سوگیری گوشت پزشکی | NutritionFacts.org


وقتی از جراح مشهور مایکل دی بیکی پرسیدند که چرا مطالعات او در دهه 1930 در ارتباط با سیگار کشیدن و سرطان ریه نادیده گرفته شد ، او مجبور شد مردم را در مورد آن زمان یادآوری کند. ما یک جامعه سیگاری بودیم. سیگار کشیدن در فیلم ها ، در هواپیماها بود. جلسات پزشکی در “مه غلیظ دود” برگزار شد. سیگار کشیدن در یک کلام طبیعی بود. حتی بحث های کنگره در مورد سیگار و سرطان ریه در اتاقهای پر از دود صورت گرفت. (این باعث می شود من تعجب کنم که این روزها در بوفه های صبحانه جلسات کمیته دستورالعمل های رژیم غذایی چه چیزی سرو می شود.)

من قبلاً در مورد یک آمارشناس مشهور به نام رونالد فیشر صحبت کرده بودم که علیه آنچه او “تبلیغات” خوانده بود اعتراض کرد تا مردم را متقاعد کند که کشیدن سیگار خطرناک است. “اگرچه فیشر کمک های ارزشمندی در زمینه آمار انجام داد ، تجزیه و تحلیل او از ارتباط علی بین سرطان ریه و سیگار کشیدن با عدم تمایل به بررسی کل داده های موجود نقص داشت.” صنعت دخانیات ، بلکه به این دلیل که او خود سیگاری بود. “بخشی از مقاومت او در رابطه با ارتباط ممکن است ریشه در علاقه خود به سیگار داشته باشد” ، که باعث می شود در مورد برخی از غذاهایی که محققان تغذیه تا به امروز به آن علاقه دارند ، تعجب کنم.

همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم منتظر نمانید تا پزشک عادت را ترک کند، همیشه مسخره ام می شود وقتی محققان گیاه خوار صریح باشند و رژیم غذایی خود را به عنوان تضاد منافع احتمالی ذکر کنند ، در حالی که یکبار در 70 هزار مقاله گوشت در ادبیات پزشکی هرگز ندیده ام که یک محقق عادات غیر گیاهی خود را افشا کند – چون طبیعی است درست مثل سیگار کشیدن طبیعی بود.

چگونه ممکن است چیزی که چنین است طبیعی برای شما بد باشد؟ و اینطور نیست که ما بعد از کشیدن یک نخ سیگار مرده باشیم. توسعه سرطان ده ها سال به طول می انجامد. “از آنجا که در آن زمان اکثر پزشکان سیگار می کشیدند و نمی توانستند هیچ گونه اثرات مخرب فوری را مشاهده کنند ، آنها به این فرضیه مشکوک بودند و از پذیرش حتی احتمال چنین رابطه ای اکراه داشتند” – علیرغم وجود شواهد زیاد.

ممکن است 25 سال طول بکشد تا گزارش جراح عمومی منتشر شود و هنوز مدت زمان بیشتری طول بکشد تا داروهای رایج وارد بازار شوند ، اما در حال حاضر ، حداقل ، دیگر آگهی هایی وجود ندارد که مردم را تشویق کند “با دل خود نفس بکشید!” در عوض ، امروزه آگهی هایی از سوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در حال مبارزه است.

برای تبلیغات غذایی ، نیازی نیست که به تبلیغات قدیمی با عنوان “گوشت … برای دفاع از سلامت” یا “بیکن تغذیه کننده” ، یا پزشکانی که گوشت یا نوشابه تجویز می کنند ، یا مادرانی که احساس می کنند “تریکس عادت ایجاد می کند” مراجعه کنیم. ، آسمان سپاسگزارم!شما می دانید که بدترین توصیه ها در رژیم غذایی از تبلیغات سیگار است ، بد است ، مانند تبلیغات Lucky Strike در تبلیغات “بیشتر سبزیجات – گوشت کمتر” و “جایگزین بلغور جو دوسر با آرد سفید”. (می توانید این تبلیغات قدیمی را از ساعت 2:34 در ویدئوی من مشاهده کنید).

در دوران مدرن ، شما می توانید هات داگ ها و نکات سیروئینی را که توسط انجمن قلب آمریکا تأیید شده اند ، درست روی بسته بندی آنها ببینید. و از بین همه غذاها ، اولین موردی که برچسب آرم آکادمی تغذیه و رژیم درمانی را دریافت کرد روی برچسب آن قرار گرفت؟ سیب بود؟ بروکلی ، شاید؟ خیر ، این یک محصول پنیر آماده کرافت بود.

در حال حاضر ، همانطور که در دهه های 1930 ، 40 و 50 در خط مقدم تلاش می کردند تا زندگی را نجات دهند ، امروز نیز تبلیغاتی در مورد آنچه شما می توانید با لب خوک انجام دهید به تبلیغاتی در مورد اینکه گوشت خوک می تواند با باسن شما انجام دهد ، تبدیل شده است: کمیته پزشکان داروی مسئول در کمپین “گوشت تنباکو جدید است” ، که در ویدئوی من در 3:56 مشاهده می کنید ، می گوید: “هات داگ ها باعث سرطان لب می شوند – گوشت های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد”. همانطور که دکتر بارنارد ، رئیس PCRM ، سعی کرد در سرمقاله ای که در انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است ، ارائه دهد مجله اخلاق“رژیم های گیاهی معادل تغذیه برای ترک سیگار است.”

چند نفر دیگر باید بمیرند تا مرکز کنترل بیماریها مردم را تشویق کند که منتظر جراحی قلب باز نباشند تا غذای سالم را شروع کنند؟

همانطور که برای ترک سیگار مجبور نیستیم منتظر بمانیم تا پزشک ما سیگار کشیدن را متوقف کند ، لازم نیست منتظر بمانیم تا پزشک ما قبل از انتخاب تغذیه سالمتر ، در کلاس تغذیه شرکت کند یا رژیم غذایی خود را تمیز کند. پزشکان دیگر انحصار حرفه ای در زمینه اطلاعات بهداشتی ندارند. دموکراتیزه شدن دانش رخ داده است. بنابراین ، تا زمانی که سیستم تغییر نکند ، ما باید مسئولیت شخصی خود را در قبال سلامت خود و سلامت خانواده خود بر عهده بگیریم. ما نمی توانیم منتظر بمانیم تا جامعه دوباره با علم روبرو شود ، زیرا این یک مسئله مرگ و زندگی است.

دکتر کیم آلن ویلیامز ، پدر ، چند سال پیش رئیس کالج قلب آمریکا شد. از او پرسیدند چرا از توصیه های خود برای رژیم غذایی گیاهی پیروی می کند. دکتر ویلیامز پاسخ داد: “من با مرگ مشکلی ندارم.” “من فقط نمی خواهم تقصیر من باشد.”


به نظر من این مفهوم آنقدر قدرتمند است که از زوایای مختلف به آن پرداخته ام. برای سایر موارد ، بررسی کنید مسئولیت شخصی برای سلامتی خود را بر عهده بگیرید و سیگار کشیدن در سال 1959 مانند خوردن در سال 2019 استبه آیا اثرات سیگار کشیدن بر سلامتی واقعا با رژیم غذایی قابل مقایسه است؟ وارسی پروتئین حیوانی در مقایسه با سیگار کشیدنبه

صنعت غذا مطمئناً از همین نوع تاکتیک های اطلاعات غلط برای ایجاد سردرگمی در مصرف کنندگان استفاده می کند. برای مثال ببینید:

در سلامتی ،
مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را تماشا کنید:



دیدگاهتان را بنویسید