مطالعه هفته با بودجه صنعت: ارگانیک ، افسوس


من به ارزش روش های تولید ارگانیک که از سمی ترین سموم دفع آفات و علف کش ها جلوگیری می کند ، برای خاک بهتر و گازهای گلخانه ای کمتری تولید می کنم ، بسیار معتقد هستم.

اما ای کاش صنعت ارگانیک سعی می کرد راهی کم تعارض و عینی برای انجام مطالعات در مورد غذاهای ارگانیک پیدا کند.

مطالعه: آلاینده های مربوط به تولید ، آفت کش ها ، آنتی بیوتیک ها و هورمون ها در نمونه های شیری ارگانیک و متعارف تولید شده در ایالات متحده آمریکا. JA Welsh و همکاران تغذیه بهداشت عمومی. انتشار آنلاین توسط انتشارات دانشگاه کمبریج: 26 ژوئن 2019. DOI: https://doi.org/10.1017/S136898001900106X

نتیجه گیری: “آنتی بیوتیک ها و آفت کش های مورد استفاده فعلی در ارگانیک قابل تشخیص نبودند ، اما در نمونه های شیری که به طور معمول تولید می شد ، شایع بود ، زیرا چندین نمونه از محدوده فدرال فراتر رفت. سطوح بالاتر bGH و IGF-1 در شیر معمولی نشان دهنده وجود هورمون رشد مصنوعی است. برای درک تأثیر این تفاوتها ، در صورت وجود ، بر مصرف کنندگان ، تحقیقات بیشتری لازم است. “

منابع مالی: حمایت مالی: جمع آوری داده ها توسط مرکز ارگانیک پشتیبانی می شود…. مرکز ارگانیک نقشی در طراحی ، تجزیه و تحلیل نمونه ها یا نگارش این مقاله نداشت.

تضاد منافع: سبد سرمایه گذاری JAW شامل حقوق صاحبان سهام در یکی از شرکت هایی است که فرآورده های شیر آن به طور تصادفی برای استفاده در این مطالعه انتخاب شده است. همه نویسندگان دیگر هیچ گونه تعارض منافع درک شده یا احتمالی برای گزارش ندارند.

اظهار نظر: استانداردهای ارگانیک در مورد ارزشهای تولید است. آنتی بیوتیک ها ، آفت کش ها و علف کش های سمی و اصلاح ژنتیکی در تولید ارگانیک مجاز نیستند و انتظار نمی رود که در شیر ارگانیک قابل تشخیص باشند. نتیجه اطمینان می دهد که سیستم به درستی کار می کند (چرا این کار را نمی کند؟). اما ای کاش بودجه آن توسط محققان تأمین می شد و انجام می شد و هیچ علاقه ای به نتیجه آن نداشت. من از این استدلال مطلع هستم که بودجه مستقل برای چنین مطالعاتی در دسترس نیست. این مشکلی است که صنعت ارگانیک باید آن را حل کند.

از استفانی لاورون متشکرم که در مورد این مطالعه به من گفت.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید