مطالعه هفته با بودجه صنعت: شیرین کننده های مصنوعی و میکروبیوم


مطالعه: ارزیابی داده های in vivo در مورد شیرین کننده های کم/بدون کالری و میکروبیوتای روده. Alexandra R. Lobacha ، Ashley Roberts ، Ian R. Rowland. سم شناسی مواد غذایی و شیمیایی 124 (2019) 385-399.

نتیجه گیری آن: “مجموع داده ها شواهد واضحی را ارائه می دهد که نشان می دهد تغییرات در رژیم غذایی مرتبط با LNCS نیست [low- and no-calorie sweeteners] مصرف به احتمال زیاد عوامل اصلی تغییر در تعداد میکروبیوتای روده و فیلا است که این نظر را مورد تأیید همه مقامات مهم بین المللی ایمنی و بهداشت مواد غذایی مبنی بر ایمن بودن LNCS در سطوح تایید شده فعلی تأیید می کند.

افشای منابع مالی: مشاوره علمی و نظارتی اینترتک (ARL و AR) از شورای کنترل کالری برای کمک به تهیه نسخه خطی حمایت مالی دریافت کرد. شورای کنترل کالری در ایجاد ، برنامه ریزی ، اجرا یا تفسیر این کار سهیم نبود. شورای کنترل کالری محتوای نسخه خطی کامل را بررسی کرد. با این حال ، AR مسئولیت محتوای نهایی را بر عهده داشت.

اظهار نظر: بر اساس شواهد مشکوک ، شیرین کننده های مصنوعی به طور گسترده مشکوک هستند که به هر طریقی مضر هستند. صنعتی که این شیرین کننده ها را تولید می کند می خواهد آنها را بی خطر و م proveثر ثابت کند. این یک بررسی ادبی بود که توسط شورای کنترل کالری ، یک انجمن تجاری برای سازندگان و استفاده کنندگان شیرین کننده های مصنوعی ، از Intertek Scientific & Regulatory Consultancy ، گروهی که این نوع کارها را انجام می دهند ، انجام شده است. اگر به طور مستقل به این نتیجه برسیم ، در نتیجه گیری هایی از این دست اطمینان بیشتری خواهم داشت.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید