مطالعه آخر هفته: اخلاق غذایی


آلن گلدبرگ ، ویراستار (همراه با کارا ویچگرام ، سردبیر ویرایشگر). تغذیه خوب جهان: چارچوبی برای سیستم های غذایی اخلاقی انتشارات دانشگاه جان هاپکینز ، 2020.

این کتاب شامل مقالاتی است که در همایش تحت حمایت موسسه اخلاقی زیستی جان هاپکینز برمن و دانشکده بهداشت عمومی بلومبرگ در نوامبر 2018 ارائه شده است. من یکی از ارائه دهندگان بودم و مقاله من به عنوان فصل 8 آمده است. صفحات 89-97.

این کتاب شامل 31 فصل در زمینه مسائل اخلاقی در سیستم های غذایی است ، به طور خاص به عنوان مربوط به محیط زیست ، تولیدکنندگان و کارگران ، بهداشت عمومی و رفاه حیوانات. این کتاب بخشی از پروژه انتخاب غذا است که به دنبال شناسایی طیف وسیعی از نگرانی های اخلاقی در مورد تولید و مصرف غذا است.

من معمولاً کتابهای چند نویسنده را توصیه نمی کنم ، اما این کتاب به ویژه به لطف رهبری فوق العاده آلن گلدبگ و کار تحریریه فوق العاده تر واضح و خوب نوشته شده است کارا ویچگرام. این کتاب طوری خوانده می شود که انگار یک صدا نوشته شده است ، که به تنهایی یک دستاورد بزرگ است.

من این را می دانم زیرا فصل من بر اساس رونوشت ارائه من است ، که کارا آن را ویرایش کرده است ، و فکر می کنم به وضوح و خوب خوانده می شود. (در اینجا پیش نویس فصل من آمده است ؛ شما می توانید خودتان تصمیم بگیرید).

اگر علاقه مند به اصول اخلاقی غذا هستید ، این یک راه عالی برای شروع است. و زمان خوبی برای آن!

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید