سالنامه اپیدمیولوژی تغذیه: آیا کلم می تواند شدت کووید -19 را کاهش دهد؟


چرا ، حتماً می پرسید ، آیا من حتی چنین س questionالی را می پرسم؟

بدیهی است که به دلیل این مطالعه ، وقتی در ماه اوت منتشر شد ، به نوعی از دست دادم (با تشکر به سم شناس مارک استیفلمن برای ارسال آن برای من).

مطالعه: کلم و سبزیجات تخمیر شده: از ناهمگونی میزان مرگ و میر در کشورها تا نامزدهای استراتژی های کاهش کووید 19 شدید. بوسکت U ، و همکاران حساسیت 2020 اوت 6 ؛ 10.1111 / همه. 144549. Online قبل از چاپ

فرضیه:

احتیاط: همبستگی لزوماً به معنی علیت نیست. رژیمهای غذایی – و سایر ویژگیهای شیوه زندگی – در رومانی و لتونی به غیر از رژیم از سایر جهات با بریتانیا و ایتالیا متفاوت است. تفاوتهای دیگر ممکن است دلیل این تغییرات باشد.

من شخصاً کلم را به هر شکل دوست دارم.

اما برای جلوگیری از پیامدهای بد ناشی از کووید -19 ، من روی واکسیناسیون حساب می کنم ، نه کیمچی یا کلم ترش.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید