سالنامه بازاریابی مواد غذایی: پسته دارای اسیدهای آمینه (دیر) است!


با دیدن این آگهی در شماره 8 و 15 ژوئن مجله مجذوب شدم اهل نیویورک داخل پشت جلد:

من پسته را دوست دارم ، اما هرگز آنها را به عنوان منبع پروتئین در نظر نگرفتم و در هر صورت پس چه؟ پروتئین در رژیم های غذایی آمریکایی هر چیزی وجود ندارد.

من مستقیماً به وب سایت AmericanPistachios.org رفتم: “آخرین خبر: پسته یک پروتئین کامل است.” بیشتر می خوانم: یک مطالعه نشان می دهد که پسته دارای 9 اسید آمینه ضروری است.

اینم مطالعه:

من تصور می کردم که هزینه این مطالعه توسط انجمن پسته پرداخت شده است ، اما اگر چنین باشد ، بودجه به خوبی شسته شده است. بیانیه افشاگری می گوید: “این مطالعه توسط کمک مالی ویژه کشاورزی از وزارت کشاورزی ایالات متحده تأمین شده است.” USDA از بازاریابی پسته حمایت می کند.

خوب. در اینجا دلیل این است که من فکر می کنم این تبلیغ پوچ است.

  • آمریکایی ها تقریباً دو برابر پروتئین مورد نیاز مصرف می کنند.
  • اکثر پروتئین های غذایی ، حتی پروتئین های گیاهی ، حاوی همه 9 اسید آمینه ضروری هستند.
  • پسته در حال حاضر دارای اسیدهای آمینه ضروری است (به پایگاه داده ترکیب مواد غذایی USDA مراجعه کنید).
  • 100 گرم پسته حاوی 21 گرم پروتئین اما 572 کالری است.
  • سایر آجیل ها نیز دارای تمام آن اسیدهای آمینه هستند (به عنوان مثال ، به اطلاعات ترکیب گردو مراجعه کنید).

من فکر می کنم آموزش خوب است اهل نیویورک خوانندگان در مورد چگونگی پروتئین گیاهان – آنها دارند! – اما تأکید بر پروتئین هیچ حس تغذیه ای ندارد.

انجمن بازرگانی پسته باید فکر کند که این تبلیغ چقدر هزینه دارد.* بیایید آن را برای بازاریابی بشنویم!

*هزینه آن چقدر است؟ این بستگی به اندازه بازار – تیراژ در یک منطقه خاص – دارد که می تواند از یک منطقه نیویورک تا کل کشور متفاوت باشد و باید بسیار قابل مذاکره باشد.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید