طبقه بندی غذاهای فوق فرآوری شده: ابزار PAHO


سازمان بهداشت پان امریکایی (PAHO) یک مدل مشخصات مغذی ایجاد کرده است که از آن به عنوان “ابزاری برای طبقه بندی محصولات غذایی و نوشابه های فرآوری شده و فوق فرآوری شده که بیش از مواد مغذی حیاتی مانند قند ، سدیم ، چربی کل ، چربی اشباع و اسیدهای چرب ترانس. “

برای درک نحوه عملکرد ، به وب سایت بروید. فیلم را ببینید.

هدف آن ، همانطور که در نشریه چاپی توضیح داده شده است ، کمک به دولت ها در شناسایی محصولات ناسالم و استفاده از سیاست های عمومی برای جلوگیری از مصرف آن محصولات است.

گروه مشاوره تخصصی توصیف شده در این گزارش مأموریت ایجاد یک مدل مشخصات مواد مغذی برای سازمان بهداشت پان آمریکن – مدل PAHO NP – را دارد که به عنوان ابزاری در
طراحی و اجرای استراتژی های مختلف نظارتی مربوط به پیشگیری و کنترل چاقی/اضافه وزن ، از جمله موارد زیر:
• محدودیت در بازاریابی مواد غذایی و نوشیدنی های ناسالم برای کودکان
• تنظیم محیط های غذایی مدرسه (برنامه های تغذیه و غذا و نوشیدنی های فروخته شده در مدارس)
• استفاده از برچسب های هشدار دهنده جلوی بسته (FOP)
• تعریف سیاست های مالیاتی برای محدود کردن مصرف غذاهای ناسالم
• ارزیابی یارانه های کشاورزی
• شناسایی غذاهایی که توسط برنامه های اجتماعی در اختیار گروه های آسیب پذیر قرار می گیرد.

معیارهای اجتناب از غذاهای فوق فرآوری شده یا خوردن آنها در مقادیر کم:

این یک شروع است.

PAHO ابزار پروفایل مغذی خود را به زبان اسپانیایی تولید می کند ، البته: مشخصات مغذی – PAHO / WHO | سازمان بهداشت پان آمریکا (paho.org) a

همچنین دارای گزارشی است که شامل غذاهای فوق فرآوری شده در آمریکای لاتین و بسیاری از اسناد مفید دیگر است.

در مورد من ، من بیشتر تعریف گسترده تر از غذاهای فوق فرآوری شده را دوست دارم که توسط دانشگاهیان بهداشت عمومی برزیل توصیف شده است:

یک روش عملی برای شناسایی یک محصول فوق فرآوری شده این است که بررسی کنید آیا لیست مواد تشکیل دهنده آن حاوی … یا مواد غذایی هستند که هرگز یا به ندرت در آشپزخانه ها استفاده نمی شوند (مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا ، روغن های هیدروژنه یا علاقه مند و پروتئین های هیدرولیز شده) ، یا دسته های افزودنی که برای خوش طعم شدن یا جذابیت بیشتر محصول نهایی طراحی شده اند (مانند طعم دهنده ها ، تقویت کننده های طعم ، رنگ ها ، امولسیفایرها ، نمک های امولسیون کننده ، شیرین کننده ها ، ضخیم کننده ها و ضد کف ، حجم دهنده ، کربن کننده ، کف کننده ، ژل کننده و لعاب دهنده).

همه اینها منابع بزرگی برای سیاست غذایی در آمریکای لاتین است.

امیدواریم دولت ها پاسخ دهند.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید