ویروس موجود در مرغ ممکن است با چاقی ارتباط داشته باشد


اخیراً ، تحقیقی در مورد ارتباط بین مصرف طیور و افزایش وزن انجام شده است. یک مطالعه در هلند با بررسی حدود 4000 نفر ، مصرف مرغ را با افزایش وزن مرتبط دانست. در مطالعه دیگری 89000 نفر در چهار کشور دیگر مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد که مصرف پروتئین حیوانی با افزایش وزن طولانی مدت ارتباط دارد و طیور با 40 درصد افزایش وزن بیشتر از گوشت قرمز یا گوشت فرآوری شده بدترین وضعیت را دارد.

چه چیزی مرغ را بد می کند؟ بله ، جوجه ها این روزها به دلیل شیوه ای که ما آنها را به صورت ژنتیکی دستکاری کرده ایم ، چرب هستند-تا ده برابر بیشتر از قبل چربی و کالری-اما یک نظریه عجیب تصور می کند که ممکن است به دلیل ویروس مرغ عامل چاقی باشد. در یک مطالعه ، از هر پنج انسان چاق یک نفر به ویروس مرغ SMAM-1 مثبت شد ، و افرادی که در معرض ویروس مرغ قرار داشتند به طور متوسط ​​33 پوند سنگین تر از آزمایش منفی بودند.

SMAM-1 اولین ویروس مرغ بود که با چاقی انسان ارتباط داشت ، اما آخرین ویروس نبود. ویروس مرغ اصلی ایجاد کننده چاقی SMAM-1 قادر به انتقال چاقی از یک مرغ به مرغ دیگر در قفس بود ، شبیه به آدنوویروس انسانی Ad-36 ، یک ویروس مرتبط با چاقی انسان که ابتدا با چاقی در مرغ و موش همراه شد. Ad-36 از طریق دفع و آلودگی بینی ، دهان یا مدفوع به سرعت از یک مرغ به مرغ دیگر منتقل می شود و باعث چاقی در هر مرغ می شود. البته این امر نگرانی های جدی را در مورد چربی سوزی ناشی از Ad-36 در انسان ایجاد می کند.

ساده ترین راه برای آزمایش این فرضیه این است که انسان را به صورت تجربی به ویروس آلوده کنند. با این حال ، دلایل اخلاقی مانع عفونت آزمایشی انسان می شود ، بنابراین ، شواهد باید غیر مستقیم باقی بمانند. در غیاب داده های تجربی مستقیم ، ما باید بر مطالعات جمعیتی تکیه کنیم ، مشابه این که چگونه محققان سیگار کشیدن و سرطان ریه را خنثی کردند. حدود 15 درصد از آمریکایی ها قبلاً به Ad-36 آلوده شده اند. بنابراین ، ما می توانیم آنها را دنبال کنیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد. این دقیقاً همان کاری است که یک تیم تحقیقاتی خارج از تایوان انجام داد (در فیلم من برجسته شده است عفونی بودن: آدنوویروس 36 و چاقی دوران کودکی) آنها برای یک دهه 1400 مرد و زن اسپانیایی را زیر نظر گرفتند و دریافتند نه تنها افرادی که در معرض این ویروس قرار داشتند چاق تر از کسانی بودند که در معرض این ویروس بودند ، بلکه طی ده سال ، افرادی که سابقه عفونت داشتند درصد بیشتری از چربی بدن را در طول زمان داشتند. به

اکثر مطالعات انجام شده تا به امروز بر روی بزرگسالان ارتباط بین قرار گرفتن در معرض Ad-36 و چاقی را نشان داده اند و تمام مطالعات انجام شده تا کنون در مورد چاقی کودکان نشان دهنده افزایش شیوع عفونت در کودکان چاق در مقایسه با کودکان غیر چاق است. در حال حاضر بیش از هزار کودک با یافته های مشابه مطالعه کرده اند. کودکان چاق که تست کرونای آنها مثبت بود ، 35 کیلوگرم بیشتر از کودکانی که تست منفی داشتند ، وزن داشتند.

به نظر می رسد که این ویروس با بسیج سلول های بنیادی پیش ساز ، تعداد سلول های چربی را افزایش داده و تجمع چربی را در داخل سلول ها افزایش می دهد. اگر از افراد نمونه لیپوساکشن چربی بگیریم ، پیش سازهای سلولهای چربی در افرادی که به کلینیک لیپوساکشن آلوده شده اند ، تقریباً پنج برابر سلولهای چربی تبدیل می شوند. چربی های گرفته شده از افراد غیر آلوده که در معرض ویروس قرار گرفتند ، سریعتر چربی ها را می مکند و به طور بالقوه باعث افزایش چاقی بدون افزایش مصرف غذا می شوند.

همانطور که Ad-36 می تواند به صورت افقی از یک مرغ آلوده به مرغ دیگر در همان قفس منتقل شود و متعاقباً باعث چاقی در هر مرغ شود ، همین ویروس نیز به راحتی در بین انسانها منتقل می شود و این س questionال را مطرح می کند که آیا حداقل برخی از موارد چاقی کودکان می تواند یک بیماری عفونی در نظر گرفته شود. محققان منتشر شده در مجله بین المللی چاقی کودکان حدس می زنند که این آدنوویروس حیوانی ممکن است جهش یافته و تبدیل به یک آدنوویروس انسانی شود که قادر است انسان را آلوده کرده و باعث چاقی شود.

در ویدیوهای من نظریه های غیر متعارف دیگری در مورد چاقی مورد بررسی قرار گرفته است آلاینده های چاقی در غذا و فلور روده و چاقیبه

من قبلاً به ارتباط بین طیور و چاقی پرداخته ام:

اطلاعات بیشتر در مورد ویروس های طیور:

و بیشتر در مورد سالم نگه داشتن فرزندانمان:



دیدگاهتان را بنویسید