خبر خوب شماره 4: موفقیت در کاهش نوشیدنی های شیرین


برکلی ، کالیفرنیا ، که همیشه در خط مقدم سیاست تغذیه بهداشت عمومی قرار دارد ، غذاهای ناخواسته را از پیشخوان ها و راهروهای خرید ممنوع می کند.

طبق سیاست جدید ، خرده فروشان به مساحت بیش از 2500 فوت مربع ملزم به ذخیره غذای سالم در ثبت و در مناطقی که مشتریان در صف انتظار می شوند ، به جای اقلامی مانند چیپس ، نوشابه و آب نبات ، هستند. این ماده غذایی با 5 گرم قند اضافه شده و 200 میلی گرم سدیم ، آدامس و نعناع با قندهای اضافی و نوشیدنی های حاوی قند یا شیرین کننده های مصنوعی را ممنوع می کند. در برکلی ، این سیاست بر فروشگاه هایی مانند Safeway ، Monterey Market ، Whole Foods و Berkeley Bowl تأثیر می گذارد.

در نتیجه تلاش هایی مانند این – کمپین های بهداشت عمومی ، مالیات بر سودا و سایر ابتکارات – مصرف زیاد نوشیدنی های شیرین (بیش از 500 کالری در روز) در حال کاهش است.

بر اساس یک مطالعه اخیر ، درصد کودکانی که روزانه بیش از 500 کالری نوشابه می نوشند از 11 to به 3 from از سال 2003 تا 2016 کاهش یافته است و درصد مصرف کنندگان بزرگسال بزرگسال از 13 to به 9 lined کاهش یافته است.

این روند در مسیر درستی قرار دارد.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید