سالنامه های بازاریابی: گردو به عنوان گوشت گیاهی


کمیسیون گردوی کالیفرنیا ، که همیشه در حال کار بود ، یک کاغذ سفید جدید در مورد استفاده از گردو به عنوان مواد اولیه در جایگزین های گوشت گیاهی تهیه کرده است.

این مقاله به درستی اشاره می کند که محبوب ترین گوشت های گیاهی پر از مواد مصنوعی است (آنها از کلمه “فوق العاده فرآوری شده” استفاده نمی کنند).

مردم خواهان “تمیز” هستند.

نکته شیرین برای تولیدکنندگان در ایجاد محصولات گیاهی با طعم عالی و حفظ برچسب های تمیز است. گردو یک آجیل درختی محبوب و ماده ایده آل برای بسیاری از موارد استفاده در جایگزین های گوشت گیاهی است. آیا می خواهید گوشت را در تاکو خرد کنید یا طعم لذیذ و بافت استثنایی را به یک همبرگر گیاهی ارائه دهید؟ از گردو استفاده کنید.

ظاهراً چنین محصولاتی در حال حاضر در بازار هستند (کاغذ سفید نمونه هایی را نشان می دهد).

سوال من مثل همیشه طعم آنها چگونه است؟

من به دنبال آنها می گردم و می فهمم. با شانس ، آنها طعم گردو خواهند داشت.

اگر قبلاً این کار را نکرده اند ، از انجمن های تجاری انتظار داشته باشید که هر نوع مهره ای به این گروه برسند.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید