خواندن آخر هفته: کتاب جدیدی در مورد ایمنی غذا – شیوع!


تیموتی دی لیتون. شیوع: بیماری ناشی از غذا و سیستم ایمنی در حال تحول در غذا. انتشارات دانشگاه شیکاگو ، 2019.

من برای این مورد یک ابهام انجام دادم:

که در شیوع، لیتون تجزیه و تحلیل فوق العاده ای از یک حقوقدان را در مورد نحوه تلاش دولت ، وکلا و جامعه مدنی برای جلوگیری از بیماریهای غم انگیز و غیر ضروری ، بستری شدن و مرگ و میر ناشی از آلودگی های میکروبی مواد غذایی به ما ارائه می دهد. بیماری های ناشی از غذا ممکن است یک مشکل غیرقابل حل به نظر برسد ، اما پیشنهادات لیتون برای مقابله با آن ، مانند هر چیز دیگری که در این شرح زیبا نوشته شده است ، قابل تامل و خواندنی است. من نمی توانستم آن را زمین بگذارم.

بیل مارلر ، وکیل ایمنی مواد غذایی ، آن را برای اخبار ایمنی غذا بررسی کرده است.

لیتون گفت که هدف وی کمک به خوانندگان برای درک علم ، عملی بودن ، مسئولیت پذیری ، اقدامات اجرایی و خود نظارت برای دستیابی به سطوح بالاتر ایمنی غذا است. برآوردن این هدف شامل کمک به خوانندگان برای درک موارد زیر است:

  • چرا دولت برای توجیه مقررات ایمنی مواد غذایی بسیار بیشتر از ارزیابی اینکه آیا آنها واقعاً کار می کنند هزینه می کند؟
  • نیاز به آزمایش بیشتر در زمینه تنظیم مقررات ایمنی مواد غذایی.
  • بهبود ممیزی خصوصی شخص ثالث ایمنی مواد غذایی از طریق مسئولیت پذیری بیشتر برای حسابرسی سهل انگاری.
  • بالقوه مسئولیت و فراخوان بیمه برای بهبود ایمنی غذا.
  • سابقه حسابرسی ایمنی مواد غذایی شخص ثالث (که بسیار زودتر از AIB در دهه 1920 برمی گردد).
  • پویایی دادخواهی دعاوی مربوط به ایمنی مواد غذایی
  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید