مطالعه آخر هفته: نمایی از نحوه تغذیه پایدار جهان


موسسه منابع جهانی گزارش جدیدی در مورد نحوه تغذیه جهان به شیوه ای پایدار دارد.

این گزارش بر این فرض استوار است که 56 درصد غذای بیشتر تا سال 2050 مورد نیاز است. با توجه به این پیش فرض ، در دسترس نبودن زمین های بیشتری برای پرورش غذا و نیاز به کاهش گازهای گلخانه ای ، این گزارش توصیه می کند (از جمله موارد دیگر) بهره وری تولید و مدیریت تقاضا

من مایلم برخی از ارزیابی های دقیق فرض اساسی این گزارش و همچنین توصیه های آن را مشاهده کنم ، که به نظر می رسد بار زیادی را بر دوش افراد می اندازد تا دولت ها یا شرکت ها. کلمه “Corporation” در گزارش نیامده است. شرکت های مواد غذایی فقط در زمینه ضایعات مواد غذایی (موضوعی غیرمناقشه برانگیز) مطرح می شوند:

  • گزارش کامل اینجاست.
  • مقاله های کار برای هر یک از توصیه های آن در اینجا آمده است.
  • نمودارها در اینجا خلاصه شده است.
  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید