نحوه پیشگیری از کولیت اولسراتیو با رژیم غذایی


چه چیزی باعث افزایش چشمگیر شیوع بیماری التهابی روده بیماری کرون در جوامعی شده است که به سرعت غربی شدند – بیماری که تقریباً یک قرن پیش عملاً ناشناخته بود؟ چه چیزی در محیط داخلی و خارجی ما تغییر کرده است که منجر به ظهور این بیماری وحشتناک شده است؟

ژاپن یکی از چشمگیرترین افزایش ها را تجربه کرد و از بین همه اجزای رژیم غذایی در حال تغییر ، پروتئین حیوانی قوی ترین عامل به نظر می رسید. افزایش چشمگیری در بیماران مبتلا به کرون تازه تشخیص داده شده و مصرف روزانه پروتئین حیوانی وجود داشت ، در حالی که هرچه پروتئین گیاهی بیشتر باشد ، موارد کرون کمتر است ، که مطابق با داده ها نشان می دهد رژیم غذایی بیشتر گیاهی ممکن است هم در پیشگیری و هم در درمان موفق باشد. بیماری کرون (نگاه کنید به پیشگیری از بیماری کرون با رژیم غذایی و درمان رژیم غذایی بیماری کرون) اما در مورد سایر بیماری های التهابی روده چطور؟

در بزرگترین مطالعه در نوع خود ، در فیلم من نشان داده شده است جلوگیری از کولیت اولسراتیو با رژیم غذایی، 60،000 نفر برای بیش از یک دهه مورد پیگیری قرار گرفتند. محققان دریافتند که مصرف بالای پروتئین کل – به ویژه پروتئین حیوانی – با افزایش قابل ملاحظه ای از بیماری دیگر التهابی بزرگ روده ، کولیت اولسروز همراه است. این فقط پروتئین به طور کلی نبود ، اما “ارتباط بین مصرف زیاد پروتئین و خطر بیماری های التهابی روده محدود به پروتئین حیوانی بود.” از زمان جنگ جهانی دوم ، مصرف پروتئین حیوانی نه تنها در ژاپن بلکه در همه کشورهای توسعه یافته افزایش یافته است. تصور می شود این افزایش مصرف پروتئین حیوانی برخی از موارد افزایش بیماری التهابی روده را در نیمه دوم 20 توضیح دهد.ث قرن.

مطالعات دیگر نیز این را پیدا کردند ، اما چرا؟ تفاوت بین پروتئین حیوانی و پروتئین گیاهی چیست؟ پروتئین های حیوانی بیشتر دارای گوگرد حاوی اسیدهای آمینه مانند متیونین هستند ، که باکتری های موجود در روده ما می توانند به گاز بوی تخم مرغ فاسد شده سولفید هیدروژن تبدیل شوند. شواهد جدید نشان می دهد که ترکیبات گوگردی ممکن است در ایجاد کولیت اولسروز ، یک بیماری التهابی مزمن روده بزرگ و راست روده که با اسهال خونی مشخص می شود ، نقش داشته باشند.

اولین نکته در مورد اهمیت فلور روده ما در دهه 1970 بود که “تجزیه و تحلیل مدفوع نشان داد که قسمت عمده آنها از باکتری تشکیل شده است ، نه مواد هضم نشده”. ما روزانه تریلیونها باکتری را از بین می بریم و آنها فقط در حال تکثیر و تکثیر هستند. آنها کارهای فوق العاده ای برای ما انجام می دهند مانند ایجاد ترکیب محافظتی ، بوتیرات ، از فیبر که می خوریم ، اما متأسفانه ، باکتری ها همچنین ممکن است محصولات سمی را از بقایای مواد غذایی مانند سولفید هیدروژن “در پاسخ به رژیم غذایی با گوشت بالا” بسازند.

سولفید هیدروژن یک سم سلولی مشتق شده از باکتری است که در کولیت اولسروز نقش دارد. ما همیشه تصور می کردیم که تولید سولفید در روده بزرگ توسط اجزای رژیمی مانند اسیدهای آمینه حاوی گوگرد انجام می شود ، اما تا زمانی که مطالعه ای از کمبریج منتشر نشد ، ما به طور قطعی نمی دانستیم. محققان از پنج رژیم غذایی مختلف استفاده کردند که هر کدام حاوی محتوای گوشت از گیاه خواران تا استیک است. آنها دریافتند که هرچه گوشت بیشتری بخورد ، سولفید بیشتری وجود دارد. ده برابر گوشت به معنای ده برابر بیشتر سولفید بود. آنها نتیجه گرفتند که “پروتئین غذایی گوشت یک بستر مهم برای تولید سولفید توسط باکتری ها در روده بزرگ انسان است.”

سولفید هیدروژن می تواند بعنوان یک رادیکال آزاد عمل کرده و به DNA ما در غلظتهای بسیار کمتر از پوشش ضعیف روده بزرگ ما به طور معمول آسیب برساند ، که ممکن است توضیح دهد که چرا رژیم های غذایی بیشتر در گوشت و فیبر کمتر ممکن است به اصطلاح “مدفوع” تولید کنند. آب »که تقریباً دو برابر بیشتر به DNA آسیب می رساند. آب مدفوع مانند زمانی است که محققان از مدفوع فردی چای تهیه می کنند.

بیولوژی گوگرد در روده انسان تا همین اواخر مورد توجه جدی قرار نگرفته بود. قبلاً تصور می شد که بوی تخم مرغ فاسد شده در گازهای بد بو وجود دارد ، اما افزایش ترکیبات گوگرد در پاسخ به مکمل پروتئین حیوانی نه تنها در زمینه فلاتولوژی – یعنی مطالعه رسمی گوزها – مورد توجه است. اما ممکن است در ایجاد کولیت اولسروز نیز اهمیت داشته باشد.

چندین ویدئو در مورد میکروبیوم ما دارم ، از جمله:

در سلامتی ،

مایکل گرگر ، دکتر

PS: اگر هنوز این کار را نکرده اید ، می توانید در ویدیوهای رایگان من مشترک شوید اینجا و ارائه های زنده و سالانه من را مشاهده کنید:



دیدگاهتان را بنویسید