مطالعه آخر هفته: ایمنی برای رستوران ها اولویت دارد


ابتکار موسسه آسپن در زمینه غذا و جامعه ، با همکاری چندین گروه دیگر ، به طور مشترک راهنمای رستوران ها را در مورد نحوه محافظت از کارکنان و مشتریان در برابر کووید -19 منتشر کرده است.

راهنمای جدید شامل موارد زیر است:

  • کد رفتار غذاخوری ، که انتظارات برای غذاخوری در داخل خانه را بیان می کند.
  • تعهد COVID-19، که انتظارات اپراتورها و کارگران رستوران را برای ایجاد یک محیط غذاخوری امن در داخل خانه توضیح می دهد.
  • دستورالعمل های تهویه، که به رستوران ها در مورد سیستم های تهویه و بهترین شیوه ها کمک عملی ، مقرون به صرفه و در دسترس می کند.

شما می توانید کل موضوع را دریافت کنید اینجابه

همانطور که کوربی کامر ، مدیر Food & Society توضیح می دهد ،

ما ایمنی اولیه را به طور کامل تنظیم کرده ایم تا نیازهای زمینی رستوران ها را برآورده کنیم زیرا آنها تا حد امکان سریع ، اقتصادی و ایمن بازگشایی می شوند-ترجمه علم مقامات بهداشتی و انجمن های مهندسی به واقعیت های روزمره مشاغل کوچک و بزرگ این همان چیزی است که رستوران ها به ما گفتند که به آن نیاز دارند و بخش های بهداشت نیز به ما گفتند.

راهنما همه چیز را در یک مکان قرار می دهد: نحوه انتقال Covid-19 ؛ چگونه می توان از آن جلوگیری کرد ،؛ آنچه ناهارخورها ، پیشخدمت ها ، آشپزها و سایر افراد در یک رستوران باید در آنجا و در خانه انجام دهند. نحوه برخورد با سرویس های بهداشتی ؛ و نحوه برخورد با تعدادی از سناریوهای احتمالی.

این کوتاه ، آسان برای خواندن ، و به طرز شگفت انگیزی جامع و مفید است.

همه ما می خواهیم رستوران ها با خیال راحت باز شوند. در اینجا نحوه تشکر از آسپن و همکاران سنگین آن آمده است:

  • آشپزخانه مرکزی جهان
  • انجمن ملی رستوران ها
  • بنیاد جیمز ریش
  • ائتلاف رستوران مستقل
  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید