مطالعه غذایی شگفت انگیز هفته: کلم ترش از کووید -19 جلوگیری می کند!


تیتر این چنینی چیست؟

امید رژیم غذایی کلم: خوردن کلم ترش ، کلم برگ و کلم خام “می تواند در برابر ویروس کرونا محافظت کند.”

من مستقیماً به مطالعه پرداختم و در مقاله ای که هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است سریع پیگیری کردم:

عنوان: ارتباط بین مصرف سبزیجات تخمیر شده و مرگ و میر ناشی از COVID-19 در سطح کشوری در اروپا ، توسط سوزانا فونسکا، و همکاران

مطالعه: محققان مصرف سبزیجات تخمیر شده (و همچنین سبزیجات ترشی/ترشی ، شیر تخمیر شده ، ماست و شیر ترش تخمیر شده) را در پایگاه جامع اروپایی مصرف مواد غذایی در اروپا (EFSA) با مرگ و میر ناشی از COVID-19 مقایسه کردند.

نتیجه: با افزایش هر گرم در روز متوسط ​​مصرف ملی سبزیجات تخمیر شده (اما نه سایر سبزیجات) ، خطر مرگ و میر ناشی از COVID-19 35.4 درصد کاهش می یابد.

اظهار نظر: آیا یک ماده غذایی-کلم ترش-میزان مرگ و میر کووید -19 را تا 35 درصد کاهش می دهد؟ این یک نتیجه شگفت انگیز برای هر غذای واحد خواهد بود. فرضیه نویسندگان این است که مصرف غذاهای تخمیر شده باعث ایجاد میکروبیوم می شود که به مقاومت در برابر عفونت ، حتی در ظاهر ، عفونت های تنفسی کمک می کند.

در حال حاضر ، من این مطالعه را به عنوان یک مثال خوشمزه در مورد اینکه چرا همبستگی با علیت برابر نیست ، قضاوت می کنم.

خوردن کلم ترش خوشمزه است اگر دوست دارید.

اما برای پیشگیری از کووید -19؟ در حالی که منتظر تحقیقات بیشتر هستم ، به ماسک ها و فاصله گذاری اجتماعی پایبند هستم.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید