مطالعه آخر هفته: ویروس کرونا ، گوشت و سیستم های غذایی


سه قطعه فوق العاده متفکرانه و جالب توسط افرادی که مدتهاست در مورد سیستم غذا و غذا می نویسند.

جین زیگلمن در نیویورک تایمز: وسواس آمریکا در مورد گوشت ارزان

در طول جنگ جهانی اول ، این ایده که سرزندگی آمریکا با رژیم غذایی سنگین مرتبط بود نحوه تغذیه نیروها را تعیین می کرد. مقادیر بسیار زیادی گوشت گاو و گوشت خوک به خارج از کشور حمل می شد تا بتواند 20 اونس گوشت گاو در روز یا 12 اونس بیکن به سربازان بدهد. هزینه سرسام آور بود ، اما ارتش از بریدن جیره گوشت خودداری کرد … تصادفی نیست که قهرمان کهن الگوی آمریکایی ، گاوچران ، گله دار است یا اینکه ما همبرگر را به عنوان این غذای اصلی آمریکایی یا اینکه وقتی آقای ترامپ از قهرمانان کالج فوتبال 2019 در کاخ سفید استقبال کرد ، به آنها پیشنهاد مک مک و Quarter Pounders داد. بسیاری از آنچه ما را آمریکایی تعریف کرده اند از طریق مصرف گوشت ما بیان می شود.

اریک شلوسر در آتلانتیک: کشتارگاههای آمریکا فقط حیوانات را نمی کشند

با صدور آن دستور [Trump’s Executive Order]، ترامپ به صنعتی کمک کرد که مدت ها از حامیان قدرتمند حزب جمهوری خواه بود. وی احتمال افزایش قیمت گوشت در ماه های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری 2020 را کاهش داد. وی آنچه را که منتقدان گوشت کوبان بزرگ سالها گفته اند ، تأیید کرد: برخی از این شرکت ها بیشتر از آنکه به جان کارگرانشان فکر کنند ، به رفاه جوامعی که در آن فعالیت می کنند و سلامت مردم آمریکا اهمیت می دهند.

مایکل پولان در بررسی کتابهای نیویورک: بیماری در عرضه مواد غذایی ما

کشتارگاهها به مناطق گرم برای سرایت تبدیل شده اند ، هزاران کارگر در حال حاضر بیمار هستند و دهها نفر از آنها در حال مرگ هستند. این نباید تعجب آور باشد: فاصله گذاری اجتماعی در یک گیاه گوشتی مدرن تقریباً غیرممکن است ، و آن را به محیطی ایده آل برای گسترش ویروس تبدیل می کند. در سال های اخیر ، گوشت کوب ها با موفقیت از نهادهای نظارتی برای افزایش سرعت خط کشی کرده اند ، در نتیجه کارگران باید شانه به شانه بریده و حیوانات را به سرعت از پای درآورند و نتوانند به اندازه کافی برای سرفه مکث کنند ، و بسیار کمتر به دستشویی بروند. بدون اینکه لاشه ها از کنار آنها بگذرند برخی از کارگران کارخانه مرغ ، بدون استراحت مرتب حمام ، اکنون پوشک می پوشند. یک کارگر می تواند استراحت کند ، اما گیاهان آنقدر بلند هستند که بدون صحبت مستقیم با گوش سرپرست نمی توان او را شنید. تا همین اواخر کارگران کشتارگاه به تجهیزات حفاظتی شخصی دسترسی چندانی نداشتند یا اصلا نداشتند. بسیاری از آنها همچنین تشویق شدند که حتی پس از قرار گرفتن در معرض ویروس به کار خود ادامه دهند. این را به این واقعیت اضافه کنید که بسیاری از کارگران کارخانه گوشت مهاجرانی هستند که در شرایط شلوغ زندگی می کنند و دسترسی کمی به مراقبت های بهداشتی دارند یا هیچ دسترسی ندارند و شما دارای جمعیتی هستید که خطر ابتلا به عفونت بسیار بالا است.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید