مقایسه سطوح آلاینده ها بین رژیم های غذایی مختلف


نتایج مطالعه CHAMACOS (مرکز ارزیابی سلامت مادران و کودکان سالیناس) اخیراً منتشر شده است. این مطالعه بر روی گروه تولد کالیفرنیا رابطه بین قرار گرفتن در معرض آلاینده های شیمیایی مقاوم در برابر شعله در بارداری و دوران کودکی و توسعه عصبی رفتاری بعدی را مورد بررسی قرار داد. چرا کالیفرنیا؟ از آنجا که مواجهه کودکان کالیفرنیا با این اختلالات غدد درون ریز و نوروتوکسین ها از جمله مواردی است که در جهان بیشتر است.

آنها چه چیزی پیدا کردند؟ محققان به این نتیجه رسیدند که قرار گرفتن در معرض این مواد شیمیایی پیش از تولد و دوران کودکی “با توجه به ضعف ، هماهنگی حرکتی خوب و شناخت” (به ویژه درک کلامی) در زمان رسیدن کودکان به سن مدرسه همراه بود. “این مطالعه ، بزرگترین مطالعه تا به امروز ، به افزایش شواهد نشان می دهد که PBDEs کمک می کند [polybrominated diphenyl ethers, flame retardant chemicals] تأثیرات منفی بر رشد عصبی رفتاری کودکان دارد. ” این عوارض ممکن است تا نوجوانی نیز ادامه پیدا کند و دوباره بر عملکرد حرکتی و عملکرد غده تیروئید تأثیر بگذارد. این تأثیر بر غدد تیروئید ما حتی ممکن است تا بزرگسالی نیز ادامه یابد.

این مواد شیمیایی به مادران ، سپس به مایع آمنیوتیک و سپس به شیر مادر وارد می شوند. هرچه مقدار شیر بیشتر باشد ، رشد روانی نوزادان بدتر است. شیر مادر هنوز بهترین است ، اما چگونه این زنان در وهله اول در معرض خطر قرار گرفتند؟

س questionال این است: آیا ما بیشتر در معرض رژیم غذایی هستیم یا گرد و غبار؟ محققان در بوستون نمونه های شیر مادر 46 مادر اول را جمع آوری کردند ، نمونه هایی از گرد و غبار خانه هایشان را با جارو برقی پاک کردند و در مورد رژیم غذایی آنها از آنها سedال کردند. محققان دریافتند که احتمالاً هر دو مقصر هستند. از نظر رژیم غذایی ، تعدادی از محصولات حیوانی دخیل بودند. این با آنچه در سراسر جهان یافت شده است مطابقت دارد. به عنوان مثال ، در اروپا ، این آلاینده های شیمیایی مقاوم در برابر شعله بیشتر در گوشت ، از جمله ماهی و سایر محصولات حیوانی یافت می شود. این همان چیزی است که ما در مورد دیوکسین ها می بینیم-آنها بیشتر در ماهی و سایر غذاهای چرب یافت می شوند ، با رژیم گیاهی کمترین میزان قرار گرفتن در معرض آن.

اگر چنین باشد ، آیا گیاهخواران میزان کمتری از آلاینده های شیمیایی مقاوم در برابر شعله را در جریان خون خود دارند؟ آره. گیاهخواران ممکن است حدود 25 درصد سطوح پایین تری داشته باشند. به نظر می رسد طیور بزرگترین مشارکت کننده PBDEs هستند. محققان USDA سطوح گوشت های مختلف را مقایسه کردند و بالاترین میزان این آلاینده ها در مرغ و بوقلمون ، در گوشت خوک و حتی کمتر در گوشت گاو یافت شد. مرغداری کالیفرنیا بالاترین میزان را داشت و مطابق با قوانین سختگیر بودن مبلمان بود. اما اینطور نیست که مرغ ها به مبل نوک بزنند. جوجه ها و بوقلمون ها ممکن است از طریق استفاده از لجن فاضلاب در مزارع پرورش محصولات زراعی ، آلودگی منابع آب ، استفاده از مواد مقاوم در شعله در محل نگهداری طیور یا استفاده ناخواسته از مواد مقاوم در برابر آتش در پرندگان به طور غیر مستقیم در معرض خطر قرار گیرند. ملافه یا مواد اولیه خوراک

به طور کلی نشان داده شده است که ماهی دارای بالاترین میزان است ، اما آمریکایی ها ماهی زیادی نمی خورند. بنابراین ، آنها به اندازه بار کل بدن در ایالات متحده کمک نمی کنند. محققان سطح PBDE موجود در گوشتخواران و گیاهخواران را مقایسه کرده اند. همانطور که در فیلم من مشاهده می کنید ، مقدار موجود در جریان خون گیاهخواران به میزان قابل توجهی کمتر است آلاینده های مقاوم در برابر شعله و رشد کودکانبه فقط برای درک بهتر سهم مرغ ، سطوح بالاتر از متوسط ​​مرغخواران دارای سطوح بالاتری از همه چیز خواران به طور کلی و سطوح پایین تر از متوسط ​​مرغخواران کمتر از همه چیزخواران است.

میزان PBDE در گیاهخواران چگونه است؟ ما می دانیم که مصرف بسیاری از انواع دیگر آلاینده ها تقریباً از طریق مصرف چربی های حیوانی در رژیم غذایی است. اگر همه آنها را از رژیم غذایی حذف کنیم ، چطور؟ برای دیوکسین ها کار می کند. سطح دیوکسین وگان به طور قابل توجهی پایین تر از جمعیت عمومی است. در مورد مواد شیمیایی بازدارنده شعله چطور؟ سطوح گیاهخواران کمتر از گیاه خواران است ، درحالی که غلظت آنها در افرادی که در حدود 20 سالگی گیاه خوار بوده اند کمتر است. این تمایل به کاهش سطوح شیمیایی با مصرف بیشتر گیاهان نشان می دهد که غذاهای حیوانی به طور قابل توجهی کمک می کند. اما توجه داشته باشید که سطوح هرگز به صفر نمی رسند. بنابراین ، رژیم غذایی تنها منبع نیست.

محققان USDA خاطرنشان می کنند که در حال حاضر هیچ محدودیت قانونی برای میزان آلودگی شیمیایی بازدارنده شعله در غذاهای آمریکایی وجود ندارد ، “اما کاهش سطح ترکیبات سمی غیر ضروری ، مداوم و سمی در رژیم غذایی ما مطمئناً مطلوب است.”

من قبلاً در مورد این کلاس از مواد شیمیایی صحبت کرده ام منابع غذایی مواد شیمیایی مقاوم در برابر شعلهبه به نظر می رسد همان غذاها انواع آلاینده ها را جمع می کنند:

بسیاری از این مواد شیمیایی دارای اثرات مخرب هورمون یا غدد درون ریز هستند. برای مثال ببینید:

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید