مطالعه هفته با بودجه صنعت: این بار ، پسته


مصرف پسته اکسیداسیون DNA و ژنهای مربوط به نگهداری تلومر را تعدیل می کند: یک کارآزمایی بالینی تصادفی متقاطع.

سیلویا کانوداس ، پابلو هرناندز آلونسو ، سرنا گالیه ، جانان مورالیداران ، لیدیا مورل آزانزا ، گیلرمو زالبا ، ژسوس گارسیا-گاویلان ، 1 آملیا مارتا ، جوردی سالاس-سالوادو و مانیکا بوولو. Am J Clin Nutr 2019 ؛ 0: 1–8.

نتیجه گیری: مصرف پسته مزمن آسیب اکسیداتیو به DNA را کاهش می دهد و بیان ژن برخی از ژن های مرتبط با تلومر را افزایش می دهد. کاهش آسیب اکسیداتیو به DNA و بیان تلومراز از طریق رژیم غذایی ممکن است راهی جذاب برای ارتقاء طول عمر در انسان باشد و برخی از پیامدهای متابولیکی مضر پیش دیابت را معکوس کند. “

منابع مالی: “انجمن پسته غربی (ایالات متحده آمریکا) و مزرعه های پارامونت [which grows pistachios and is owned by POM Wonderful] از محاکمه پشتیبانی کرد … هیچ یک از منابع مالی در طراحی ، جمع آوری ، تجزیه و تحلیل یا تفسیر داده ها و یا تصمیم گیری برای ارائه نسخه خطی برای انتشار نقشی نداشته است. “

اظهار نظر: من پسته را دوست دارم. پسته مانند سایر دانه ها و آجیل ها ، چربی های سالم و سایر مواد مغذی را به همراه کالری خود تأمین می کند. POM Wonderful به دلیل هزینه های هنگفت در زمینه تحقیقات برای اثبات مزایای آجیل و میوه هایی که تولید می کند ، مشهور است. اینها البته در لیست توصیه شده برای سلامتی بسیار بالا هستند. بنابراین ، همانطور که در Unsavory Truth بحث کردم ، چنین مطالعاتی در مورد بازاریابی است ، نه علم.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید