قندها چه خبر؟


من هنوز مقالاتی را می بینم که از سرویس تحقیقات اقتصادی USDA منتشر می شود ، متأسفانه اکنون به کانزاس سیتی منتقل شده است. این مقاله بر اساس مقاله ای قدیمی تر است.* درباره نحوه “مصرف” قندها (در نقل قول ها زیرا داده ها در واقع منعکس کننده در دسترس بودن قندها در عرضه مواد غذایی است – تولید کمتر صادرات به علاوه واردات).

نحوه خواندن این نمودار به شرح زیر است:

  • به طور کلی قندها تقریباً تا اواخر دهه 1970 کاهش یافته است.
  • قند تصفیه شده (رومیزی) در زمانی که شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) بسیار مورد استفاده قرار گرفت ، کاهش یافت. ثابت نگه می دارد
  • HFCS باعث افزایش کل قندها از سال 1975-1999 شد. کاهش بعدی نیز عمدتا در HFCS است.

دلیل بزرگ کاهش مصرف کمتر نوشابه است (اینها تقریبا نیمی از کل قندهای مصرف شده را تشکیل می دهند).

روند دیگر جایگزینی HFCS با قند روی میز است. این هزینه بالاتری از HFCS نسبت به قند روی میز دارد. قبلاً بسیار ارزان تر بود ، اما افزایش تقاضا برای تولید ذرت در ذرت باعث شده بود هزینه HFCS و قند روی میز تقریباً یکسان باشد.

همچنین ، HFCS از نظر سلامت برای بدتر از شکر جدول است ، اما از نظر فیزیولوژیکی تقریباً یکسان است. HFCS از گلوکز و فروکتوز جدا می شود. قند رومیزی گلوکز و فروکتوز است که به هم چسبیده اند (اما به سرعت در بدن جدا می شوند).

من طرفدار خوردن کمتر یکی از آنها هستم. این حداقل یک روند سالم است.

*چشم انداز قند و شیرین کننده ها: جولای 2019 ، توسط مایکل مک کانل و دیوید د. اولسون ، ERS ، جولای 2019

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید