نظرات هفته توسط صنعت: تخم مرغ و کلسترول


دیدگاه های تغذیه ای در مورد تخم مرغ و کلسترولبه توسط میشیهیرو سوگانو و ریوسوکه ماتسوکا. خوراکی ها 2021، 10(3) ، 494 ؛ https://doi.org/10.3390/foods10030494

نظر: این بررسی می گوید اگرچه ژاپنی ها بیشتر از آمریکایی ها تخم مرغ می خورند ، اما به دلیل تفاوت در سایر غذاهایی که می خورند (برای مثال غذاهای دریایی بیشتر؟) ممکن است در برابر سطح کلسترول بالاتر محافظت شوند.

نتیجه: اگرچه آزمایشات کنترل شده تصادفی با پیگیری طولانی مدت برای ارزیابی ارتباط بین مصرف تخم مرغ و سلامت انسان مورد نیاز است ، اطلاعات موجود ، حداقل از دیدگاه تغذیه ، نشان می دهد که تخم مرغ یک غذای سالم و مقرون به صرفه در سراسر جهان است. “

تضاد علاقه: “MS هیچ تضاد منافعی را اعلام نمی کند و RM کارمند شرکت Kewpie Corporation است. هیچ اختراع ، محصولی در حال توسعه یا محصولات موجود در بازار برای اعلام وجود ندارد. Kewpie Corporation هیچ گونه تضاد منافعی با این تحقیق ندارد. “

اظهار نظر: واقعا؟ تضاد منافع وجود ندارد؟ اما Kewpie شرکت #1 مایونز ژاپن است. کیوپی می گوید که “سالانه حدود چهار میلیارد تخم مرغ استفاده می کند. با توجه به اینکه تخم مرغ حاوی تمام مواد لازم برای ایجاد زندگی است ، ما به طور مداوم روشهای استفاده م effectivelyثر از این مواد و تولید مواد شیمیایی خوب برای استفاده در طیف گسترده ای از برنامه های غذایی ، آرایشی و دارویی را مطالعه می کنیم. “

ظاهراً یکی از این راهها این است که کارکنان خود را مجبور به نوشتن نظرات این چنینی کنم.

با این اوصاف ، نگرانی ها در مورد تخم مرغ و کلسترول در سال های اخیر کاهش یافته است. دستورالعمل های رژیم غذایی 2020 آمریکایی ها هیچ کلمه ای در مورد تخم مرغ و کلسترول نمی گوید. فقط تخم مرغ را به عنوان منبع پروتئین توصیه می کند. مطالعه ای در مجله انجمن قلب آمریکا هیچ ارتباطی بین تخمک ها و مرگ و میر بیماری های قلبی پیدا نکرد.

انجمن قلب آمریکا خاطرنشان می کند که تخم مرغ منبع اصلی کلسترول در رژیم غذایی است ، اما اثرات منفی آن ممکن است با این واقعیت که اغلب با بیکن و سوسیس مصرف می شود اشتباه گرفته شود. توصیه های تخم مرغ AHA:

  • گیاه خواران (لاکتوو) که غذاهای حاوی کلسترول مبتنی بر گوشت مصرف نمی کنند ، ممکن است لبنیات و تخم مرغ بیشتری را در رژیم غذایی خود در محدوده اعتدال مورد بحث قرار دهند.
  • بیماران مبتلا به دیس لیپیدمی ، به ویژه بیماران مبتلا به دیابت یا در معرض نارسایی قلبی ، باید در مصرف غذاهای غنی از کلسترول احتیاط کنند.
  • با توجه به مزایای تغذیه ای و راحتی تخم مرغ ، در بیماران مسن کولسترولمی ، مصرف حداکثر 2 تخم مرغ در روز در چارچوب الگوی غذایی سالم برای قلب قابل قبول است.

و حتی با این اوصاف ، نویسندگان باید علایق متضاد کیوی را آشکار می کردند.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید