خرید آخر هفته: “شکر طلایی”


من مدیون میمی گریفیت هستم که در مورد مقاله ای در Food Dive در مورد یک محصول جدید به من گفت که دومینو باید فکر کند بدون آن نمی توانید زندگی کنید: Golden Sugar.

این “کمتر پردازش شده” است!

و “مانند شکر سفید پخته و حل می شود.” البته دارد. شکر است.

خوب ، بنابراین آخرین مرحله پالایش را به شکر سفید سپری نکرده است و طعم کمی از ملاس دارد. اما هنوز قند است.

کمتر فرآوری شده یا نشده ، قند طلایی شکر است. این یک غذای سالم نیست

دومینو از توصیه های فعلی برای اجتناب از غذاهای بی ارزش “فوق العاده فرآوری شده” استفاده می کند. این شرکت باید باور کند که شما فکر می کنید این ماده سالم تر از شکر سفید است. شانسی وجود ندارد.

من کنجکاو هستم بدانم: آیا شکر طلایی با شکر توربینادو دومینو که در حال حاضر فروخته می شود تفاوت دارد؟ آیا دومینو فکر می کند شما این موضوع را با برنج طلایی ، پوستر کودک GMO مرتبط می کنید؟ تیم بازاریابی دومینو به چه فکر می کرد؟

سفید ، برنزه یا قهوه ای ، شکر قند است – 50٪ گلوکز ، 50٪ فروکتوز ، 4 کالری در گرم.

بیشتر ما بهتر است کمتر از آن ، بدون فرآوری یا فرآوری شده بخوریم.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید