سری طبیعی بخورید – کلم پیچ التهاب را افزایش می دهد

بیایید نگاهی به کلم پیچ بیاندازیم و این نیروگاه این گیاه تغذیه ای را بررسی کنیم. کلم پیچ طیف وسیعی از مزایای محافظتی را ارائه می دهد، از خواص ضد التهابی که در کنترل قند خون بسیار مهم است تا خواص ضد سرطانی. ترکیبات مفید موجود در کلم پیچ دارای خواص دارویی قوی هستند. این باعث می شود این عضو از خانواده کلم یکی از سالم ترین و مغذی ترین غذاهای گیاهی موجود باشد.

اگر در فروشگاه مواد غذایی یا سوپرمارکت به دنبال کلم پیچ بگردید، اغلب آن را در کنار کلم های دیگر پیدا خواهید کرد. مربوط به سبزیجات چلیپایی مانند بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل. انواع مختلفی از کلم پیچ وجود دارد، برگ ها می توانند سبز یا بنفش و به شکل صاف یا مجعد باشند. رایج ترین نوع کلم پیچ، کلم پیچ نام دارد که دارای برگ های سبز و مجعد و ساقه ای سخت و فیبری است.

ارزش های غذایی

یک فنجان کلم پیچ خام (حدود ۶۷ گرم یا ۲.۴ اونس) حاوی:

  • ویتامین K (684٪ مقدار توصیه شده روزانه)
  • ویتامین A (206%)
  • ویتامین C (134%)
  • منگنز (۲۶%)
  • مس (۱۰%)
  • کلسیم (۹%)
  • پتاسیم (۹%)
  • ویتامین B6 (9%)
  • آهن (۶%)
  • منیزیم (۶%)
  • فولات (۵%)
  • ویتامین B2 (ریبوفلاوین) (۵%)
  • ویتامین B1 (تیامین) (۵%)
  • فسفر (۴%)
  • پروتئین (۴%)
  • ویتامین B3 (نیاسین) (۳%)
  • روی (۲%)
  • ویتامین B5 (اسید پانتوتنیک) (۱%)
  • سلنیوم (۱%)
  • سدیم (۱%)
  • اسیدهای چرب امگا ۳ (۱۲۱ میلی گرم)
  • اسیدهای چرب امگا ۶ (۹۲.۴ میلی گرم)

حدود ۳۳ کالری، ۴ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر و ۳ گرم پروتئین. کلم پیچ حاوی چربی بسیار کمی است، اما چربی آن یک اسید چرب امگا ۳ به نام اسید آلفا لینولنیک است.

به دلیل محتوای فیبر، کلم پیچ به فرآیندهای گوارشی شما کمک می کند و به سالم و قوی بودن روده کمک می کند، نه تنها از طریق تراکم مواد مغذی، بلکه با تنظیم حرکات روده.

محتوای آهن موجود در کلم پیچ جزء ضروری گلبول های قرمز خون است و به حمل اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند. همچنین برای آنزیم ها، رشد سلولی و عملکرد مناسب کبد مهم است.

سطوح بالای ویتامین K می تواند به محافظت در برابر انواع مختلف سرطان کمک کند. همچنین برای انواع عملکردهای بدن از جمله سلامت طبیعی استخوان و لخته شدن خون ضروری است. سطوح بالای ویتامین K نیز می تواند به افرادی که از بیماری آلزایمر رنج می برند کمک کند.

ویتامین A برای بینایی، پوست شما عالی است و به پیشگیری از سرطان ریه و حفره دهان کمک می کند.

ویتامین C یک تقویت کننده سیستم ایمنی است که از متابولیسم، هیدراتاسیون و حفظ غضروف و انعطاف پذیری مفاصل پشتیبانی می کند. کلسیم همچنین به جلوگیری از تحلیل استخوان و پوکی استخوان و همچنین حفظ متابولیسم سالم کمک می کند.

این گیاه فوق العاده یک حمایت عالی برای قلب و عروق است که با سطح قند خون و انسولین پایین همراه است. خوردن کلم پیچ بیشتر می تواند به کنترل نسبت کلسترول، کاهش کلسترول LDL، افزایش HDL و کاهش چربی خون (تری گلیسیرید) کمک کند.

فیبر و گوگرد موجود در کلم پیچ عناصر مهمی در سم زدایی بدن و حفظ سلامت کبد شما هستند. سرشار از آنتی اکسیدان های قوی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به محافظت در برابر انواع مختلف سرطان کمک می کند.

عامل ضد التهابی

یکی از جنبه های مهم مدیریت دیابت نوع ۲ این است که اطمینان حاصل شود که التهاب کنترل می شود. اساساً، سطح بالای قند خون و انسولین باعث واکنش التهابی می شود و دیابت را به یک بیماری التهابی تبدیل می کند. یکی از مفیدترین خواص کلم پیچ توانایی آن در یک ضد التهاب قوی است.

یک فنجان ۱۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه (RDA) اسیدهای چرب امگا ۳ را تامین می کند که همچنین به مبارزه با بیماری های قلبی عروقی، آسم، بیماری های خودایمنی و سلامت استخوان و مفاصل کمک می کند.

تعادل امگا ۳ تا امگا ۶ در کلم پیچ تقریباً کامل است. رژیم غذایی غربی به شدت به سمت مقادیر بیش از حد اسیدهای چرب امگا ۶ تنظیم شده است که با ساختار ژنتیکی ما همخوانی ندارد. ما به نسبت ۱:۱ امگا ۶ به امگا ۳ تکامل یافته ایم، که باعث می شود اکثر رژیم های غذایی مدرن به طور باورنکردنی ضد التهاب باشند.

التهاب مزمن و در دنیای امروز شایع است، نه تنها با دیابت نوع ۲ بلکه تقریباً با هر بیماری و شرایطی که در پزشکی شناخته شده است از جمله آرتریت، بیماری کرون و سرطان مرتبط است.

مبارز سرطان

نشان داده شده است که سبزیجات چلیپایی مانند بروکلی و گل کلم با سرطان مبارزه می کنند و کلم پیچ نیز از این قاعده مستثنی نیست. موفقیت این سبزیجات به دلیل ترکیبات حاوی گوگرد آنها – گلوکوزینولات ها است.

در طول فرآیند گوارش، این مواد شیمیایی به ترکیبات فعال بیولوژیکی تجزیه می شوند که از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند. این ترکیبات که به نام‌های ایندول، تیوسیانات و ایزوتیوسیانات شناخته می‌شوند، برای جلوگیری از رشد سرطانی در جوندگان کشف شده‌اند. ایندول ها و ایزوتیوسیانات ها برای محافظت در برابر سرطان مثانه، سینه، روده بزرگ، کبد، ریه و معده شناخته شده اند. این به این دلیل است که آنها توانایی سم زدایی طبیعی دارند، به ویژه در سطح سلولی، که به پاکسازی آنها از بدن کمک می کند.

سموم موجود در محیط ما، مانند غذاهای ساخته شده و فرآوری شده، افزودنی ها، مواد نگهدارنده، آلاینده های محیطی، آفت کش ها و داروها، سمیت را در بدن افزایش می دهند و خطر ابتلا به بیماری را افزایش می دهند.

شروع به استفاده از این نیروگاه سبز به عنوان بخشی از رژیم غذایی معمول خود کنید، برش های خام برای سالاد، بخارپز کردن و ریختن کره برای یک غذای جانبی عالی با گوشت، ماهی و لوبیا، یا استفاده کامل به عنوان بخشی از سبزیجات سبز – اسموتی ها.

با استفاده از دکمه های اشتراک گذاری، عشق به این سبزی افسانه را به اشتراک بگذارید، یا اگر ایده ای برای یک غذای خوشمزه دارید، دستور غذا یا پیوندی را در بخش نظرات ارسال کنید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر