مطالعه آخر هفته: بیتمن در مورد تاریخچه غذا


مارک بیتمن. حیوانات ، سبزیجات ، آشغال: تاریخچه غذا ، از پایدار تا خودکشی. هاوتون میفلین هارکورت ، 2021.

این کتاب دارای بیش از سه صفحه مبهم است که از ال گور و لیا پنیمن شروع می شود و با خوزه آندرس و برایانت تری پایان می یابد ، آنقدر زیاد و درخشان که احساس می کنم کمی کنار گذاشته شده ام که از من خواسته نشده است به

من داشتم کتاب خوبی است. بیتمن بسیار می خواند ، در ذکر منابع (در میان آنها) سخاوتمند است و تجزیه و تحلیل کاملی از رویدادهای کلیدی انجام داده است که سیستم غذایی ما را از یک سیستم سالم و پایدار (اگر برای کشاورزان سخت باشد) به سیستم صنعتی ناپایدار امروزی تبدیل کرده است. عمدتا برای تغذیه حیوانات و خودروهای سوختی و تشویق ما به مصرف رژیم های فوق فرآوری شده تنظیم شده است. ما هزینه های خارجی این سیستم را در مورد اضافه وزن و بیماریهای مزمن که آسیب پذیری ما را در برابر COVID-19 و تخریب محیط زیست و تغییرات آب و هوایی افزایش می دهند ، پرداخت می کنیم.

در اینجا چند گزیده آمده است:

و در حالی که Deere & Co. [the tractor company] حسن نیت خود را نسبت به کشاورزان در حال مبارزه نشان داد ، موفقیت آن در پیوند مالی این کشاورزان عملاً اطمینان حاصل کرد که طلبکاران در بلندمدت همچنان سودآور هستند. همچنین یکی از مهمترین دلایلی است که امروزه تغییر صنعت کشاورزی بسیار دشوار است. امروزه ، حاشیه شرکت تقریباً چهار برابر بیشتر از فروش آن است … سود آن در سال 2019 یازده میلیارد دلار بود که کمی بیش از ده درصد سود حاصل از هر دو میلیون مزرعه در ایالات متحده بود. همان سال [pp. 107-108]

در واقع ، هر چه سیاست آمریکا در قرون هجدهم و نوزدهم بدتر از شما بود ، در قرن بیستم بدتر با شما رفتار می شد. به عنوان مثال ، قانون تأمین اجتماعی 1935 و استانداردهای عادلانه کار (sic!) قانون 1938 هم کشاورزی و هم خانگی را حذف کرد ، به لطف دموکراتهای با نفوذ جنوبی که از محافظت از سیاه پوستان شاغل در آن بخشها خودداری کردند. این بدان معنا بود که قرارداد جدید افراد بی رنگ را از حیاتی ترین حمایت های دولتی حذف می کرد …[p. 120]به

خواهید شنید: “سیستم غذایی خراب است.” اما حقیقت این است که تقریباً برای Big Food کار می کند. همچنین برای حدود یک سوم مردم جهان که پول لازم برای تقاضا دارند و تقریباً در هر لحظه تقریباً هر غذایی در جهان دارند ، به اندازه کافی خوب عمل می کند. اما به اندازه کافی برای تغذیه بیشتر بشریت کار نمی کند و به اندازه کافی برای تأمین منابع ما کار نمی کند تا بتواند دوام بیاورد ، در واقع این سیستم یک بحران بهداشت عمومی ایجاد کرده است (بحرانی که به نوبه خود اثرات آن اثرات مهلک COVID-19 را تشدید کرد) و شاید مهمتر از همه ، این عامل اصلی ترین تهدید برای گونه های ما است: بحران آب و هوا. نحوه تولید غذا همه را تهدید می کند ، حتی ثروتمندترین و باهوش ترین [p. 243]به

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید