خواندن آخر هفته (خوب ، بسیاری از آخر هفته ها): “حقیقت در مورد غذا” دیوید کاتز


دیوید کاتز حقیقت در مورد غذا: چرا پانداها بامبو می خورند و مردم بامبو می شوند. انتشار مستقل ، 2018.

من دیوید کاتز را به خاطر شجاعتش در بیان نظراتش در پست های هفتگی وبلاگش ، مانند دفاع از علم تغذیه در برابر حملات اخیر ، بسیار تحسین می کنم:

این ادعا که ما در مورد رژیم غذایی و سلامتی بی اطلاع هستیم ، همه اقدامات محروم است ، همه دانش مشکوک است ، همه سوالات تحقیقاتی هر چند به ظاهر غیرقابل قبول هستند- به نظر می رسد آشغال است. این یک افسانه فرهنگ پاپ است … کل روایت تغذیه به گونه ای ربوده شده است که:

الف) سوالات احمقانه (من مهربان هستم) مطرح و آزمایش می شوند

ب) پاسخهای غیرآگاهانه ، متناقض ، گیج کننده و متضاد به دست می آید

ج) دانشگاهیان و روشنفکران بزرگ ، عموماً از نوعی که از برخی از مجسمه های مقدس والا استفاده می شود ، اما در واقع تحقیقات تغذیه ای یا مراقبت های بالینی انجام نمی دهند ، یا بسیاری از چیزهایی که ارزش عملی برای جهان دارند ، به ما می گویند که چگونه ناامید کننده زمینه و وضعیت کلی درک ما ناتوان است

د) رسانه ها همه موارد فوق را تبلیغ می کنند

ه) سردرگمی گسترده شایع است

این تنها یک سوال مهم را هنوز بی پاسخ می گذارد: چرا؟

آن پاسخ واضح است. سود.

اگر فقط او اینقدر طولانی ننوشت تا به آن نقطه برسد – این کتاب جدید 752 صفحه است ، یک درب ورودی. تا آنجا که می توانم بگویم ، مجموعه ای از مقالات منتشر شده او در خبرگزاری هافینگتون و مکانهای دیگر ، که در دو بخش اصلی از سه فصل تنظیم شده اند: دروغ (دروغ ، آمار ، و دروغ لعنتی) و حقیقت (حقیقت ، چیزی جز حقیقت ، و حقیقت کامل).

بخش دروغ ها به علم تغذیه می پردازد. کاتز می گوید ، شما می توانید دروغ های مربوط به علم تغذیه را تشخیص دهید ، زیرا آنها چنین هستند

  • به طور کلی بسیار مطمئن است ، جایی برای شک و چالش باقی نمی گذارد
  • عموماً انقلابی ، قصد جایگزینی همه آنچه قبلاً شناخته شده بود تا زمانی که آنها به نوبه خود با دروغ های جدیدتر جایگزین شوند.

در مقابل ، حقیقت این است

  • به طور کلی بسیار متواضع است ، و فضای زیادی برای شک و تردید در مورد جزئیات باقی می گذارد
  • به طور کلی تکاملی ، با هدف افزودن و اصلاح همه آنچه قبلاً شناخته شده بود.

بیشتر کتاب بر روی آن مفاهیم گسترده شده است. خواندن بخش دروغها اطلاعات زیادی در مورد نحوه عملکرد علم در تئوری و عمل به شما می آموزد. در بخش حقیقت مطالب زیادی در مورد تغذیه به شما آموزش داده می شود.

با این اوصاف ، ای کاش این کتاب ویرایش شده بود و محکم. به این صورت خوانده می شود که گویی مقالات آنلاین به سادگی و به صورت آنلاین چاپ می شوند ، اما با افزودن مراجع (خط زیرین پیوندهای قبلی باقی می ماند).

فهرست مطالب تنها شش فصل اصلی را فهرست می کند ، اما فصل 1 بیش از 200 صفحه است. لیست دروغها در صفحه 42 آمده است اما دشوار است بدانید که آنها چه چیزی را پوشش می دهند ، زیرا آنها توسط مغالطه سازماندهی شده اند (به عنوان مثال ، مغالطه معادل سازی کاذب ، مغالطه برکه ای بدون موج).

مباحث پوشش داده شده در حقیقت در صفحات 311-313 فهرست شده است. این موارد مربوط به کلسترول ، روغن های پخت و پز ، لکتین ها و رژیم غذایی سرخپوش را به ترتیب حروف الفبا می دانید.

من این جزئیات سازمانی را ذکر می کنم زیرا-و به سختی می توانم باور کنم-این کتاب 752 صفحه ای دارد فاقد فهرستبه

اگر می خواهید افکار ارزشمند کاتز را در مورد مطالعات تغذیه ای خاص یا تفسیرهای مربوط به علوم تغذیه (دروغ ها) بیابید ، خوش شانس نیستید. شاید بتوانید حدس بزنید که انتقاد وی از توصیه های گوینت پالترو در مورد تغذیه را می توان تحت عنوان “مغالطه تخصص افراد مشهور” یافت ، اما اگر می خواهید به عنوان مثال تجزیه و تحلیل تحقیقات رژیم های کم کربوهیدرات را بخوانید ، برای یافتن آن باید مطالب زیادی را مطالعه کرد. این مایه شرمساری است ، زیرا تجزیه و تحلیل های او اغلب موضعی است.

عواید حاصل از این کتاب به کتابخانه می رود ابتکار سلامت واقعی ، یک سازمان غیرانتفاعی که کاتز تأسیس کرد و اکنون رهبری آن را بر عهده دارد.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید