درمان سرطان پانکراس با زردچوبه کورکومین


سرطان لوزالمعده یکی از تهاجمی ترین انواع سرطان انسان است که میزان مرگ و میر بسیار بالایی دارد. این چهارمین علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در ایالات متحده است و سالانه 32000 نفر را می کشد. سرطان پانکراس با بقای پنج ساله تنها سه درصد و متوسط ​​بقای کمتر از شش ماه ، یکی از فقیرترین پیش آگهی ها را به همراه دارد. تشخیص سرطان پانکراس یکی از بدترین مواردی است که پزشک باید به بیمار بگوید. Gemcitabine و Erlotinib ، تنها درمانهای مورد تأیید FDA برای آن ، در کمتر از ده درصد بیماران پاسخهای عینی ایجاد می کنند ، در حالی که در اکثر آنها عوارض جانبی شدید ایجاد می کند. نیاز مبرم به گزینه های جدید وجود دارد.

تحقیقات بالینی برای آزمایش درمان های جدید به چند مرحله تقسیم می شود. آزمایشات فاز I فقط برای اطمینان از بی خطر بودن درمان است ، تا ببینید چقدر می توانید قبل از سمی شدن آن بدهید. کورکومین ، رنگدانه زرد طبیعی موجود در زردچوبه ادویه ای ، تعدادی از آن ها را پشت سر گذاشته است. در واقع ، مسمومیت بسیار کمی وجود داشت ، به نظر می رسید که دوز مصرفی تنها با تعداد قرص هایی که بیماران مایل به بلعیدن بودند ، محدود شده باشد.

آزمایشات مرحله دوم انجام می شود تا مشخص شود آیا این دارو واقعاً تاثیری دارد یا خیر. کورکومین در 2 مورد از 21 بیمار مورد بررسی قرار گرفت. تومور یک بیمار 73 درصد کاهش یافت ، اما این اثر کوتاه مدت بود. یک ضایعه کوچک باقی ماند ، اما یک کلون تومور مقاوم در برابر کورکومین ظاهر شد. بیمار دیگر که بیش از 18 ماه بیماری پایداری داشت ، طی یک سال بهبودی آهسته ای از خود نشان داد. تنها زمانی که نشانگرهای سرطان بیمار بالا رفت ، طی یک دوره کوتاه سه هفته ای بود که کورکومین متوقف شد.

بنابراین ، به نظر می رسد کورکومین به برخی از بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده کمک می کند ، و مهمتر از همه ، به نظر می رسد که نقطه ضعف کمی وجود دارد. هیچ اثر سمی مربوط به کورکومین در دوزهای هشت گرم در روز مشاهده نشد. بعد از هشت گرم چه اتفاقی می افتد؟ ما نمی دانیم زیرا هیچ کس حاضر نبود این همه قرص بخورد. بیماران مایل بودند که از یکی از بدترین رژیم های شیمی درمانی روی کره زمین استفاده کنند ، اما نمی خواستند با بلعیدن زیاد کپسول ها ناراحت شوند.

تنها راه مطمئن برای مقابله با سرطان لوزالمعده ، پیشگیری از آن در وهله اول است. در سال 2010 ، من مطالعه ای را انجام دادم که توسط موسسه ملی بهداشت انجام شد ، بزرگترین مطالعه در تاریخ ، که نشان داد چربی رژیم غذایی با منشاء حیوانی با افزایش خطر سرطان لوزالمعده ارتباط دارد.

کدام چربی حیوانی بدترین است؟ دومین مطالعه بزرگ (در فیلم من برجسته شده است: زردچوبه کورکومین و سرطان لوزالمعده) از آن زمان برای کمک به پاسخ به این سوال تلاش کرد. محققان دریافتند که طیور بدترین وضعیت را دارد و 72 درصد خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را با هر 50 گرم مصرف روزانه طیور مرتبط می کند. پنجاه گرم تقریباً یک چهارم سینه مرغ است. دلیل بدتر شدن گوشت سفید از قرمز ممکن است سرطان زای گوشت پخته شده در مرغ باشد ، آمین های هتروسیکلیک که در مرغ کبابی و پخته تجمع می یابد. این مواد شیمیایی جهش زا با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده مرتبط هستند (نگاه کنید به سرطان زای گوشت پخته شده استروژنیک)

گوشت با افزایش قابل توجه ریسک همراه است ، در حالی که گوشت تقلبی با خطر کمتری همراه است. کسانی که گوشت گیاهی مانند برگر گیاهی یا سگ گیاهی سه بار یا بیشتر در هفته می خورند ، کمتر از نیمی از خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را دارند. به نظر می رسد حبوبات و میوه های خشک به طور مشابه محافظ هستند.

پدربزرگم بر اثر سرطان لوزالمعده فوت کرد. وقتی اولین علامت ظاهر شد ، یک درد کسل کننده در روده او ، دیگر دیر شده بود. به همین دلیل ما باید روی جلوگیری از آن کار کنیم.

من قبلاً در مورد پیشگیری از سرطان لوزالمعده صحبت کردم تماس طیور با سرطان کبد و پانکراس و تلاش برای درمان سرطان لوزالمعده در گرسون درمانی برای سرطان و درمان به سبک گرسون در مقابل شیمی درمانیبه

برای اطلاعات بیشتر در مورد سرطان زا های گوشت پخته شده با آمین هتروسیکلیک:

من چندین فیلم در مورد زردچوبه و سرطان های مختلف تهیه کرده ام:

و بیشتر در مورد این ادویه شگفت انگیز (و بیشتر در آینده):



دیدگاهتان را بنویسید