مطالعه آخر هفته: تاریخ غذاهای آمریکایی


پل فریدمن. غذاهای آمریکایی: و چگونه به این روش رسید انتشارات لیورایت ، 2019.

پل فریدمن یک مورخ در دانشگاه ییل است که در سالهای اخیر سابقه غذا را پذیرفته است. کتاب قبلی او ، ده رستوران که آمریکا را تغییر داد ، در فهرست خواندن آخر هفته من در سال 2016 بود.

این مقاله تاریخچه آشپزی در آمریکا را پوشش می دهد و به سوالات اساسی مانند “آیا چیزی به نام غذای آمریکایی وجود دارد؟” ، “چه اتفاقی افتاده است؟” ، و “چه اتفاقی احتمال دارد برای آن بیفتد؟”

این فصل ها مواردی مانند نوستالژی آشپزی ، کتاب آشپزی جامعه ، غذاهای صنعتی ، رستوران های قومی و انقلاب غذایی را پوشش می دهند. عنوان فصل مورد علاقه من: “کیک خود را بخورید ، از بین پانزده طعم فوق العاده ما انتخاب کنید و آن را نیز بخورید.”

خواندن خوبی است. در اینجا نمونه ای از صفحه 367 است:

آمریکایی ها مصرف کنندگان مشتاق محصولات مدرن بوده اند. این تنها به این دلیل نیست که ایالات متحده از لحاظ فنی زودرس بوده است یا شهروندان آن به راحتی اهمیت می دهند ، اگرچه اینها درست است. عامل اصلی نگرش خاص نسبت به غذا است. آمریکایی ها سعی کرده اند ایده هایی در مورد سلامت و کارآیی در رژیم غذایی به کار گیرند. وسواس پیشرفت تکنولوژی ، نگرانی در مورد صرفه جویی در زمان و نگرانی برای سلامتی جسمانی ، آمریکایی ها بیش از صد سال است که از تغذیه علمی ، غذای صنعتی و راحتی استفاده می کنند. آنها مایل بوده اند سنت و تنوع منطقه ای را به نفع مارک های استاندارد و آنها مجموعه ای از طعم و سبک شیفتگی با علم ، راحتی و تنوع مستلزم کنار گذاشتن طعم طبیعی غذا به نفع بافت ، رنگ ، کثرت و سادگی تهیه آن است. سریع ، آسان و سالم مهمتر از طعم هستند.

این نیز یک کتاب زیبا است که بر روی کاغذ با کیفیت بالا چاپ شده است ، با یک فونت جذاب و آسان برای خواندن ، و با منوها ، دستور العمل ها ، و تصاویر تبلیغات ، جلد کتاب ، مکان ها و افراد ، بسیاری از آنها رنگ آمیزی شده است. به

خواندن آن باعث شد دوباره بخواهم آثار لورا شاپیرو را بخوانم سالاد کامل و چیزی از فر ، هر دو توسط فریدمن در فصل خود با عنوان “زنان و غذا در قرن بیستم” ذکر شده است.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید