روباه از مرغ ها محافظت می کند: مشارکت ایمنی کارگران OSHA با صنعت گوشت


اداره ایمنی و بهداشت شغلی وزارت کار (OSHA) با موسسه گوشت آمریکای شمالی (NAMI) اتحاد ایجاد کرده است

ارائه اطلاعات ، راهنمایی و دسترسی به منابع آموزشی به اعضای NAMI ، متخصصان ایمنی و بهداشت محیط کار ، نیروی کار بسته بندی و پردازش گوشت و عموم مردم که به آنها کمک می کند با کاهش و جلوگیری از قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا 2019 (COVID-19) از کارگران محافظت کنند. درک حقوق کارگران و مسئولیت های کارفرمایان بر اساس قانون ایمنی و بهداشت کار.

شعار NAMI “یک صدای واحد برای شرکت های گوشت و مرغ ، بزرگ و کوچک”. اعضای آن در اینجا فهرست شده اند.

ماموریت اعلام شده OSHA

کنگره با قانون ایمنی و بهداشت شغلی 1970 ، اداره ایمنی و بهداشت شغلی (OSHA) را ایجاد کرد تا با تعیین و اعمال استانداردها و ارائه آموزش ، اطلاع رسانی ، آموزش و کمک ، شرایط کاری ایمن و سالم را برای مردان و زنان شاغل تضمین کند.

  • آیا در اینجا منافع احتمالی منافع را می بینیم؟ در واقع ، ما انجام می دهیم.

اساساً ، هدف اتحاد این است که

  • اشتراک گذاری اطلاعات… در مورد قرار گرفتن در معرض احتمالی COVID-19 و چالش های کنترل مواجهه در بسته بندی و فرآوری گوشت.
  • اطلاعاتی را در زمینه به رسمیت شناختن خطرات و بهترین شیوه های انتقال COVID-19 ایجاد کنید.
  • از طریق تالارهای گفتمان مشترک ، بحث های میزگرد ، جلسات ذینفعان ، وبینارها یا سایر قالب ها در زمینه راهنمایی OSHA و شیوه های خوب NAMI ، فعالیت های خود را انجام دهید.
  • در کنفرانس های OSHA و NAMI… در مورد شیوه های خوب صحبت کنید ، در نمایشگاه شرکت کنید یا ظاهر شوید.
  • اعضای NAMI را تشویق کنید تا از برنامه مشاوره در محل OSHA برای بهبود سلامت و ایمنی و جلوگیری از انتقال COVID-19 استفاده کنند.

این به نظر من تبلیغات صنعت گوشت است.

به نقل از Food Dive ، مارک پرون ، رئیس اتحادیه بین المللی کارگران غذا و تجارت ، این توافق را “خشمگین” خواند. بیانیه او:

در طول همه گیری همه گیر ، کارفرمایان همچنان کارگران و عموم مردم را در مورد بیماری در گیاهان در تاریکی نگه می دارند در حالی که سعی می کنند خود را از هرگونه مسئولیتی در قبال نقشی که در از دست دادن جان خود ایفا کرده اند محافظت کنند. شوکه کننده است که وزارت کار در حال حاضر به صنعت گوشت قدرت بیشتری می دهد تا خود را در زمینه ایمنی کارگران تحت نظارت قرار دهد.

او شوخی نمی کند. شبکه گزارش غذا و محیط زیست موارد را ردیابی می کند. از 17 آگوست ، ارقام آن موارد تایید شده کووید -19 در را نشان می دهد

  • 474 کارخانه بسته بندی گوشت در بین 40،708 کار بسته بندی گوشت (189 مرگ)
  • 269 ​​کارخانه فرآوری مواد غذایی در میان 8658 کارگر فرآوری مواد غذایی (34 مرگ)

جای تعجب نیست ، کارگران هزاران شکایت را در OSHA ثبت کرده اند.

OSHA برای آنها چه کرده است؟ این راهنما (همراه با CDC) در مورد آنچه شرکت ها باید در مورد فاصله گذاری و ماسک زدن انجام دهند ، صادر کرد.

آیا شرکت ها از این دستورالعمل پیروی می کنند؟ نه با اعتقاد زیاد.

به همین دلیل است که کارگران مجبور شده اند به شکایت علیه Smithfield Foods و Tyson Foods – و OSHA – که توسط ProPublica خلاصه شده است ، متوسل شوند.

مطابق با سیاست (متاسفانه در پشت دیوار پرداخت) ، پرونده های حقوقی نشان می دهد که OSHA اعتراف می کند که نمی تواند دستورالعمل های ایمنی خود را کنترل کند.

اگرچه یک بازرس از دفتر منطقه ویلکس باره OSHA شاهد کار کارکنان “2 تا 3 فوت” بدون موانع فیزیکی بود-که بر خلاف مراکز کنترل بیماری و توصیه های ایمنی OSHA است-آژانس به این نتیجه رسید که هیچ “خطر قریب الوقوع” در کارخانه وجود ندارد. ، بازرس در جلسه دادگاه 31 ژوئیه شهادت داد.

مثل همیشه ، ساخت چنین چیزهایی سخت است.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید