روغن پالم قرمز – روغن ساخت صابون و بیشتر!

روغن نخل قرمز، نخل روغن آفریقایی، از میوه نخل Elais guineensis به صورت سرد فشرده می شود. نباید آن را با روغن هسته خرما که در عوض از دانه ها فشرده می شود، اشتباه گرفت. این نخل می‌تواند تا ۶۵ فوت با برگ‌ها، خوشه‌های متراکم از گل‌ها و خوشه‌های بزرگ میوه‌های تیره و نارنجی مایل به قرمز رشد کند. هر میوه به اندازه یک آلو بزرگ با لایه بیرونی گوشتی و یک دانه (هسته خرما) درون آن است. این درخت در هوای گرمسیری مرطوب رشد می کند و بومی غرب استوایی آفریقا است.

روغن نخل قرمز فواید بی شماری برای سلامتی دارد! این یک نیروگاه تغذیه است! این روغن حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به هر روغن رژیمی دیگری است. رنگ قرمز روشن آن از کاروتن هایی مانند: آلفا کاروتن، بتاکاروتن و لیکوپن می آید. این مواد مغذی به هویج، گوجه فرنگی و سایر میوه ها و سبزیجات رنگ غنی می بخشد. علاوه بر این، حاوی حداقل ده کاروتن دیگر، فواید ویتامین K، CoQ10، اسکوالن، فیتواستروئیدها، فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک و گلیکولیپیدها است. سرشار از فواید ویتامین A و E است! به عنوان مثال، حاوی پانزده برابر بیشتر از هویج، پرو ویتامین A کاروتن و سیصد برابر بیشتر از گوجه فرنگی است! این روغن یکی از غنی ترین منابع ویتامین E طبیعی است! همچنین حاوی فواید آنتی اکسیدان های طبیعی است!

این روغن کمی با روغن پالم معمولی متفاوت است. تصفیه نشده و سفید شده است. حاوی کاروتنوئیدها، توکوفنول ها و توکوترینول های بیشتری با چربی های اشباع طبیعی هیدروژنه (۵۰%) و چربی های غیر اشباع (۵۰%) است. مهمترین نوع چربی غیراشباع در روغن پالم قرمز، اسید اولئیک است که در روغن زیتون نیز غالب است. روغن نخل قرمز بکر تصفیه نشده است. ۱۰۰% خالص و طبیعی است. این روغن بومی فاقد رنگ و مواد افزودنی است. سطح بالایی از ویتامین های A و E را حفظ می کند! رایحه بنفشه با رایحه خاکی دارد. طعم آن شبیه روغن زیتون است. از آن به طرق مختلف استفاده می شود: برای مصرف در غذا، برای پخت و پز، برای لوازم آرایشی و یا برای ساخت صابون خانگی!

فواید سلامتی:

می توان آن را با سس مایونز، روغن سالاد یا سایر غذاها مخلوط کرد. یک قاشق غذاخوری روغن پالم قرمز زمانی که به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود دوز توصیه شده است. می تواند گردش خون را بهبود بخشد و از بیماری قلبی محافظت کند.

مزایای مراقبت از پوست:

روغن پالم قرمز فواید متعددی برای مراقبت از پوست دارد! خاصیت مرطوب کنندگی و التیام بخشی دارد. برای اگزما، درماتیت، پسوریازیس، پوست های خشک، آسیب دیده آفتاب یا پیری زودرس مفید است. این روغن در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست تجاری و خانگی ساخته می شود. فواید ویتامین E و ویتامین A این روغن را به انتخابی محبوب برای مراقبت از پوست تبدیل کرده است!

ساخت صابون خانگی:

به عنوان یک روغن صابون، یک نوار صابون سخت با کف پایدار می سازد. به خوبی با سایر روغن های صابون ساز مانند ب- روغن نارگیل و زیتون. در دستور العمل های صابون خانگی خود، ممکن است بخواهید صابون خود را به طور طبیعی با رنگ زرد نارنجی گرم رنگ کنید. شما می توانید با افزودن مقدار کمی از آن به روغن های پایه خود یا با اضافه کردن چربی در سطح کمی به این امر دست یابید. این روغن تقریباً هجده ماه ماندگاری دارد. در جای خنک، خشک و تاریک نگهداری شود. محتوای چربی اشباع آن به مقاومت در برابر ترشیدگی کمک می کند.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر