مطالعه آخر هفته: کتابهایی در مورد غذاهای فردی ، این بار آووکادو


جف میلر. آووکادو: تاریخ جهانی کتابهای واکنش ، 2020.

من برای این مورد یک ابهام انجام دادم:

آووکادوها یک افزودنی خوش آمدید به سری غذاهای Reaktion است ، آنقدر مملو از حقایق ، ارقام و تصاویر باشکوه که در هر صفحه چیز جدیدی آموختم. من به خصوص از بحث جف میلر در مورد آووکادو به عنوان یک کالای بین المللی – که به طور قانونی رشد می کرد و معامله می شد ، اما هدف دزدی سازمان یافته و در حال حاضر برای بسیاری از پرورش دهندگان آنها بسیار گران است که برای استفاده خودشان گران است. این یک داستان جذاب است ، زیبا بیان شده است.

این کتاب در ابتدای فهرست الفبایی مجموعه های خوراکی Reaktion Books آمده است ، که شامل ده ها تک نگاری از سیب تا شراب است. من نمی دانستم که آنها جلد پشتی دارند ، اما از انجام این کار خوشحال شدم ، مخصوصاً به این دلیل که با جف میلر ملاقات کردم وقتی او درسی را که در سال 2003 با سیدنی مینتز در پورتوریکو تدریس می کردم گذراند و از کارهای بعدی او به عنوان یک بازیکن قدردانی کرد. محقق مطالعات مواد غذایی

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید