می کند. یک تامال معمولی حاوی حدود ۱۴ درصد از ارزش روزانه فیبر است. مصرف بیش از حد چربی و چربی های اشباع شده می تواند منجر به بیماری قلبی، کلسترول بالا و حتی افزایش وزن شود.

تامالو کالری و چربی اشباع کمی دارد، بنابراین منبع خوبی از فیبر است. اگرچه تامالو غذای خوشمزه و مغذی است، اما برای افراد مبتلا به کلسترول بالا، دیابت یا چاقی مناسب نیست.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر