مکمل های لیکوپن را آزمایش کنید


دوزهای بالای لیکوپن-رنگدانه قرمز موجود در گوجه فرنگی-مورد آزمایش قرار گرفت تا مشخص شود آیا می تواند از تبدیل ضایعات پیش سرطانی پروستات به سرطان کامل جلوگیری کند یا خیر.

در 1980s ، مطالعه سلامت Adventist پیدا شد “روابط محافظتی قوی” در برابر سرطان پروستات با افزایش مصرف حبوبات ، مرکبات ، میوه های خشک ، آجیل و گوجه فرنگی. در دهه 1990 ، مطالعه ای در دانشگاه هاروارد انجام شد متمرکز توجه به گوجه فرنگی ، که به نظر می رسد “به ویژه در مورد خطر سرطان پروستات مفید است”. محققان مشکوک ممکن است رنگدانه قرمز موجود در گوجه فرنگی به نام لیکوپن باشد ، که دارای قدرت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به برخی رنگدانه های دیگر است ، مانند رنگدانه بتاکاروتن نارنجی در هویج و طالبی. لیکوپن به طور چشمگیری می کشد سلولهای سرطانی پروستات را در یک پتری دیش قرار دهید ، حتی در سطحی که ممکن است بعد از خوردن مقداری گوجه فرنگی در جریان خون خود انتظار داشته باشید. بنابراین ، جای تعجب نیست که شرکت کچاپ هاینز ، همراه با تولید کنندگان مکمل های لیکوپن ، دادخواست داد FDA به آنها اجازه می دهد تا ادعاهای بهداشتی را روی محصولات خود چاپ کنند.

همانطور که در ویدیوی خود بحث کردم مکمل های لیکوپن در برابر سرطان پروستات، آنها اساساً تکذیب شدند. FDA گفت که شواهد “بسیار محدود و مقدماتی” است و اجازه هیچ گونه تأییدی برای سس گوجه فرنگی یا مکمل ها را نمی دهد. در آن زمان ، مطالعات بیشتر جمعیت انجام شد قالب شک در نظریه لیکوپن به نظر نمی رسد مصرف کنندگان لیکوپن با رژیم غذایی بالا میزان سرطان پایینی داشته باشند ، اما چه کسانی دارد مصرف زیاد لیکوپن در رژیم غذایی؟ کسانی که بیشترین پیتزا را می خورند. بنابراین ، شاید تعجب آور نباشد که نتایج متفاوتی وجود دارد. چیزی که ما نیاز داشتیم آزمایش لیکوپن بود.

آی تی آغاز شده با مطالعه موردی یک مرد 62 ساله مبتلا به سرطان انتهایی پروستات. هم جراحی و هم شیمی درمانی شکست خورده بود. او متاستازهایی در سرتاسر بدن داشت که به استخوان سرایت کرده بود و برای مرگ به آسایشگاه فرستاده شد. بنابراین ، او شروع به درمان “گیاه درمانی”-درمانی مبتنی بر گیاه را بر عهده گرفت. او هر روز مقدار لیکوپن موجود در یک چهارم فنجان سس گوجه فرنگی یا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را مصرف می کرد. PSA او ، اندازه گیری حجم تومور ، از 365 شروع شد ، ماه بعد به 140 کاهش یافت و ماه بعد از آن به 8 رسید. متاستازهای او شروع به ناپدید شدن کرد و “در آخرین پیگیری او بدون علامت بود” – که تا آن زمان با خوشحالی زندگی می کرد.

وقتی لیکوپن بود داده شده در دوزهای بالاتر به شکل قرص ، با این حال ، به نظر نمی رسید که کار کند. مروری بر همه آزمایشات مکمل لیکوپن در سال 2013 ناموفق برای حمایت از “خوش بینی” اولیه. در واقع ، محققان فقط خوشحال بودند که قرص لیکوپن در نهایت باعث ایجاد آن نمی شود بیشتر سرطان ، مانند قرص های بتاکاروتن. سپس سال 2014 فرا رسید.

محققان در ایتالیا بودند دادن بیشترین دوز لیکوپن ، سلنیوم و ترکیبات جدا شده چای سبز برای مردان مبتلا به ضایعات پیش سرطانی پروستات ، به این امید که بتوانند از سرطان کامل جلوگیری کنند. اما ، در سال 2014 ، نتایج گسترده ای از یک آزمایش مشابه منتشر شد که در آن سلنیوم و مکمل های ویتامین E وجود داشت نتیجه داد که در بیشتر سرطان. بله! بنابراین ، محققان در ایتالیا متوقف شد محاکمه آنها و شکستن کد برای کور کردن نتایج. و در واقع ، افرادی که دوزهای بالایی از لیکوپن ، کاتچین چای سبز و سلنیوم مصرف می کردند نسبت به افرادی که به تازگی قرص قند مصرف کرده بودند ، سرطان بیشتری داشتند.

“پیامدهای احتمالی چشمگیر است” گفت این محقق ارشد ، “با توجه به استفاده گسترده جهانی در حال حاضر از ترکیباتی مانند ادعای مکمل های پیشگیرانه در پروستات و سایر سرطان ها.” چه چیزی اشتباه پیش رفت؟

خوب ، پس از شکست قرص بتاکاروتن ، محققان اندازه گیری شده آسیب سلولی در دوزهای مختلف طبیعی و غیر طبیعی بتاکاروتن ، همانطور که در 3:32 در مقاله من مشاهده می کنید ویدیوبه در دوزهای غذایی ، بتاکاروتن سرکوب آسیب سلولی ، اما در تکمیلی دوزهای بالاتر ، نه تنها به نظر می رسد که کار خود را متوقف می کند ، بلکه باعث می شود بیشتر خسارت. در مورد لیکوپن هم همینطور. “هر دو لیکوپن و [beta]کاروتن فقط در برابر آسیب DNA محافظت می کند … در غلظت های نسبتاً کم ” -در انواع سطوح که در افرادی که گوجه فرنگی یا سیب زمینی شیرین مصرف می کنند مشاهده می شود. یعنی “سطوح [that] قابل مقایسه با مواردی است که در پلاسما دیده می شود [blood] افرادی که رژیم غنی از کاروتنوئید مصرف می کنند. ” با این حال ، در نوع غلظت خون که ممکن است فرد از قرص استفاده کند ، “توانایی محافظت از سلول ها در برابر چنین اکسیداتیو [free radical] آسیب سریع از بین می رود “و در واقع ، وجود سطوح بالای بتاکاروتن و لیکوپن در واقع می تواند به افزایش دادن میزان آسیب DNA جای تعجب نیست که قرص های لیکوپن با دوز بالا جواب نداد.

مواد شیمیایی گیاهی ممکن است بودن “حافظان سلامت ما” ، اما ایمنی مصرف عصاره های غلیظ مشخص نیست. “مزایای محافظتی رژیم غذایی غنی از فیتوشیمیایی به بهترین وجه از مصرف مکرر میوه ها ، سبزیجات و محصولات غلات کامل حاصل می شود”-از طریق غذاهای کامل گیاهی. صنایع غذایی دارد هر چند ایده های متفاوت در مقاله ای در مجله آمده است: به زودی ، ممکن است بیکن ، مارتینیس و بستنی غنی شده با فیتوشیمیایی وجود داشته باشد. تکنولوژی غذاییبه اگر آنها بتوانند ترکیب مناسبی از ترکیبات گیاهی را بیابند ، “نمی توان تصور کرد که غذاهایی که زمانی به بیماری و بیماری کمک کرده اند بازسازی شوند … تا مزایای قابل توجهی برای سلامتی ارائه دهند.”

بنابراین چه هستند بهترین مکمل ها برای سرطان پروستات؟ برای پی بردن ویدئو را تماشا کنید!


بیشتر در مورد درمان های طبیعی سرطان پروستات در:

به جای مکمل های گوجه فرنگی ، اگر به برخی از بیماران سرطانی سس گوجه فرنگی بدهیم ، چطور؟ این موضوع ویدئوی من است سس گوجه فرنگی در برابر سرطان پروستاتبه

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده من را تماشا کنید:



دیدگاهتان را بنویسید