جایگزین های سالم تر نمک | NutritionFacts.org


همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم تکان دادن عادت نمک، دو خطر مهم رژیم غذایی برای مرگ و معلولیت در جهان ، خوردن میوه کافی و خوردن نمک زیاد نیست. خوردن مقدار کم میوه سالانه نزدیک به پنج میلیون نفر و مصرف نمک زیاد چهار میلیون نفر را از بین می برد.

برای کاهش مصرف نمک سه کار را می توان انجام داد. ابتدا نمک را روی میز اضافه نکنید. یک سوم ما حتی قبل از چشیدن غذا به آن نمک اضافه می کنیم! دوم ، اضافه کردن نمک هنگام پخت و پز را متوقف کنید. در ابتدا ، غذا ممکن است مزه ای ملایم داشته باشد ، اما ظرف دو تا چهار هفته ، “با حساسیت گیرنده های طعم نمک در دهان در غلظت های معمول نسبت به طعم نمک حساس تر می شوید” – باور کنید یا نه – در واقع ممکن است ترجیح می دهند طعم غذا با نمک کمتر برخی از طعم دهنده هایی که می توانید به جای نمک استفاده کنید عبارتند از: “فلفل ، پیاز ، سیر ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، ریحان ، جعفری ، آویشن ، کرفس ، لیمو ، فلفل قرمز ، گزنه ، رزماری ، طعم دهنده دود ، کاری ، گشنیز و لیمو . » حتی اگر هنگام پخت و پز نمک اضافه کرده اید ، احتمالاً بهتر از غذا خوردن در بیرون است ، جایی که حتی در رستوران های غیر فست فود ، آنها تمایل دارند آن را روی هم جمع کنند. و در نهایت ، از غذاهای فرآوری شده که نمک اضافه کرده اند اجتناب کنید.

در اکثر کشورها ، تنها نیمی از سدیم دریافتی از غذاهای فرآوری شده تامین می شود ، بنابراین مسئولیت شخصی بیشتری وجود دارد. با این حال ، در ایالات متحده ، حتی اگر افزودن نمک در آشپزخانه و غذاخوری را به طور کامل متوقف کنیم ، مصرف نمک تنها بخش کوچکی را کاهش می دهد. این امر باعث شده است مفسران بهداشت عمومی توجه داشته باشند که کاهش مصرف نمک برای همه دشوار است ، زیرا مقدار زیادی از سدیم دریافتی ما از کنترل ما خارج است. اما آیا اینطور است؟ ما مجبور نیستیم همه آن غذاهای فرآوری شده را بخریم. ما می توانیم سلامت خانواده خود را به شرکت های غذایی که ممکن است منافع ما در قلب آنها نباشد واگذار نکنیم.

اگر ما غذاهای فرآوری شده خریداری می کنیم ، می توان از دو ترفند استفاده کرد. ابتدا سعی کنید غذاهایی را خریداری کنید که میلی گرم سدیم در برچسب آنها کمتر از گرم موجود در اندازه است. بنابراین ، اگر حجم آن 100 گرم است ، باید کمتر از 100 میلی گرم سدیم داشته باشد. یا ، دوم ، برای میلی گرم سدیم کمتر از کالری موجود استفاده کنید. به عنوان مثال ، اگر سدیم 720 و کالری آن 260 باشد ، زیرا 720 بیشتر از 260 است ، این محصول دارای مقدار زیادی سدیم است.

این ترفندی است که من از جف نوویک ، یکی از رژیم پزشکان مورد علاقه من در تمام دوران یاد گرفتم. دلیل کارکرد آن این است که اکثر مردم حدود 2200 کالری در روز دریافت می کنند. بنابراین ، اگر هر چیزی که می خورید کالری بیشتری از سدیم داشته باشد ، حداقل باید زیر 2300 میلی گرم سدیم دریافت کنید ، که حد بالایی برای افراد سالم زیر 50 سال است. البته ، سالم ترین غذاها به هیچ وجه برچسب ندارند. ما باید سعی کنیم تا آنجا که ممکن است غذای تازه بخریم زیرا تقریباً غیرممکن است که رژیم غذایی متشکل از مواد غذایی طبیعی و فرآوری نشده فراتر از دستورالعمل های دقیق انجمن قلب آمریکا برای کاهش سدیم باشد.


آیا به اندازه کافی به عنوان یک قاتل اصلی میوه نمی خورید؟ برای اطلاعات بیشتر ، ویدیوی من را ببینید جلوگیری از تجمع پلاکت با انواع توت هابه

در آخرین سری سدیم خود ، من شواهد را ارائه می دهم و وارد بحث های ساخته شده می شوم تا فریب های صنعت نمک را فاش کنم. دیدن:

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید