خواندن آخر هفته: حشرات خوراکی


اگر به حشرات خوراکی علاقه دارید – و چه کسانی نیستند – این گزارش افسانه ای فائو پیامدهای ایمنی کشاورزی و تولید آنها را بررسی می کند.

همانطور که در خلاصه اجرایی توضیح داده شده است:

تا همین اواخر حشرات خوراکی عمدتاً از حشرات وحشی جمع آوری می شدند اما مصرف انسان و حیوانات در حال افزایش است. باروری زیاد ، بازده تبدیل خوراک بالا و نرخ رشد سریع حشرات را به داوطلبانی مناسب و جذاب برای کشاورزی تبدیل می کند. علاوه بر این ، می توان آنها را در فضاهای کوچک و مدولار پرورش داد ، بنابراین امکان پرورش آنها در مناطق مزرعه روستایی و شهری وجود دارد.

پس از بررسی مزایای زیست محیطی و تغذیه ای تولید حشرات ، این گزارش ادامه می دهد:

با این حال ، مزایای این منبع غذایی در حال ظهور باید در برابر همه چالش های احتمالی سنجیده شود: به عنوان مثال ، هرگونه مسئله ایمنی مواد غذایی که می تواند تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان باشد … عوامل (باکتریایی ، ویروسی ، قارچی ، انگلی) و همچنین آلاینده های شیمیایی (آفت کش ها ، فلزات سمی ، بازدارنده های شعله)….
نگرانی ها. وقتی حشرات از طبیعت برداشت می شوند و به صورت خام مصرف می شوند ، خطرات ایمنی غذا می تواند بیشتر باشد.

نکته اخلاقی: حشرات خود را بپزید!

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید