مطالعه آخر هفته (یا تفکر): طراحی غذا


سونیا استومرر و مارتین هابلسرایتر. طراحی غذا کوچک: تأملاتی در مورد غذا ، طراحی و زبان. De Gruyter 2020.

کتابهای دیگر آنها بزرگتر است: Food Design XL (2009) و Eat Design (2014).

اینها حداقل ممکن است غیر معمول و سرگرم کننده باشند.

از یک جهت ، نویسندگان خود را چندان جدی نمی گیرند: آنها دوست دارند به عنوان عسل و اسم حیوان دست اموز کوچک شناخته شوند.

از سوی دیگر ، آنها در ابتدا غذا را به عنوان یک شیء طراحی در نظر می گیرند. به عنوان مثال ، سبزیجات به مکعب های کوچک بریده می شوند:

این که آیا طراحی سبزیجات منجمد به صورت مکعب های کوچک ساده ، کاربردی ، مناسب برای محصول و بی انتها و از کاربرد عملی بیشتر یا کمتر است ، نمی توان بدون یک سیستم مرجع مناسب (سیستم ارزش ، ایدئولوژی) پاسخ داد. از دیدگاه امروز ، پاسخ احتمالاً منفی خواهد بود ، حتی اگر به طور غیرقابل انکار در مورد زمان ، زمان خاصی وجود داشته باشد.

آنها اشاره می کنند که اشکال خاص ارتباطات خاصی را منتقل می کند.

مواد غذایی به شکل مثلث در واقع بسیار غیرمعمول است: از نظر روانشناختی زیرا همیشه زاویه ای تند دارد که به سمت مصرف کننده اشاره می کند. از نظر ارگونومی (مخصوصاً با اشیاء کوچک مانند شکلات) زیرا به خوبی در دهان جا نمی گیرد. و از نظر فنی زیرا تولید مثلث (بسته بندی و بسته بندی) آسان (از نظر صنعتی) نیست. یک استثنا Toblerone است….

و آنها بسیار به نظریه های نشانه شناختی علاقه دارند ، که به گفته آنها می توانند زندگی ما را روشن کنند و به حل مشکلات زیست محیطی کمک کنند.

عکسها سیاه و سفید هستند ، اما این ایده را ارائه می دهند که چگونه عسل و اسم حیوان دست اموز از غذا و غذا برای غذا استفاده می کنند (عکسها در نسخه XL بزرگتر ، بهتر و رنگارنگ تر هستند).

اگر از این نوع کارها – و من قطعاً دوست دارم – این یک کتاب عجیب و غریب است که تفکر در مورد غذا را به روش های کاملاً متفاوت تشویق می کند.

واقعاً سرگرم کننده است

در مورد دلیل اهمیت آن ، اجازه دهید از مقدمه کتاب فابیو پاراسکولی همکارم در NYU نقل قول کنم:

آنچه برای من مهم است این است که تعریف یکپارچه و نهایی طراحی غذا را تا حد زیادی توضیح ندهیم ، بلکه درک اینکه چرا ما حتی در مورد طراحی غذا صحبت می کنیم ، چگونه و چرا به وجود آمده است ، چگونه با تحولات درون طراحی ارتباط دارد و چرا در این مقطع تاریخی خاص در حال ظهور است. ممکن است هنوز هیچ پاسخ قطعی وجود نداشته باشد ، اما به احتمال زیاد طراحی غذا مظهر علاقه رو به رشد کلی به غذا و تصدیق مرکزیت آن در زندگی هوما است.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید