سالنامه بازاریابی: طعم بستنی لیتوانیایی


من برای این مورد مدیون DairyReporter.com هستم ، که به ویژه من را مورد علاقه خود قرار داد زیرا یکی از اجداد پدربزرگ و مادربزرگم از لیتوانی در اوایل دهه 1900 به ایالات متحده مهاجرت کردند. شاید این توضیح دهد که چرا من بستنی را خیلی دوست دارم.

مورد: ”12 طعم عجیب بستنی از لیتوانی.

به نظر می رسد بستنی وانیلی معمولی به زودی در لیتوانی از مد افتاده باشد ، جایی که سرآشپزها طعم های طبیعی را آزمایش می کنند ، از جمله مقدار زیادی که معمولاً با بستنی مرتبط نیست. “

او شوخی نمی کند. اینها را امتحان کنید:

    • سوزن کاج
    • گل صد تومانی
    • هویج
    • ریواس
    • چغندر
    • اسطوخودوس
    • بستنی کوارک و گزنه (من باید کوارک را جستجو کنم. نه ، نه ذره ای زیر اتمی: یک پنیر از نوع کشک).
    • عسل کرفس و شوید
    • جلبک دریایی و خاویار
    • اسفناج و ترخون
    • آبجو
  • ماهی خال مخالی دودی
هر کس به سلیقه خود در اینجا مناسب به نظر می رسد.
من شخصاً وانیل می خورم.
  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید