جایگزین های گیاهی برای گوشت و لبنیات: جمع کردن


من در حال جمع آوری اقلام مربوط به “گوشت” گیاهی و “غذاهای لبنی” هستم. اینها موضوعی داغ هستند و تقریباً هر روز اطلاعیه های جدیدی در آنها منتشر می شود.

در اینجا چه چیزی است FoodNavigator-USA.com در یک نسخه ویژه جمع آوری شده است

  • صحبت با پروتئین با Glanbia Nutritionals: زمان آزمایش و آزمایش است: آیا شوق پروتئین از بین می رود؟ Max Maxwell ، بازار اشاره می کند اگر به داده های راه اندازی محصول جدید نگاه نکنید ، یا اینکه تولیدکنندگان پروتئین های گیاهی و لبنی به ظرفیت خود اضافه می کنند و مصرف کنندگان به آزمایش منابع جدید از کلاژن دریایی تا ساچا اینچی ادامه می دهند. تحلیلگر Glanbia Nutritionals … بخوانید
  • ADM: “ما بسیار مطمئن هستیم که پروتئین نخود ما دارای مزایای رقابتی خواهد بود”: ADM-که بیشتر در زمینه پروتئین به دلیل ترکیبات مبتنی بر سویا و لوبیای خوراکی شناخته شده است-در اوایل سال آینده با 80٪+ کنسانتره وارد فضای سریع پروتئین نخود می شود و “مواد حبوباتی با حداقل 80” تولید می کند. ٪ پروتئین نیز. ”.. بخوانید
  • Perfect Day با ADM برای تجاری سازی پروتئین های لبنی بدون حیوانات همکاری می کند: Perfect Day ، یک شرکت نوپای معروف دره سیلیکون که کازئین و آب پنیر را از طریق تخمیر میکروبی (به غیر از گاوها) تولید می کند ، با مواد غول پیکر ADM برای توسعه و تجاری سازی پروتئین های لبنی بدون حیوان خود همکاری کرده است …
  • شرکت نوپای سن دیگو پلت فرم تولید جلبک با قابلیت تولید پروتئین موجود در شیر مادر گاو و انسان را توسعه می دهد: یک شرکت مستقر در سن دیگو در حال ایجاد یک پلت فرم برای تولید پروتئین های غذایی از جلبک سبز می گوید که می تواند پروتئین های نوترکیبی مشابه پروتئین های موجود در شیر مادر گاو و انسان تولید کند ، که به ادعای آنها می تواند یک تغییر در بازار شیر خشک نوزادان باشد …
  • Geltor 18.2 میلیون دلار افزایش می دهد و برای راه اندازی پروتئین های کلاژن بدون حیوان در سال 2020 برای صنایع غذایی آماده می شود: Geltor-یک شرکت نوپا مستقر در سن لئاندرو که پروتئین های کلاژن را از طریق تخمیر میکروبی برای صنایع آرایشی تولید می کند-پس از اتمام دور 18.2 میلیون دلاری سری A به سرپرستی Cultivian Sandbox Ventures و پشتیبانی از آن ، برای راه اندازی مقادیر تجاری 2020 برای صنایع غذایی آماده می شود. توسط GELITA ، ADM Ventures ، Cavallo Ventures و Box Group … بخوانید
  • نخود فرنگی لطفا! بعد پروتئین نخود کجاست؟ پروتئین نخود که زمانی جزء اصلی مواد غذایی بود ، در حال حاضر بازیگر شماره 2 در بازار رو به رشد پروتئین های گیاهی پس از سویا است و بازیکنان کلیدی برای برآوردن تقاضای روزافزون ظرفیت خود را افزایش می دهند. FoodNavigator-USA (FNU) با تایلر لورنزن (TL) ، رئیس PURIS ، بزرگترین تولید کننده پروتئین نخود در آمریکای شمالی ، صحبت کرد و نخود فرنگی صحبت کرد … .. بخوانید
  • فاربست می گوید: گیاه جدید پروتئین نخود فرنگی چینی در سال 2019 میزان پروتئین نخود فرنگی با کیفیت بالاتر را افزایش می دهد. Farbest Brands توسط تولید کننده چینی Jianyuan Foods Group به عنوان توزیع کننده ترجیحی پروتئین نخود در آمریکای شمالی نامگذاری شده است ، که در هفته های آینده راه اندازی یک مرکز تولید جدید را آغاز می کند که “افزایش قابل توجهی در میزان پروتئین نخود را برای مشتریان Farbest از سال 2019 فراهم می کند. “.. خواندن

و در اینجا دسته ای است که اینجا و آنجا جمع کرده ام:

  • لبنیات انگلیس با استفاده از کلمه “پنیر” در یک مغازه گیاهخواری برای توصیف محصولات خود مخالفت می کند.
  • فدراسیون ملی تولیدکنندگان شیر از FDA درخواست کرده است تا محصولات گیاهی را به عنوان “تقلید” ، “جایگزین” یا “جایگزین” برچسب گذاری کند ، زیرا به آنچه تولیدکنندگان آنها “شیر” می نامند. دادخواست اینجاست.
  • غذاساز ABP UK محصولات جدیدی با پروتئین نخود فرنگی و سویا تولید می کند که برای کاهش دهنده های گوشت و غیر گوشتخواران جذاب است.
  • تایسون ، همانطور که می گویند ، اعلام کرده است که روی گوشت گیاهی سرمایه گذاری می کند.
  • Good Karma در حال راه اندازی خامه ترش ، گیاهی دام دار و پیاز فرانسوی است.
  • گوشت گیاهی در مقابل گوشت سنتی: پیشنهادات Euromonitor fچشم انداز سال ما: با وجود رشد سریع بخش جایگزین گوشت ، شرکت تحقیقات بازار Euromonitor نشان داد که هنوز راهی برای رقابت با برخی از بازارهای عمده بین المللی گوشت وجود دارد … بخوانید
  • مقامات دولتی ایالت به شرکت های گوشتی مبتنی بر سلول هشدار می دهند که از گزینه های سنتی شیطان پرستی جلوگیری کنند (پشت دیوار پرداخت)

من به این منطقه ، که به نظر می رسد اتفاقات زیادی در آن رخ می دهد ، و سریع نگاه خواهم کرد.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید