هی-شکر گیاهی است!


من عاشق انجمن قند هستم ، گروه اصلی لابی برای تولیدکنندگان نیشکر و چغندر قند ، به خاطر روشهای خلاقانه بی پایان آن برای متقاعد کردن اینکه شکر بیشتر برای ما مفید است. [Note: High Fructose Corn Syrup is represented by a separate group, the Corn Refiners Association, which does much of the same.]

این گزارش از سخنرانی های صنعت قند در سمپوزیومی که توسط اتحادیه قند آمریکا ، یک گروه تجاری دیگر برگزار شد ، برای من ارسال شد.

با آن همه پیام های مزاحم “کمتر شکر بخورید” چه باید کرد؟ به گفته یکی از سخنرانان روابط عمومی ،

این واقعیت که شکر از گیاه می آید برای مصرف کنندگان مثبت است … اصطلاحات “واقعی” و “خالص” ارتباطات مثبتی را در ذهن مصرف کنندگان ایجاد می کند … مصرف کنندگان معتقدند که عسل “سالم ترین و طبیعی ترین” شیرین کننده ها و دارای فروکتوز بالا است. شربت ذرت “واقعی نیست”

تنها 30٪ فکر می کنند شکر به طور طبیعی رشد می کند … یک پیام کلیدی باید این باشد که “شکر از یک گیاه به دست می آید – مانند چغندر قند یا نیشکر. در مزرعه پرورش داده می شود و حداقل فرآوری می شود.

مثل همیشه ، شما نمی توانید این موارد را جبران کنید.

  • اشتراک گذاری
  • توییت
  • پست الکترونیک
  • اشتراک گذاری



دیدگاهتان را بنویسید